Fergetur og hotellopphold

Tórshavns sjarm og Færøyenes vakre natur  

Start ferien til Tórshavn på sjøen. Bli med på en fantastisk seiltur med MS Norröna til Færøyene. Med sine 20 000 innbyggere, er Törshavn ikke bare en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Det samme gjelder Færøyene, med naturopplevelser i verdensklasse.

Du vil bo på det 4-stjerners hotellet, Hotel Brandan, i Törshavn. Med base i hovedstaden, kan du enkelt oppleve de mest attraktive severdighetene på dagtid og samtidig nyte byen på kveldstid. Du får det beste av to verdener med en by- og naturferie tidlig på våren.

Hvis du tar med egen bil, får du friheten til å utforske destinasjonen i eget tempo. Opplev natur, kultur og gastronomi i verdensklasse. Skap minner for livet.

Fergeturen

Under fergeturen er det masse tid til avslapning, velvære og nytelse. Ombord på båten er det både kino, et treningsrom og et utendørs spa. Restaurantene våre byr på gastronomiske opplevelser fra det nordiske kjøkkenet.

Avreiser fra Hirtshals

4., 11., 18. & 25. mars 2023

Reiseplan

Avreise fra Hirtshals lørdag.
Ankomst i Tórshavn mandag morgen.

Du bor på Hotel Brandan (4 stjerner) fra mandag til torsdag. Innsjekk på Hotel Brandan er fra kl. 14. Utsjekk er kl. 11.

Avreise fra Tórshavn torsdag kveld.
Ankomst i Hirtshals lørdag morgen.

Finn inspirasjon til reisen din lengre nede på siden. 

 

 

Fra DKK 2.490

Avreise 25. mars: fra DKK 3.240

Pr. person, når 2 reiser sammen.


Vennligst ta kontakt med oss for pris på andre kombinasjoner.

 • Prisen inkluderer:
  • Reise med ferge Hirtshals – Tórshavn – Hirtshals
  • Lugar uten vindu
  • Egen bil <1,9 m høyde & 5 m lengde
  • 3 overnattinger på Hotel Brandan
  • Frokost på hotellet
 • Tilleggsmuligheter:
  • Kahytt med vindu: DKK 400 pr. person
  • Kahytt med dobbeltseng og vindu: DKK 650 pr. person
  • Luksuskahytt: DKK 1.000 pr. person
  • Forhåndsbestill måltidene ombord. Se priser osv her.
Ring +45 96 55 85 00 for å bestille, eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Finn pris

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog minst 6.000 kr. Restbetalingen forfaller 30 dager før avreise.

 

Hotel Brandan

Hotel Brandan er et miljøvennlig 4-stjernes superior hotell med 124 dobbeltrom. Hotellet ligger kun en få minutters gåtur fra Tórshavns sentrum og byens shoppingsenter, samt det nasjonale fotballstadionet og idrettsanlegget.

Hotellet tilbyr gratis WIFI, gratis parkering og ladestasjoner til elbiler. Utover sauna er det også treningssenter og utendørs spabad på hotellet. Húsagarður er hotellets restaurant, som kombinerer uformell gjestfrihet og god mat for å kunne tilby deg fantastiske matopplevelser.

Les mer
Hotel Brandan.

Forslag til naturopplevelser på Færøyene

Vi har satt sammen forslag til naturopplevelser for reisen din. Finn inspirasjon til reisen din nedenfor. 

Det tas forbehold om endringer i åpningstider utenfor turistsesongen. Sjekk åpningstidene i god tid før du drar ut på naturopplevelsene.

Tórshavn

Med kun omkring 20.000 innbyggere er Tórshavn ikke kun en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Gå inn i byen til fots og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede hus side om side. Vi anbefaler spesielt en spasertur på halvøyen Tinganes hvor regjeringen holder plass og Reyn som er den gamle og idylliske bydelen. Færøyenes Kunstmuseum og Nordens Hus er også steder verdt å besøke. Dessuten byr Tórshavn på spennende muligheter for shopping. Lokale designere handler i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske kjøkkenet finnes i flere av de spennende og innbydende restaurantene i den lille hovedstaden.  


Tórshavn.

Kirkjubøur

Byen Kirkjubøur er stedet på Færøyene hvor du finner de mest bemerkelsesverdige relikviene fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøyenes åndelige og kulturelle sentrum og en del av den katolske kirken i Norge. Presteseminaret i Kikjubøur var det første og eneste på Færøyene frem til reformasjonen i 1538. Kong Sverri av Norge vokste opp her, hvor han gikk på presteseminaret og ble ordinert. I dag bor det rundt 80 innbyggere i Kirkjubøur, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Tórshavn.


Kirkjubøur.

Saksun & Tjørnuvík

Fantastiske Saksun er et populært utfluktssted som ligger i den nordvestlige delen av Streymoy. Når det er lavvann kan man gå den cirka 3 km. lange turen ut til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånedene. Litt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunnen av en bukt med utsikt til de kjente steinsøylene «Kjempen» og «Kjellingen». På vei til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et lite stopp ved den imponerende fossen Fossá.


Saksun & Tjørnuvík.

Gjógv

Den mest fotograferte landsbyen på Færøyene er mest sannsynlig Gjógv, som ligger i den nordligste delen av Eysturoy. For å komme til Gjógv må du kjøre over fjellovergangen hvor du også kan finne Færøyenes to høyeste fjell, Slættaratindur og Gráfelli. I bunnen av dalen finnes det fargerike hus rundt en vakker elv med en liten demning hvor barn leker hele sommeren. Landsbyen er mest kjent for sin naturlige havn. Gjógv betyr juv på færøysk, og det er nettopp i det store juvet som skjærer seg inn i landskapet at den naturlige havnen ligger.


Gjógv.

Trælanípan & Gásadalur

Trælanípa er et av de mest fotograferte stedene på Færøyene. Fra kanten av dette berget er der 142m loddrett ned til havet og samtidig ser du sjøen Sørvágsvatn – den største innsjøen på Færøyene. Herfra kan du også se den sydligste delen av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den andre siden kan du se fuglebergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. 

I bygden Gásadalur ligger Færøyenes mest kjente vannfall Múlafossur som faller ned i Atlanterhavet. På vei til og fra Gásadalur passerer du landsbyen Sandavágur, hvor den hyggelige kafeen Fiskastykkið ligger. Her kan du både få servert frokost, i tillegg til kaffe og kake. 


Trælanípan & Gásadalur.

Klaksvík

Klaksvík er Færøyenes nest største by. Byen ligger i en dal i bunnen av bukten mot nord som danner havnen. Byen er omringet av høye fjell – deriblant fjellet Klakkur som byen er oppkalt etter. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur – om været et godt kan du oppleve en storslagen utsikt. Klaksvík byr på kultur, shopping i hyggelige små butikker, samt sjarmerende caféer. 


Klaksvík.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.