Med ferge til Island og/eller Færøyene

MS Norröna seiler hver uke fra Hirtshals​
 
Smyril Lines ferge, MS Norröna, seiler ruten over Nord-Atlanteren fra Danmark til Færøyene og Island, hele året. I høysesongen seiler MS Norröna fra Danmark til Færøyene og Island tirsdag. I tillegg er det en avreise til Færøyene lørdag. Det gir mulighet for å utforske to storslåtte destinasjoner på en reise. Resten av året er den én ukentlig avgang fra Hirtshals lørdag til Island. Underveis legger Norröna til i Tórshavn på Færøyene på utreisen og på hjemreisen.
 
Reis med din egen bil, autocamper eller MC​
 
Reiser du med Norröna har du muligheten til å ta med din egen bil, motorsykkel, bobil eller campingvogn. Seilasen gir deg dessuten gode muligheter til avslapning og nytelse ombord, alt imens du nyter utsikten over Nord-Atlanteren.


North Atlantic Cruise

Utover selve fergetransporten tilbyr vi pakkereiser til Færøyene og Island, samt vårt populære North Atlantic Cruise. North Atlantic Cruise tilbys fra slutten av mars til starten av juni, og slutten av august til starten av oktober. Cruiset tar en uke og er med avreise lørdag fra Hirtshals.

Utforsk vår hjemmeside og la deg inspirere til din drømmereise til Nord-Atlanteren.

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog