Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Utforsk og shop med fordel i Tax & Duty Free butikken vår – Sjóbúðin. En del av at reise ombord på MS Norröna er også muligheten for å handle Tax Free. Du kan glede deg til en flott, moderne og velassortert Tax Free-butikk. 

Butikken har et stort utvalg av de mer vanlige Tax Free varene, men også et bredt utvalg av færøyske og islandske designervarer blir presentert på våre hyller.

Se Tax & Duty Free Magasin
Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Utendørs spabad

Prøv et av de store utendørs spabadene på dekk 7 og slapp av i det varme havvannet mens du nyter den fine utsikten over Nordatlanterhavet. Slapp av i våre store spabad på dekk 7. Benytt tiden ombord til å skjemme bort deg selv med et dampende varmt bad i et av våre 3 store spabad. Det varme havvannet og den friske lufta vil helt sikkert få hverdagens stress og spenninger til å forsvinne mens du nyter utsikten over horisonten. Vi har 3 utendørs spabade med plass til opptil 6 personer i hvert spabad. Resepsjonen utleverer også badekåper og slippers mot et depositum på DKK 100 pr. person. Ved tilbakelevering refunderes DKK 80. 

1 spabad (opptil til 6 personer) i 1 time: DKK 199

· Bestilling foregår i resepsjonen på dekk 5.
· De utendørs spabadene kan ikke forhåndsbestilles før avreise. 

Utendørs spabad

Svømmebasseng

Gi det lille ekstra til både kropp og sjel. På dekk 1 finner du svømmebasseng, sauna og treningslokale.

Svømmebasseng

Kino

Kom inn og se en god film. På dekk 5 ombord på Norröna finnes det en kino med plass til 23 personer. Billettene til kino kan kjøpes i resepsjonen. Kinoen viser aktuelle filmer som kan ses på kino på land. Vi synes at en god film og litt snacks er en fin måte å kose seg på ombord. 

Pris pr. voksen (16+): DKK 65
Pris pr. barn: DKK 50

Kino

Resepsjonen

Velkommen til resepsjonen på dekk 5. Personalet er klare for å hjelpe deg med det du har behov for. I løpet av sommeren er resepsjonen åpen 24 timer i døgnet. I vintersesongen er resepsjonen åpen fra kl. 08.00 til 22.00 hver dag, men hvis du har bruk for assistanse utenfor disse åpningstidene er du velkommen til å ringe.

Her er noen av de tingene som resepsjonen kan hjelpe deg med​
· Oppgradering av lugar
· Opplysninger om din reservasjon, f.eks. hvilke måltider du har forhåndsbestilt
· Salg og informasjon om bussutfluktene vi selger på Færøyene og Island
· Værmelding
· Refunderinger for taxfree (Kvitteringer for taxfree fra Island kan ikke ekspederes ombord, men skal innleveres i en taxfreekasse i terminalen i Seyðisfjörður for å bli stemplet av tollpersonalet. Firmaet som tar seg av taxfree vil deretter ta seg av refunderingen)
· Baggasjebokser
· Kjøleskap til oppbevaring av din medisin
· Valutaveksling og kontantuttak

Her er noen av tingene som kan kjøpes i resepsjonen​
Internett adgang · Snacks · Kinobilletter · Veikart · Frimerker · Minibar i lugaren · Håndklær/Puter/Sengetøy · Håndkjøpt medisin

Resepsjonen

Wifi ombord

Vil du gjerne kunne følge omverden fra PC-en din, så kan du leie trådløst nett ombord. Når MS Norrona befinner seg på åpent hav må du regne med at forbindelsen er litt langsommere enn det du er vant til på land. Det er ikke mulig å streame eksempel Netflix og andre eller Youtube, men det fungerer til å lese tekst og vise bilder. Det er internettilgang på alle offisielle steder ombord og i lugarene. Tilgang til internett kan kjøpes online ombord og kun med kredittkort. Det er også mulig å kjøpe voucher-koder til internettet i resepsjonen ombord. Du kan betale kontant eller med kredittkort. Du betaler for den perioden du kjøper, og perioden begynner å telle fra det tidspunktet du starter bruken (og ikke for hvor mange timer du er online). Prisene for å kjøpe tilgang er:

4 time: DKK 37,00
19 timer: DKK 66,50
36 timer: DKK 133,50
55 timer: DKK 185,00
7 dage: DKK 259,00
Wifi ombord

Fotballbane

Fotballbanen er inngjerdet og ligger på dekk 9, ute på åpent dekk.

Fotballbane

Teen room

I vårt teen room på dekk 6 møtes barn og unge og koser seg med Play Station-spill.

Teen room

Lekeplass

Lekeplassen om bord er stor og er et hyggelig sted for barna å være. Her finner man klatrestativ, rutsjebane og ballstativ.

Lekeplass

Kald drikke & deilige snacks

Unn deg selv en mini bar i kahytten. Har du bestilt kahytt med vindu, har du mulighet til å forhåndsbestille en mini bar. Du velger selv om mini baren skal være inkl. eller ekskl. alkoholiserte produkter. Bestill samtidig med din reservasjon ved bruk av bankkort.

Skal du avsted på North Atlantic Cruise og overnatter du i en kahytt med vindu og velger å bestille mini bar, blir mini baren fylt opp én gang, nemlig før avreisen fra Hirtshals. Ønsker du en påfylling, f.eks. i Seydisfjördur, kan det bestilles og betales ombord.

OBS: Har du bestilt overnatting i en av våre luksuskahytter eller suiter er mini baren inkludert i prisen. Mini baren i luksuskahyttene og Suiten inkluderer følgende: to Aqua d'Or, to ølbokser, to brusbokser, 1 Mars/Snickers/Twix og 1 Kims Chips (minipose). Varer kan endres. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at mini baren ikke kan bestilles i kahytter uten vindu og i delte kahytter. 

Minibar uten alkohol DKK 89 
(prisen ombord DKK 119)
2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Fanta 33 cl.
1 x KitKat
2 x Kims chips 25 g
1 x Haribo godteri 500 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini

Minibar med alkohol DKK 129
(prisen ombord DKK 149)
2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Føroya Bjór Veðr øl 33 cl.
2 x Føroya Bjór Gull øl 33 cl.
1 x Rødvin Casa Major
2 x Kims chips 25 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini

Varer kan endres. Vær oppmerksom på at bildet på denne siden er bare inspirerende materiale.

Kald drikke & deilige snacks

Spilleautomater

På dekk 7 kan du finne lokalet med alle spilleautomatene.

Spilleautomater

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog