Couchette

Felleslugarene, som er åpne og kjønnsoppdelte køyesoverom, er et alternativ for større familier, mindre grupper, flere vennepar som reiser sammen, eller til den som reiser alene på et billig budsjett. Felleslugarene er utstyrt med 6 køyer. Det er adgang til felles toalett (kjønnsoppdelte) og dusjfasiliteter på gangen. Sengestørrelser: L. 198 cm og B. 76 cm. 

For dere som reiser 2-6 sammen kan dere velge å reservere en felleslugar kun til deres egen bruk. Dette er mulig når dere reiser minst 2 og maks. 6 personer sammen. Dersom dere velger dette, betaler dere for 6 køyesenger uansett hvor få/mange dere reiser sammen. 

Sengetøy kan bestilles sammen med reisen for 70 DKK  og inkluderer leie av  dyne, pute (med putetrekk), laken og håndkle. Du rer selv opp køyesengen din under reisen. Hvis du vil leie sengetøy når du kommer ombord, kan dette gjøres i resepsjonen på dekk 5 for 150 DKK. Sengetøypakken avleveres i din kahytt. Hvis du kun ønsker en pute med trekk, er det også mulig for 30 DKK.

Bagasjeboks kan kun bestilles ombord og leies ut i 2 størrelser. Den største boksen er 88cm (D), 60cm (H) og 40cm (B) og den minste er 78cm (D), 40cm (H) og 30cm (B). Bagasjeboksene er plassert på dekk 2 eller dekk 7. Leie av den minste bagasjeboksen koster 10 DKK, og den store koster 20 DKK. Prisen betales hver gang boksen åpnes.


Couchette.

Vinn ett gavekort

Vinn et gavekort til en verdi av DKK 1.000 til din neste reise med Norröna.
Hver måned trekker vi lodd blant alle våre nyhetsbrevmottakere.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.