En eller to uker rundt Island

Dette er en unik reise som gir deg muligheten til å se en stor del av Island, og du overnatter alltid på de beste og mest smakfulle hotellene i hvert område. Turen går hele veien rundt Island, og du kommer også til å besøke halvøyen Snæfellsnes. På mange måter er Island veldig annerledes enn de øvrige nordiske landene, men felles for de nordiske landene er den høye levestandarden og det fremragende kjøkkenet.

»Island Boutique« tilbyr en unik kombinasjon av fantastiske naturopplevelser om dagen og komfortable overnattinger på de mest unike hotellene i områdene du besøker. De daglige ruteprogrammene fører deg trygt rundt i landet av ild og is. Den detaljerte beskrivelsen sikrer at du får sett alle de berømte severdighetene som dukker opp langs ruten. Du avslutter hver opplevelsesrike dag på et av de unike hotellene, hvor du kan slappe av, nyte atmosfæren og fordøye opplevelsene. En perfekt pause innimellom de daglige eventyrene. Snæfellsnes-halvøyen er et unikt høydepunkt på denne reisen.

To ukers tur-retur reise inkluderer både Snæfellsnes og Vestfjordene. 

En rolig 2-ukers tur hvor du bor på de beste hotellene som er til rådighet i hvert område - alle av spesiell karakter og med et personlig preg. Ruten er en fullendt sirkel som inkluderer Vestfjordene og Snæfellsnes-halvøyen.

TIPS

Det er en opplagt mulighet å kombinere reisen over det nordatlantiske havet med et stopp på 2-3 dager på Færøyene på veien opp eller hjem. 

Våre reisekonsulenter har selv reist på Island og gleder seg til å hjelpe dere med rådgiving og bestilling av reisen på tlf. +45 96 55 85 00 eller via email booking@smyrilline.dk.

Periode Varighet Priser fra
Høst
25.09-16.10.2021
14 dagers reise lør.-lør.
(8 netters opphold)
9005 DKK p/p
Lugar uten vindu
9005 DKK p/p
Høst
25.09-09.10.2021
21 dagers reise lør.-lør.
(15 netters opphold)
14520 DKK p/p
Lugar uten vindu
14520 DKK p/p
Vis mer Lukk
 • Prisen inkluderer
  • Pris pr. person, når 2 reiser sammen
  • Seilas Danmark-Island-Danmark
  • 2 pers. lugar uten vindu: 
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Dobbeltrom på Island
  • Frokost på overnattingsstedene
  • Ruteprogram dag for dag på Island
  • Veikart over Island 
 • Tilleggsmuligheter
  • Forhåndsbestill måltidene dine ombord, se mer her.
  • Mini bar i lugar med vindu, se mer her.
Ring og bestill +45 9655 8500 eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Ruteeksempler

 • 1 uke

  Dette er en veldig unik reise, som gir deg anledning til å se store deler av Island, og alltid bo på de beste og mest SMAKFULLE hotellene i hvert område. Turen går hele veien rundt øya, i tillegg til halvøyen Snæfellsnes, og tilsvarer ca. 1800–2000 km. totalt.

  Se rutebeskrivelser
 • 2 uker

  En rolig to ukers tur, der du bor på de beste hotellene tilgjengelig i hvert område, alle med EGEN karakter og med et personlig utseende. Ruten er en fullstendig sirkel, og inkluderer vestfjordene. Hvis du vil kan du også besøke den berømte øyen Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødela deler av byen i 1973.

  Se rutebeskrivelser

Reiseplan

Når du bestiller en rundreise får du en detaljert reiseplan for reisen, adressen på den reserverte boligen, anvisninger om hvordan du kommer deg der, og vouchere for alle bookede tjenester slik som innkvartering og utflukter.

 

Særlig behov

Har du særlig behov bes du meddele dette ved bestilling av reisen din. 

 

Kjøring på Island

Kjøring på Island kan være helt annerledes enn hva du er vant til. Vi anbefaler at du kontrollerer safetravel.is, hvor du finner beskrivelser av hva du kan forvente, og retningslinjer for hvordan du håndterer forskjellige situasjoner som måtte oppstå.

 

Høylandskjøring på MC

Det er viktig å ha et vanntett og stødig bagasjesystem, et godt kjede og nye dekk. Især i det indre høylandet er det best å bruke dekk med en grov enduroprofil. Det finnes historier om folk som brukte opp et par dekk på 1800 km fordi grusen er skarp og ødeleggende. Det er veldig smart å ta med et verktøy til måling av lufttrykket i dekkene, lappesett og en ekstra tank med drivstoff, især hvis du også bruker brennstoff til matlagning. Vær smart når du pakker: lokk kan lett ristes av kassene hvis de ikke er bundet ordentlig fast.

Alt i alt, hvis du forbereder deg godt på forhånd og tar med deg en stor motorsykkel, så blir det et vidunderlig eventyr.

Det er mulig å kjøre høylansruter som Sprengisandur, bak fjellene og på ruten til Askja, hvis du har en god 4x4 enduromotorsykkel (ikke tursykkel), og hvis du kjører veldig forsiktig. For tursykler anbefaler vi å bli på hovedveien og ikke kjøre gjennom høylandet med den mulige unntagelse av ruten til Kjölur. 
 

Kjettinger

Vi anbefaler å ta med kjettinger i perioder utenom juni, juli og august.

 

Faste ruter

Rutene på Island er faste. I tilfelle av fult booket overnatting i høysesongen (juni, juli og august) kan reisende forvente små endringer i reiseplanen.

Island veikart

Ved bestilling av en pakkereise til Island, sender vi et veikart over Island når reisens fulle beløp er betalt.

Island veikart

Utflukter på Island

Å reise til Island er i seg selv en stor opplevelse fylt med fantastiske og allsidige naturopplevelser. Under oppholdet er det mulig å delta på en rekke forskjellige utflukter.

Les mer
Utflukter på Island

10 ideer til opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
10 ideer til opplevelser på Island

Hvordan kjører man på Island

Hvordan kjører man på Island

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog