Spesifikke vilkår på seilas til Island i vinterhalvåret

Smyril Line tilstreber alltid å planlegge seilturer så trygt som mulig. For å kunne sørge for sikre krysninger tar vi forbehold for nødvendigheten av å endre seilplanen dersom det er nødvendig.

Avganger fra Færøyene til Island eller fra Island til Færøyene

Hvis værforholdene og/eller tekniske problemer forhindrer sikker seilas mellom Færøyene og Island eller mellom Island og Færøyene, forbeholder Smyril Line seg retten til å endre seilplanen, noe som kan bety en tidligere eller senere avgang enn planlagt. Smyril Line forbeholder seg også retten til å annullere en avgang.

Kompensasjon

Hvis MS Norröna seiler tidligere eller senere enn planlagt, eller hvis en avgang avlyses, er Smyril Line ikke forpliktet til å betale noen form for erstatning, betale for eventuelle alternative transportmidler eller tilby gratis overnatting. Reisende er selv ansvarlig for alle utgifter som måtte oppstå i en slik situasjon. Smyril Line kan tilby passasjerer som er strandet på Færøyene gratis overnatting ombord på MS Norröna, men den reisende vil da bli belastet med en rimelig betaling for eventuelle måltider ombord.

Hvis passasjerer er strandet på Island er Smyril Line er ikke ansvarlig for eventuelle utgifter som de reisende måtte pådra seg i forbindelse med dette, heller ikke hotellutgifter. Imidlertid vil Smyril Line i dette tilfellet gjerne være behjelpelig med å finne innkvartering til reisende dersom det skulle være nødvendig. 

Hvis det for eksempel går en uke uten at Norröna når fram til Seyðisfjörður på Island, og en passasjer ombord på Norröna ønsker å komme til Island før, vil Smyril Line ikke kunne ta på seg omkostningene for en flyvning. Passasjeren er derimot selv ansvarlig for alternative reisearrangementer. Hvis en passasjer reiser med bil og ønsker å få den levert til Island, vil Smyril Line i samarbeid med passasjeren arrangere at kjøretøyet omkostningsfritt fraktes til Seyðisfjörður på Island med førstkommende mulige seilas.

Hold deg oppdatert på avgangstider

Passasjerer er selv forpliktet til å holde seg oppdatert på avgangstider og eventuelle endringer på vår hjemmeside eller ved å ringe oss på +298 345800. Smyril Line vil alltid gjøre sitt beste for å informere passasjerer om eventuelle endringer i seilplanen. Det er derfor svært viktig at passasjerer, samtidig som de bestiller, opplyser Smyril Line om et mobiltelefonnummer som er tilgjengelig til enhver tid.

Forhåndsbestilte måltider

Dersom måltider er reservert på forhånd, og reisen til eller fra Island blir avlyst av Smyril Line, er det mulig å få måltidene refundert.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.