Ombord katalog

Ombord katalog

I denne katalogen finner du nyttige opplysninger om M/S Norröna og opplevelsene ombord.

Visning på nettet

MS Norröna tar deg med over Nord-Atlanteren til Færøyene og Island

Fra dekket på MS Norröna kan du nyte utsikten over horisonten, havet, bølgene og himmelen. Reisen gir deg muligheten til å observere fuglelivet fra dekket, og kanskje får du øye på en hval eller to. Innendørs har Norröna mye å tilby gjestene sine, både når det kommer til mattilbud og aktiviteter.  

En gastronomisk opplevelse venter alle passasjerer ombord på Norröna. Velg mellom et stort utvalg av lette måltider eller dagens rett i The Diner eller nyt det store utvalget i Norröna Buffet. Foretrekker du en avslappet atmosfære kan du nyte et fantastisk måltid og en vennlig service i gourmetrestauranten Simmer Dim. Etter middagen kan en cocktail nytes i Naust til tonene fra trubaduren som hver kveld sørger for livemusikk. 

Besøk vår velassorterte tax free-butikk på dekk fem. Her finner du et stort utvalg av tollfrie kvalitetsvarer. I tillegg til et stort utvalg av parfyme, sminke, smykker, leker og godteri er det også et godt utvalg av suvenirer, strikkevarer samt både færøyske og internasjonale merkevarer.

Det finnes en utendørs fotballbane til barn samt et «teen room» hvor barna har mulighet til å spille Play Station. Er det mindre barn med, kan de også ha det morsomt ombord. Lekeplassen i The Diner med klatreborg, sklie og klatrenett er alltid i gang, og det tar som regel ikke lang tid før de jevnaldrende har funnet hverandre. Du kan se en god film i kinoen vår, som viser de nyeste kinofilmene. Det finnes treningsrom, svømmebasseng og badstue ombord. Vil du skjemme deg bort med wellness, kan vi anbefale å slappe av og nyte havutsikten fra våre utendørs spabad. 

Vær vennligst oppmerksom på at svømmebassenget, badstuen og de utendørs spabadene er stengt utenom vinterseilasen.

Fergereisen

Reisen gir deg muligheten til å observere fuglelivet fra dekket, og kanskje får du øye på en hval eller to. Innendørs har Norröna mye å tilby gjestene sine, både når det kommer til mattilbud og aktiviteter.  

Les mer
Fergereisen

Shopping

Utforsk og shop med fordel i Tax Free - Butikken vår.

Les mer
Shopping

Utendørs spabad

Slapp av i våre store utendørs spabade på dekk 7.

Les mer
Utendørs spabad

Naust

Nyt en god kopp kaffe, et glass vin eller en drink i Naust café på dekk 5. Her kan du i løpet av dagen nyte utsikten over det storslåtte Nord-Atlanterhavet, lese en bok, kanskje spille bingo, og til tider også høre noen av Færøyenes beste musikere spille live. 

Naust

Sky Bar

Sky Bar er plassert på høyre side på dekk 8. Sky Bar er designet i en avslappet lounge-stil, med en blanding av utendørs sofaer og stoler, grønne planter og bakgrunnsmusikk. Når du besøker Sky Bar vil vi anbefale deg å prøve en øl fra det lokale, færøyske bryggeriet “Føroya Bjór”. Her serveres det også gode drinker. Nyt f.eks. en Frozen Strawberry Daiquiri cocktail eller ta deg en hotdog eller en kake, alt avhengig av hva du har lyst på.

Sky Bar

Svømmebasseng

Gi det lille ekstra til både kropp og sjel. På dekk 2 finner du svømmebasseng, sauna og treningslokale.

Svømmebasseng

Kino

Kom inn og se en god film. På dekk 5 ombord på Norröna finnes det en kino med plass til 23 personer. Billettene til kino kan kjøpes i resepsjonen. 

Les mer
Kino

Resepsjonen

Personalet hjelper deg gjerne med det du trenger.

Les mer
Resepsjonen

Wifi ombord

Vil du gjerne kunne følge omverden fra PC-en din, så kan du leie trådløst nett ombord.

Les mer
Wifi ombord

Fotballbane

Fotballbanen er inngjerdet og ligger på dekk 8, på babord side, ute på åpent dekk.

Fotballbane

Teen room

I vårt teen room på dekk 6 møtes barn og unge og koser seg med Play Station-spill.

Teen room

Lekeplass

Lekeplassen om bord er stor og er et hyggelig sted for barna å være. Her finner man klatrestativ, rutsjebane og ballstativ.

Lekeplass

Spilleautomater

På dekk 7 kan du finne lokalet med alle spilleautomatene.

Spilleautomater

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog