Ombord katalog

Ombord katalog.

I denne katalogen finner du nyttige opplysninger om M/S Norröna og opplevelsene ombord.

Visning på nettet

MS Norröna tar deg med over Nord-Atlanteren til Færøyene og Island

Fra dekket på MS Norröna kan du nyte utsikten over horisonten, havet, bølgene og himmelen. Reisen gir deg muligheten til å observere fuglelivet fra dekket, og kanskje får du øye på en hval eller to. Innendørs har Norröna mye å tilby gjestene sine, både når det kommer til mattilbud og aktiviteter.  

En gastronomisk opplevelse venter alle passasjerer ombord på Norröna. Velg mellom et stort utvalg av lette måltider eller dagens rett i Nóatún Cafeteria eller nyt det store utvalget i Skansagarður Buffet. Foretrekker du en avslappet atmosfære kan du nyte et fantastisk måltid og en vennlig service i gourmetrestauranten Munkastova. Etter middagen kan en cocktail nytes i Undirhúsið til tonene fra trubaduren som hver kveld sørger for livemusikk. 

Besøk vår velassorterte tax free-butikk på dekk fem. Her finner du et stort utvalg av tollfrie kvalitetsvarer. I tillegg til et stort utvalg av parfyme, sminke, smykker, leker og godteri er det også et godt utvalg av suvenirer, strikkevarer samt både færøyske og internasjonale merkevarer.

Det finnes en utendørs fotballbane til barn samt et «teen room» hvor barna har mulighet til å spille Play Station. Er det mindre barn med, kan de også ha det morsomt ombord. Lekeplassen i Nóatún Cafeteria med klatreborg, sklie og klatrenett er alltid i gang, og det tar som regel ikke lang tid før de jevnaldrende har funnet hverandre. Du kan se en god film i kinoen vår, som viser de nyeste kinofilmene. Det finnes treningsrom, svømmebasseng og badstue ombord. Vil du skjemme deg bort med wellness, kan vi anbefale å slappe av og nyte havutsikten fra våre utendørs spabad. 

Vær vennligst oppmerksom på at svømmebassenget, badstuen og de utendørs spabadene er stengt utenom vinterseilasen.

Vinn ett gavekort

Vinn et gavekort til en verdi av DKK 1.000 til din neste reise med Norröna.
Hver måned trekker vi lodd blant alle våre nyhetsbrevmottakere.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.