Sjóbúðin – Tax Free

Utforsk og shop med fordel i Tax Free-butikken vår.

En del av at reise ombord på MS Norröna er også muligheten for å handle Tax Free. Du kan glede deg til en flott, moderne og velassortert Tax Free-butikk. Vi kaller den Sjóbúðin – Tax Free. 

Butikken har et stort utvalg av de mer vanlige Tax Free varene, men også et bredt utvalg av færøyske og islandske designervarer blir presentert på våre hyller.

Tollregler for avgiftsfrie varer: Se PDF

Mini bar - kald drikke og deilige snacks

Unn deg selv en mini bar i kahytten. Har du bestilt kahytt med vindu, har du mulighet til å forhåndsbestille en mini bar. Du velger selv om mini baren skal være inkl. eller ekskl. alkoholiserte produkter.

Kunder som overnatter i kahytt med vindu, ønsker vi gjerne gi muligheten til å gjøre oppholdet om bord enda mer komfortabelt. Innholdet i mini barene finner du nederst på siden, og tilbudsprisen ved forhåndsbestilling før avreise er kun 89 DKK (uten alkohol) og 129 DKK (med alkohol) per vei. Bestill samtidig med din reservasjon ved bruk av bankkort.

Skal du avsted på North Atlantic Cruise og overnatter du i en kahytt med vindu og velger å bestille mini bar, blir mini baren fylt opp én gang, nemlig før avreisen fra Hirtshals. Ønsker du en påfylling, f.eks. i Seydisfjördur, kan det bestilles og betales ombord.

OBS: Har du bestilt overnatting i en av våre luksuskahytter eller suiter er mini baren inkludert i prisen. Mini baren i luksuskahyttene og Suiten inkluderer følgende: to Aqua d'Or, to ølbokser, to brusbokser, 1 Mars/Snickers/Twix og 1 Kims Chips (minipose). Varer kan endres. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at mini baren ikke kan bestilles i kahytter uten vindu og i delte kahytter. Bildene på denne siden er kun inspirasjonsmateriale.

 

Minibar uten alkohol DKK 89
(prisen ombord DKK 119)

2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Fanta 33 cl.
1 x KitKat
2 x Kims chips 25 g
1 x Haribo godteri 500 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini

 

Minibar med alkohol DKK 129
(prisen ombord DKK 149)

2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Føroya Bjór Veðr øl 33 cl.
2 x Føroya Bjór Gull øl 33 cl.
1 x Rødvin Casa Major
2 x Kims chips 25 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini
 

Varer kan endres. 
Vær oppmerksom på at bildet på denne siden er bare inspirerende materiale.

Utendørs spabad

Prøv et av de store utendørs spabadene på dekk 7 og slapp av i det varme havvannet mens du nyter den fine utsikten over Nordatlanterhavet

Slapp av i våre store spabad på dekk 7. Benytt tiden ombord til å skjemme bort deg selv med et dampende varmt bad i et av våre 3 store spabad. Det varme havvannet og den friske lufta vil helt sikkert få hverdagens stress og spenninger til å forsvinne mens du nyter utsikten over horisonten. 


Fakta & priser

Vi har 3 utendørs spabade med plass til opptil 6 personer i hvert spabad. 

Resepsjonen utleverer også badekåper og slippers mot et depositum på DKK 100 pr. person. Ved tilbakelevering refunderes DKK 80. 

1 spabad (opptil til 6 personer): DKK 199 (1 time)            
 

Bestilling & betaling

Bestilling foregår i resepsjonen på dekk 5.
De utendørs spabadene kan ikke forhåndsbestilles før avreise. 

Kino

Kom inn og se en god film. På dekk 5 ombord på Norröna finnes det en kino med plass til 23 personer. Billettene til kino kan kjøpes i resepsjonen. 

Pris pr. voksen (16+): DKK 65
Pris pr. barn: DKK 50

Kinoen viser aktuelle filmer som kan ses på kino på land. Vi synes at en god film og litt snacks er en fin måte å kose seg på ombord. 

Undirhúsið

Nyt en god kopp kaffe, et glass vin eller en drink i Undirhúsið på dekk 5. Her kan du i løpet av dagen nyte utsikten over det storslåtte Nord-Atlanterhavet, lese en bok, kanskje spille bingo, og til tider også høre noen av Færøyenes beste musikere spille live. Undirhúsið har plass til opptil 225 besøkende, og kan også benyttes som konferanselokale til eventer og møter.  

Laterna Magica

Laterna Magica er ny og ligger på dekk 10, 30 meter over havet. Herfra kan man nyte den eksepsjonelle havutsikten mens vi krysser Atlanterhavet. 

I Laterna Magica tilbyr vi forskjellige retter og et bredt utvalg drikkevarer. Vi tilbyr blant annet hjemmelaget panini, nordic rolls og charcuterie som passer perfekt til et glass vin eller øl. Hver morgen serverer Laterna Magica varme croissanter og flere typer nybrygget kaffe.

Svømmebasseng

Gi det lille ekstra til både kropp og sjel. På dekk 2 finner du sauna, svømmebasseng og treningslokale. 

Resepsjonen

Velkommen til resepsjonen på dekk 5. Personalet er klare for å hjelpe deg med det du har behov for. 

I løpet av sommeren er resepsjonen åpen 24 timer i døgnet.

I vintersesongen er resepsjonen åpen fra kl. 08.00 til 22.00 hver dag, men hvis du har bruk for assistanse utenfor disse åpningstidene er du velkommen til å ringe.

 

Her er noen av de tingene som resepsjonen kan hjelpe deg med​

Oppgradering av lugar

Opplysninger om din reservasjon, f.eks. hvilke måltider du har forhåndsbestilt

Salg og informasjon om bussutfluktene vi selger på Færøyene og Island

Værmelding

TaxFree-refunderinger (TaxFree sedler fra Island kan ikke ekspederes ombord, men skal innleveres hos tollpersonalet på terminalen i Seyðisfjörður)

Baggasjebokser

Kjøleskap til oppbevaring av din medisin

Valutaveksling og kontantuttak

 

Her er noen av tingene som kan kjøpes i resepsjonen​

Internett adgang

Snacks

Magasiner

Kinobilletter

Veikart

Frimerker

Minibar i lugaren

Håndklær/Puter/Sengetøy

Håndkjøpt medisin

Trådløst internet

Vil du gjerne kunne følge omverden fra PC-en din, så kan du leie trådløst nett ombord. Når MS Norrona befinner seg på åpent hav må du regne med at forbindelsen er litt langsommere enn det du er vant til på land.
 
Det er ikke mulig å streame eksempel Netflix og andre eller Youtube, men det fungerer til å lese tekst og vise bilder.
 
Det er internettilgang på alle offisielle steder ombord og i lugarene. Tilgang til internett kan kjøpes online ombord og kun med kredittkort. Det er også mulig å kjøpe voucher-koder til internettet i resepsjonen ombord. Du kan betale kontant eller med kredittkort.
 
Du betaler for den perioden du kjøper, og perioden begynner å telle fra det tidspunktet du starter bruken (og ikke for hvor mange timer du er online). 
 
Prisene for å kjøpe tilgang er:
 
1 time: EUR 7 / DKK 51,80
4 timer: EUR 9 / DKK 66,60
30 timer: EUR 16 / DKK 118,40
48 timer: EUR 21 / DKK 155,40

 

 

Fotballbane

Fotballbanen er inngjerdet og ligger på dekk 8, på babord side, ute på åpent dekk.

Teen room

I vårt teen room på dekk 6 møtes barn og unge og koser seg med Play Station-spill.

Lekeplass

Lekeplassen om bord er stor og er et hyggelig sted for barna å være. Her finner man klatrestativ, rutsjebane og ballstativ.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog