Besøk Island og ta med deg egen bobil eller campingvogn

En kjør-selv-ferie på Island er en god og populær måte å utforske Island, og å komme tett på den imponerende islandske naturen – dampende geysirer, varme kilder, boblende svovel, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelandskaper av lava, flytende isfjell, kalvende breer og små, maleriske landsbyer. Opplev friheten ved å ta med din bobil eller campingvogn med til Island. Du bestemmer selv hvor langt du vil kjøre og hvor mye du vil se.

Besøk Islands mange fossefall. Se hvordan Skogafoss danner flotte regnbyger og prøv å gå bak vannfallet Sejlandsfoss, og opplev den mest berømte av dem alle, Gullfoss.

Vi anbefaler å bestille i god tid
Plassen på dekk er begrenset og kan bli utsolgt i sommerseilasene. Vi anbefaler å bestille i god tid hvis du reiser med større kjøretøy.

Den beste reiseperiode​
Campingplasser på Island er normalt åpne fra midten av mai til midten av september. På Færøyene har campingplassene kun åpent i høysesongen. Ønsker du å besøke både Island og Færøyene med din bobil eller campingvogn, anbefaler vi derfor at du reiser om sommeren.

Praktisk informasjon​
Det er tillat å medbringe gassflasker ombord, det skal dog være synlig/fremvises på en eller annen måte – f.eks. med et klistremerke på forruten. All gass/brennvæske-tilførsel på kjøretøyet skal kobles fra/lukkes innen ombordkjørsel. Har dere kjøleskap i vognen, er der dessverre ikke mulighet for strømforsyning underveis og det ikke er mulig å få adgang til dekket under reisen.

Finn den beste tilgjengelige prisen online

Pr. person, når 2 reiser sammen

fra DKK 6.175

Se seilplanen 2021
Se seilplanen 2022

  • Prisen inkluderer
    • Seilas Danmark - Færøyene t/r 
    • 2-personers luger uten vindu 
    • Bobil opp til 7 m
  • Tilleggsmuligheter
    • Forhåndsbestill måltidene dine ombord og spar. Se prisene her.
Ring og bestill +45 9655 8500 eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Campingkort Island 2021

Alle campingplassene er valgt med omhu og er plassert rundt omkring i landet. Campingplassene er vanligvis åpne fra midten av mai til midten av september, avhengig av plasseringen

Campingkort 2021 kan kjøpes ombord på MS Norröna for kun DKK 1.177.

For mer informasjon om campingplassene på Island, vennligst besøk utilegukortid.is​.

Campingkort Island 2021

10 ideer til opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
10 ideer til opplevelser på Island

Enveisbillett til Island med et kjøretøy

Alle passasjerer som reiser til Island med et kjøretøy og på en enveisbillett skal utfylle formularet E9, som er en tollerklæring. Det utfylte formularet sendes til e9@smyrilline.fo sammen med ditt bookingnummer. For mer informasjon se her (PDF).

Enveisbillett til Island med et kjøretøy

Forhåndsbestill Katalogen 2022

Se vårt utvalg av reiser, og bli inspirert til din neste reise til Island og Færøyene.

Visning på nettet Forhåndsbestill Katalogen 2022
Kontakt oss

Kontakt oss

Send oss en mail til booking@smyrilline.dk for informasjon og bestilling.

+45 9655 8500 Bestill katalog

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog