Med egen bil

Kjør ombord på MS Norröna og nyt roen og seilturen hele veien til Færøyene, som er vårt første stopp. Når MS Norröna nærmer seg Færøyene kan du se øyene vise seg. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fasinerende landskaper, bølger som konstant slår mot klippene. Utsikten er utrolig vakker.

Når MS Norröna seiler lenger mot nordvest, kommer den ville øyen Island til syne. Vi legger til i den maleriske landsbyen Seyðisfjörður i Østisland, som ligger omkranset av majestetiske fjell ved fjorden med samme navn.

Med sine kun 700 innbyggere oser Seyðisfjörður av uberørt natur, kultur og en omfavnende gjestfrihet. På den andre siden av fjellpasset Fjarðarheiði, kun 26 km unna, ligger ringveien som tar deg videre rundt hele Island

Finn den beste tilgjengelige prisen online

Pr. person, når 2 reiser sammen

fra DKK 2.595

Se seilplanen 2022

  • Prisen inkluderer
    • Seilas Danmark-Island t/r
    • 2-personers luger uten vindu (underkøyer)
    • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Tilleggsmuligheter
    • Forhåndsbestill måltidene dine ombord og spar. Se prisene her.
Ring og bestill +45 9655 8500 eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

10 ideer til opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
10 ideer til opplevelser på Island

Utflukter på Island

Å reise til Island er i seg selv en stor opplevelse fylt med fantastiske og allsidige naturopplevelser. Under oppholdet er det mulig å delta på en rekke forskjellige utflukter.

Les mer
Utflukter på Island

Til Island om vinteren

Island er et spennende land å besøke. Ikke bare om sommeren, men også om vinteren. MS Norrona seiler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag.

Les mer
Til Island om vinteren

Midlertidig import av kjøretøy

Reisende til Island med bosted i utlandet som ikke har returbillett innen 3 måneder må fylle ut E9-skjemaet.

Les mer
Midlertidig import av kjøretøy

Katalog 2022

Se vårt utvalg av reiser, og bli inspirert til din neste reise til Island og Færøyene.

Visning på nettet Katalog 2022
Kontakt oss

Kontakt oss

Send oss en mail til booking@smyrilline.dk for informasjon og bestilling.

+45 9655 8500 Bestill katalog

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog