Med egen motorsykkel

Island er kjent som en attraktiv destinasjon for motorsykkelferie, og passer perfekt til å kombinere kjøreglede med uforglemmelige naturopplevelser.

De store opplevelser starter allerede når du kjører i land i den lille havnebyen Seyðisfjörður på Østisland. Du starter turen med å kjøre en svingete vei oppover fjellet. På den andre siden av fjellpasset Fjarðarheiði, som ligger 26 km unna, ligger ringveien som fører deg rundt hele Island.

Ringveien, rute 1, er asfaltert og du kan kjøre hele øya rundt på ringveien med en vanlig motorsykkel. De fleste større veiene er også asfaltert, men det kan overraske reisende at en stor del av det islandske veisystemet består av grusveier.

Søker du utfordringer?
Vil du kjøre offroad kan vi love deg at du ikke kommer til å bli skuffet, for Island byr på enestående eventyr for den erfarne offroad-motorsyklist, med sin ville og uberørte natur, kløfter, breelver og ujevne stier.

Når kan man reise til Island med motorsykkel?
Det beste tidspunktet å besøke Island med motorsykkel er fra mai til september, hvor sannsynligheten for snø er liten. Været skifter veldig ofte og du kan oppleve sol, tåke, vind, regn og også snø på samme dag. Sørg for å være forberedt til turen rundt Island.

Bensinstasjoner
Det finner selvbetjeningsstasjoner i alle byer og langs de store landeveiene. Avstanden mellom bensinstasjonene kan variere, så sørg alltid for at du har nok drivstoff til å rekke frem til den neste.

Finn den beste tilgjengelige prisen online

Pr. person, når 2 reiser sammen

fra DKK 2.280

Se seilplanen 2022

  • Prisen inkluderer
    • Seilas Danmark-Island t/r
    • 2-personers luger uten vindu (underkøyer)
    • Motorsykkel (uten trailer og sidevogn)
  • Tilleggsmuligheter
    • Forhåndsbestill måltidene dine ombord og spar. Se prisene her.
Ring og bestill +45 9655 8500 eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

10 ideer til opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
10 ideer til opplevelser på Island

Midlertidig import av kjøretøy

Reisende til Island med bosted i utlandet som ikke har returbillett innen 3 måneder må fylle ut E9-skjemaet.

Les mer
Midlertidig import av kjøretøy

Katalog 2022

Se vårt utvalg av reiser, og bli inspirert til din neste reise til Island og Færøyene.

Visning på nettet Katalog 2022
Kontakt oss

Kontakt oss

Send oss en mail til booking@smyrilline.dk for informasjon og bestilling.

+45 9655 8500 Bestill katalog

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog