Kombiner Island og Færøyene

På vei til og fra Island seiler Norröna forbi Færøyene. Hvorfor ikke benytte muligheten til å besøke Færøyene når Norröna uansett legger til i Tórshavn? Det er mulighet for et stop-over på Færøyene på våre sommerseilaser. Du kan velge å ta et stop-over på Færøyene på vei til Island eller på vei hjem fra Island. Muligheten med stop-over på Færøyene finnes som tilkjøpsmulighet både til kjør selv-reise og som pakkereise. 
 

Reiser du fra Hirtshals lørdag, får du et 3 dagers stopp på Færøyene på vei til Island

Lørdag kl. 15:30: Avgang Hirtshals
Søndag kl. 22:30: Ankomst Tórshavn
Mandag: Færøyene
Tirsdag: Færøyene
Onsdag kl. 18:00: Avreise Tórshavn 

Reiser du fra Hirtshals tirsdag, seiler du først til Island. På hjemreisen fra Island får du et 3 dagers stopp på Færøyerne

Torsdag kl. 10:30: Avreise Seyðisfjörður 
Fredag kl. 03:00: Ankomst Tórshavn
Lørdag: Færøyene
Søndag kl. 23:30: Avreise Tórshavn

Vi hjelper deg gjerne med alle innkvarteringer du har bruk for. Det er fler overnattingsmuligheter i hovedstaden Tórshavn, samt i de mindre landsbyene utenfor Tórshavn. Vennligst kontakt oss på 96 558 500 eller booking@smyrilline.dk, vi hjelper deg gjerne.

10 ideer til opplevelser på Island

Leter du etter en autentisk naturopplevelse på Island, men holder deg tilbake på grunn av den voksende turismen, spesielt omkring Reykjavík (The Golden Circle)? Vi eksperter på å finne de stedene i landet der turismen ikke har tatt overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturopplevelser der gjestfrie islendinger viser landet frem for deg med stolthet.

10 ideer til opplevelser på Island
10 ideer til opplevelser på Island

10 ideer til opplevelser på Færøyene

We warmly recommend the grandiose land and seascapes of the Faroe Islands. The archipelago is known for its mild winters and cool summers, but regardless of the season, you will be immersed in spectacular panoramas as soon as you sail into its fjords.

10 ideer til opplevelser på Færøyene
10 ideer til opplevelser på Færøyene

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog