Med egen bil

Kjør ombord på MS Norröna og nyt roen og seilturen hele veien til Færøyene, som er vårt første stopp. Når MS Norröna nærmer seg Færøyene kan du se øyene vise seg. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fasinerende landskaper, bølger som konstant slår mot klippene. Utsikten er utrolig vakker.

Når MS Norröna seiler lenger mot nordvest, kommer den ville øyen Island til syne. Vi legger til i den maleriske landsbyen Seyðisfjörður øst på Island, som ligger omkranset av majestetiske fjell ved fjorden med samme navn.

Med sine kun 700 innbyggere oser Seyðisfjörður av uberørt natur, kultur og en omfavnende gjestfrihet. På den andre siden av fjellpasset Fjarðarheiði, kun 26 km unna, ligger ringveien som tar deg videre rundt hele Island

Finn de beste prisene våre på nett

Finn pris

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog minst 6.000 kr. Restbetalingen forfaller 30 dager før avreise.

 

Opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
Opplevelser på Island.

Utflukter på Island

Å reise til Island er i seg selv en stor opplevelse fylt med fantastiske og allsidige naturopplevelser. Under oppholdet er det mulig å delta på en rekke forskjellige utflukter.

Les mer
Utflukter på Island.

Midlertidig import av kjøretøy

Reisende til Island med bosted i utlandet som ikke har returbillett innen 3 måneder må fylle ut E9-skjemaet.

Les mer
Midlertidig import av kjøretøy.

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.