Med egen bil

Kjør ombord på MS Norröna og nyt roen og seilturen hele veien til Færøyene, som er vårt første stopp. Når MS Norröna nærmer seg Færøyene kan du se øyene vise seg. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fasinerende landskaper, bølger som konstant slår mot klippene. Utsikten er utrolig vakker.

Når MS Norröna seiler lenger mot nordvest, kommer den ville øyen Island til syne. Vi legger til i den maleriske landsbyen Seyðisfjörður øst på Island, som ligger omkranset av majestetiske fjell ved fjorden med samme navn.

Med sine kun 700 innbyggere oser Seyðisfjörður av uberørt natur, kultur og en omfavnende gjestfrihet. På den andre siden av fjellpasset Fjarðarheiði, kun 26 km unna, ligger ringveien som tar deg videre rundt hele Island

Finn de beste prisene våre på nett


Se gjennom prisene og book på nett ved å klikke på lenken ‘BESTILL REISEN’ nedenfor.

Ønsker du å reise med mer enn ett kjøretøy, ber vi deg kontakte vårt salgskontor for bestilling.

Ring +45 96 55 85 00 for å bestille, eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling, dog minimum 6.000 DKK. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
Opplevelser på Island.

Utflukter på Island

Å reise til Island er i seg selv en stor opplevelse fylt med fantastiske og allsidige naturopplevelser. Under oppholdet er det mulig å delta på en rekke forskjellige utflukter.

Les mer
Utflukter på Island.

Til Island om vinteren

Island er et spennende land å besøke. Ikke bare om sommeren, men også om vinteren. MS Norrona seiler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag.

Les mer
Til Island om vinteren.

Midlertidig import av kjøretøy

Reisende til Island med bosted i utlandet som ikke har returbillett innen 3 måneder må fylle ut E9-skjemaet.

Les mer
Midlertidig import av kjøretøy.

Vinn ett gavekort

Vinn et gavekort til en verdi av DKK 1.000 til din neste reise med Norröna.
Hver måned trekker vi lodd blant alle våre nyhetsbrevmottakere.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.