Slik kommer du til/fra Hirtshals

Nedenfor har vi samlet en rekke praktiske opplysninger om vår innsjekking i Hirtshals.

Innsjekking åpningstider
Tjek ind åbner tre timer før afrejse. Før dette tidspunkt er det ikke muligt at opholde sig på havneområdet. 

Terminal i Hirtshals
Norrönas innsjekking foretas av Fjord Line fra Fjord Lines terminal, som ligger på adressen Containerkajen 4, 9850 Hirtshals. Terminalen ligger i Hirtshals havn ca. 30-35 minutter til fots fra Hirtshals sentrum. Det finnes salgsautomater med kaffe/te, leskedrikker og godteri samt toaletter på 2. etasje i terminalen. Våre gående passasjerer går ombord via en landgangsbro på. 3. etasje i terminalen. Det er både heis og rulletrapper i terminalen. Ombordstigning skjer som regel en time før avreise. 

Reisende med bil
Reisende med bil kan kjøre direkte til Fjord Lines bilinnsjekking, som er tydelig skiltet på havneområdet (ved enden av Sigurd Espersens Vej). Det finnes toaletter samt salgsautomater med kaffe/te, leskedrikker og godteri på biloppstillingsplassen. Alle passasjerer, med unntak av bilens sjåfør, bes gå ombord via landgangen. Passasjerene blir kjørt fra biloppstillingsplassen til terminalen av en shuttlebuss. Ved ilandkjøring bes alle passasjerer sitte i bilene.  

Hvordan kjører jeg til fergen?
Det er enkelt å kjøre til Hirtshals Havn fra Hirtshalsmotorveien E39. Kjør langs E39 til den siste rundkjøringen før veien til Hirtshals by. Ta den første avkjørselen, som er tydelig merket SMYRIL LINE med et fergepiktogram, og følg veien, som tar deg direkte til fergen på Containerkajen 4, Hirtshals. Når du kommer til havneområdet er det lett å finne Norröna. 

Togforbindelser
De regionale togene kjører fra Aalborg til Hjørring. Fra Hjørring går det et lokaltog til Hirtshals. Reisetiden fra Hjørring til Hirtshals er ca. 22 min. Hvis du kommer fra Hirtshals, kan du ta det lokale toget til Hjørring. Fra Hjørring er det gode togforbindelser til andre byer. Turen fra Hjørring til f.eks. Aalborg tar ca. 45 min. Se vennligst rejseplanen.dk for detaljer omkring din tog- eller bussforbindelse til/fra Hirtshals. 

Buss fra Hirtshals stasjon til fergeleiet
I forbindelse med våre ankomster til og avreiser fra Hirtshals kjører det en buss mellom stasjonen og Fjord Lines terminal. Bussbilletten på kr. 30 betales direkte til sjåføren. 

Flyplasser
Den nærmeste flyplassen er Aalborg Lufthavn. Det er bussforbindelse fra Aalborg Lufthavn til Lindholm stasjon, som har togforbindelse til Hirtshals. 

Taxiselskaper i Hirtshals
Hirtshals Taxi
+45 98944000
hhbusservice.dk
 
Godis Taxa
+45 98941789
godis-taxi.dk

Man finner vanligvis taxier utenfor terminalen ved Norrönas ankomst til Hirtshals, men det er også mulig å bestille en taxi fra terminalen.

Hoteller
Det ligger flere hoteller i Hirtshals. Hotel Montra Skaga, som ligger forholdsvis nært havnen, tilbyr også parkering på hotellets område til en pris på 200 kr. for en uke (med forbehold om endringer). Bussen som kjører fra Hirtshals stasjon til terminalen gjør et stopp ved Hotel Montra Skaga (ved bensinstasjonen som ligger rett overfor parkeringsplassen) når den kjører til/fra Hirtshals stasjon. 

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
DK-9850 Hirtshals
+45 98 94 55 00
skagahotel.dk

Nyttige lenker
dsb.dk
rejseplanen.dk
krak.dk
mols-linien.dk (fergen mellom Sjælland og Jylland)
nordjyllandstrafikselskab.dk (busser i Nordjylland)

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.