Fergetur og hotellopphold

Bruk dagen til å utforske Færøyenes flotte natur med en kjør-selv-ferie. Du får det perfekte utgangspunktet for å kombinere by- og naturferie.

Med base i Tórshavn kan du enkelt kjøre ut til de fleste attraktive severdighetene på under én time. Opplev storslått natur på dagen og nyt godt av Tórshavns små, hyggelige kafeer og spennende restauranter på kvelden. Kanskje finner du et interessant kulturtilbud også? Du får det beste av by- og naturferie i én og samme reise. 

Avreise fra Hirtshals

5. / 12. / 19. & 26. november 2022

Reiseplan

7-dagers reise med 3 overnattinger på 4* hotell i Tórshavn.

Avreise fra Hirtshals lørdag.
Ankomst til Tórshavn mandag morgen.

Du bor på 4* Hotel Brandan eller 4* Hotel Hafnia fra mandag til torsdag.

Avreise fra Tórshavn torsdag kveld.
Ankomst til Hirtshals lørdag.

Finn inspirasjon til reisen din lengre nede på siden. 

fra DKK 2.490

Pris pr. person når 2 personer reiser sammen.

 • Prisen inkluderer:
  • Fergeseilas Hirtshals – Torshavn – Hirtshals
  • Lugar uten vindu
  • Egen bil <1,9 m H & 5 m L
  • 3 overnattinger på 4* Hotel Brandan eller 4* Hotel Hafnia
  • Frokost på hotellet
 • Tilleggsmuligheter:
  • Lugar med vindu: DKK 300 pr. person
  • Lugar med dobbeltseng og vindu: DKK 500 pr. person
  • Luksuslugar: DKK 800 pr. person
  • Nordic luksuslugar: DKK 1.000 pr. person
  • Spar penger ved forhåndsbestilling av lunsj og middag ombord. Se priser etc. her.
Ring +45 96 55 85 00 for å bestille, eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Finn pris

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog minst 6.000 kr. Restbetalingen forfaller 30 dager før avreise.

 

Hotel Brandan

Hotel Brandan er et miljøvennlig 4-stjernes superior hotell med 124 dobbeltrom. Hotellet ligger kun en få minutters gåtur fra Tórshavns sentrum og byens shoppingsenter, samt det nasjonale fotballstadionet og idrettsanlegget.

Hotellet tilbyr gratis WIFI, gratis parkering og ladestasjoner til elbiler. Utover sauna er det også treningssenter og utendørs spabad på hotellet. Húsagarður er hotellets restaurant, som kombinerer uformell gjestfrihet og god mat for å kunne tilby deg fantastiske matopplevelser.

Les mer
Hotel Brandan.

Forslag til naturopplevelser på Færøyene

Vi har satt sammen forslag til naturopplevelser for reisen din. Finn inspirasjon til reisen din nedenfor. 

Det tas forbehold om endringer i åpningstider utenfor turistsesongen. Sjekk åpningstidene i god tid før du drar ut på naturopplevelsene.

Tórshavn

Med kun omkring 20.000 innbyggere er Tórshavn ikke kun en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Gå inn i byen til fots og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede hus side om side. Vi anbefaler spesielt en spasertur på halvøyen Tinganes hvor regjeringen holder plass og Reyn som er den gamle og idylliske bydelen. Færøyenes Kunstmuseum og Nordens Hus er også steder verdt å besøke. Dessuten byr Tórshavn på spennende muligheter for shopping. Lokale designere handler i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske kjøkkenet finnes i flere av de spennende og innbydende restaurantene i den lille hovedstaden.  


Tórshavn.

Kirkjubøur

Byen Kirkjubøur er stedet på Færøyene hvor du finner de mest bemerkelsesverdige relikviene fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøyenes åndelige og kulturelle sentrum og en del av den katolske kirken i Norge. Presteseminaret i Kikjubøur var det første og eneste på Færøyene frem til reformasjonen i 1538. Kong Sverri av Norge vokste opp her, hvor han gikk på presteseminaret og ble ordinert. I dag bor det rundt 80 innbyggere i Kirkjubøur, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Tórshavn.


Kirkjubøur.

Saksun & Tjørnuvík

Fantastiske Saksun er et populært utfluktssted som ligger i den nordvestlige delen av Streymoy. Når det er lavvann kan man gå den cirka 3 km. lange turen ut til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånedene. Litt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunnen av en bukt med utsikt til de kjente steinsøylene «Kjempen» og «Kjellingen». På vei til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et lite stopp ved den imponerende fossen Fossá.


Saksun & Tjørnuvík.

Gjógv

Den mest fotograferte landsbyen på Færøyene er mest sannsynlig Gjógv, som ligger i den nordligste delen av Eysturoy. For å komme til Gjógv må du kjøre over fjellovergangen hvor du også kan finne Færøyenes to høyeste fjell, Slættaratindur og Gráfelli. I bunnen av dalen finnes det fargerike hus rundt en vakker elv med en liten demning hvor barn leker hele sommeren. Landsbyen er mest kjent for sin naturlige havn. Gjógv betyr juv på færøysk, og det er nettopp i det store juvet som skjærer seg inn i landskapet at den naturlige havnen ligger.


Gjógv.

Trælanípan & Gásadalur

Trælanípa er et av de mest fotograferte stedene på Færøyene. Fra kanten av dette berget er der 142m loddrett ned til havet og samtidig ser du sjøen Sørvágsvatn – den største innsjøen på Færøyene. Herfra kan du også se den sydligste delen av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den andre siden kan du se fuglebergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. 

I bygden Gásadalur ligger Færøyenes mest kjente vannfall Múlafossur som faller ned i Atlanterhavet. På vei til og fra Gásadalur passerer du landsbyen Sandavágur, hvor den hyggelige kafeen Fiskastykkið ligger. Her kan du både få servert frokost, i tillegg til kaffe og kake. 


Trælanípan & Gásadalur.

Klaksvík

Klaksvík er Færøyenes nest største by. Byen ligger i en dal i bunnen av bukten mot nord som danner havnen. Byen er omringet av høye fjell – deriblant fjellet Klakkur som byen er oppkalt etter. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur – om været et godt kan du oppleve en storslagen utsikt. Klaksvík byr på kultur, shopping i hyggelige små butikker, samt sjarmerende caféer. 


Klaksvík.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.