Besøk Island og ta med deg egen bobil eller campingvogn

En kjør-selv-ferie på Island er en god og populær måte å utforske Island, og å komme tett på den imponerende islandske naturen – dampende geysirer, varme kilder, boblende svovel, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelandskaper av lava, flytende isfjell, kalvende breer og små, maleriske landsbyer. Opplev friheten ved å ta med din bobil eller campingvogn med til Island. Du bestemmer selv hvor langt du vil kjøre og hvor mye du vil se.

Besøk Islands mange fossefall. Se hvordan Skogafoss danner flotte regnbyger og prøv å gå bak vannfallet Sejlandsfoss, og opplev den mest berømte av dem alle, Gullfoss.

Vi anbefaler å bestille i god tid

Plassen på dekk er begrenset og kan bli utsolgt i sommerseilasene. Vi anbefaler å bestille i god tid hvis du reiser med større kjøretøy.

Den beste reiseperiode​

Campingplasser på Island er normalt åpne fra midten av mai til midten av september. På Færøyene har campingplassene kun åpent i høysesongen. Ønsker du å besøke både Island og Færøyene med din bobil eller campingvogn, anbefaler vi derfor at du reiser om sommeren.

Praktisk informasjon​

Det er tillat å medbringe gassflasker ombord, det skal dog være synlig/fremvises på en eller annen måte – f.eks. med et klistremerke på forruten. All gass/brennvæske-tilførsel på kjøretøyet skal kobles fra/lukkes innen ombordkjørsel. Har dere kjøleskap i vognen, er der dessverre ikke mulighet for strømforsyning underveis og det ikke er mulig å få adgang til dekket under reisen.

Finn de beste prisene våre på nett


Se gjennom prisene og book på nett ved å klikke på lenken ‘BESTILL REISEN’ nedenfor.

Ønsker du å reise med mer enn ett kjøretøy, ber vi deg kontakte vårt salgskontor for bestilling.

Ring +45 96 55 85 00 for å bestille, eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling, dog minimum 6.000 DKK. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Campingkort Island

Det islandske campingkortet er et kort som gir to voksne og opptil fire barn adgang til rundt 40 campingplasser rundt om på Island. Hvert kort er gyldig i 28 netter, og kortet gjelder for telt, campingvogn, bobil eller andre campingkjøretøy.

For mer informasjon og oversikt over campingplassene på Island, besøk vennligst campingcard.is eller kontakt Smyril Line. Kortet kan kjøpes i resepsjonen ombord på MS Norönna.

Campingkort Island.

Opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
Opplevelser på Island.

Midlertidig import av kjøretøy

Reisende til Island med bosted i utlandet som ikke har returbillett innen 3 måneder må fylle ut E9-skjemaet.

Les mer
Midlertidig import av kjøretøy.

Vinn ett gavekort

Vinn et gavekort til en verdi av DKK 1.000 til din neste reise med Norröna.
Hver måned trekker vi lodd blant alle våre nyhetsbrevmottakere.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.