Byferie inkl. hotellovernatting

Avreise fra Hirtshals
I oktober 2020: 31.
I november 2020: 7. / 14. / 21. / 28.
I desember 2020: 5. / 12.

La ferien din til Færøyene starte til sjøs. Kom med ut på den vakre seilturen til Færøyene og nyt en deilig hotellferie i Tórshavn og opplev Færøyene utenfor turistsesongen. 

Dere pakker bilen og kjører mot Hirtshals, hvor Norröna går lørdag ettermiddag. Etter den avslappende seilturen over Nord-atlanteren ankommer dere til Tórshavn mandag morgen, hvor dere har fire dager til å bli kjent med Færøyene. Dere får tre hotellovernattinger på hotell i Tórshavn. 

Tórshavn er en spennende blanding av gammelt og moderne. Programmet for dagene på Færøyene får dere selv lov til å sette sammen så det passer til deres interesser. Her på siden kan dere finne all den inspirasjonen dere behøver. Torsdag aften seiler Norröna tilbake til Hirtshals, hvor dere ankommer lørdag formiddag. På dette tilbudet tilbyr vi også et begrenset antall plasser til alene reisende. 

Selve skipsreisen med Norröna gir deg mulighet til å betrakte fuglelivet fra dekk, og kanskje du kan se en hval eller to? Ombord er det både fitness og kino. Våre restauranter byr på gastronomiske opplevelser fra det nordiske kjøkkenet. Det er også mulighet for å shoppe med gode fordeler i vår store Tax Free Shop. 

Tilbudsprisen pr. person (DKK)


Når 2 reiser sammen

 • Lugar u/vindu
  + bil 2.890,-
  + MC 2.755,-
   
 • Lugar m/vindu
  + bil 2.990,-
  + MC 2.855,-
   
 • Lugar m/dbl. seng & vindu
  + bil 3.090,-
  + MC 2.955,-

 • Luksuslugar
  + bil 3.290,-
  + MC 3.155,-

Én reisende​

 • Enkelt lugar m/vindu
  + bil 4.229,-
  + MC 3.959,-

Bestill reisen online her:

Avreise 31. oktober (2 pers.)

Avreise 07. november (2 pers.)

Avreise 14. november (2 pers.)

Avreise 21. november (2 pers.)

Avreise 28. november (2 pers.)

Avreise 05. desember (2 pers.)

Avreise 12. desember (2 pers.)


Merk vennligst at prisen ikke nedjusteres hvis du fravelger å medbringe din bil/MC.

 • Prisen inkluderer
  • Seilas Hirtshals-Tórshavn-Hirtshals
  • Lugar
  • Egen personbil (5 m l. & 1,9 m h.) eller motorsykkel med
  • Fire dager med tre overnattinger på 4* Superior Hotel Brandan i Tórshavn
  • Frokost alle dager 
  • Hvis du reiser med barn, er 'Meal deal' inkludert i prisen. Les mer her.
 • Tilleggsmuligheter
  • Spar penger ved forhåndsbestilling av lunsj og middag ombord. Se priser etc her.
  • Minibar (kun i lugarer med vinduer): DKK 129 for minibar med alkohol og DKK 89 for minibar uten alkohol pr. vei ved forhåndsbestilling.
  • Barn 3-11 år: DKK 1.850
  • Barn 12-15 år: DKK 2.050
Ring og bestill +45 9655 8500 eller send en e-post til booking@smyrilline.dk

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Mer informasjon

 • Hotel Brandan

  Hotel Brandan

  Hotell Brandan er et miljøvennlig, 4-stjernes hotell. Hotellet ligger i hjertet av Gundadalur, kun få minutterse gange fra Tórshavns rådhusplass, som er byens største kjøpesenter i tillegg til det nasjonale fotball- og sportssenteret.

  Kontakt
  Oknarvegur 2, 100 Tórshavn
  +298 309290
  hotelbrandan.com

  Les mer

Mini bar - kald drikke og deilige snacks

Unn deg selv en mini bar i kahytten. Har du bestilt kahytt med vindu, har du mulighet til å forhåndsbestille en mini bar. Du velger selv om mini baren skal være inkl. eller ekskl. alkoholiserte produkter.

Kunder som overnatter i kahytt med vindu, ønsker vi gjerne gi muligheten til å gjøre oppholdet om bord enda mer komfortabelt. Innholdet i mini barene finner du nederst på siden, og tilbudsprisen ved forhåndsbestilling før avreise er kun 89 DKK (uten alkohol) og 129 DKK (med alkohol) per vei. Bestill samtidig med din reservasjon ved bruk av bankkort.

Skal du avsted på North Atlantic Cruise og overnatter du i en kahytt med vindu og velger å bestille mini bar, blir Mini Baren fylt opp én gang, nemlig før avreisen fra Hirtshals. Ønsker du en påfylling, f.eks. i Seydisfjördur, kan det bestilles og betales ombord.

OBS: Har du bestilt overnatting i en av våre luksuskahytter eller i Suiten er mini baren inkludert i prisen. Mini baren i luksuskahyttene og Suiten inkluderer følgende: to Aqua d'Or, to ølbokser, to brusbokser, 1 Mars/Snickers/Twix og 1 Kims Chips (minipose). Varer kan endres. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at mini baren ikke kan bestilles i kahytter uten vindu og i delte kahytter. Bildene på denne siden er kun inspirasjonsmateriale.

 

Minibar uten alkohol DKK 89
(prisen ombord DKK 119)

2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Fanta 33 cl.
1 x KitKat
2 x Kims chips 25 g
1 x Haribo godteri 500 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini

 

Minibar med alkohol DKK 129
(prisen ombord DKK 149)

2 x vann 50 cl.
2 x vann m. kullsyre 33 cl.
2 x Coca Cola 33 cl.
2 x Føroya Bjór Veðr øl 33 cl.
2 x Føroya Bjór Gull øl 33 cl.
1 x Rødvin Casa Major
2 x Kims chips 25 g
2 x Sjokolade Twix mini
2 x Sjokolade Snickers mini
 

Varer kan endres. 
Vær oppmerksom på at bildet på denne siden er bare inspirerende materiale.

Forhåndsbestill og spar på Meal Deal til barn og tenåringer

Du kan benytte deg av Meal Deal i The Diner, kafeteriaen og Norröna Buffet i åpningstidene. Tilbudet er ikke gyldig i Simmer Dim. Vi ber deg være oppmerksom på at barn må være sammen med en voksen i restaurantene for å benytte tilbudet.

Måltidene i The Diner gjelder følgende tidspunkter: Mellom 07:00-10:00, 12:00-14:00 og 18:00-20:00. Inkludert i hvert måltid er 1 brus, 1 flaske vann eller 1 juice.

Armbåndet kan forhåndsbestilles opp til en uke før avreise.

 

Enveispriser

Danmark-Færøyene eller Færøyene-Danmark 

Barn (3-11 år): DKK 125
Prisen ombord: DKK 179
 
Barn (12-15 år): DKK 200
Prisen ombord: DKK 289
 

Danmark-Island eller Island-Danmark 

Barn (3-11 år): DKK 175
Prisen ombord: DKK 250
 
Barn (12-15 år): DKK 275
Prisen ombord: DKK 395
 

Færøyene-Island eller Island-Færøyene 

Barn (3-11 år): DKK 125
Prisen ombord: DKK 179
 
Barn (12-15 år): DKK 200
Prisen ombord: DKK 289


Billig, morsomt og enkelt
Du kan bestille samtidig med din bestilling eller senest 1 uke før avreise på tlf. +45 9655 8500. Når du kommer om bord må du vise dine reisedokumenter til personalet i The Diner, og barna får et armbånd.

Tórshavn

Med kun omkring 20.000 innbyggere er Tórshavn ikke kun en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Gå inn i byen til fots og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede hus side om side. Vi anbefaler spesielt en spasertur på halvøyen Tinganes hvor regjeringen holder plass og Reyn som er den gamle og idylliske bydelen. Færøyenes Kunstmuseum og Nordens Hus er også steder verdt å besøke. Dessuten byr Tórshavn på spennende muligheter for shopping. Lokale designere handler i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske kjøkkenet finnes i flere av de spennende og innbydende restaurantene i den lille hovedstaden.  

Kirkjubøur

Den historiske bygden Kirkjubøur ligger en 10 minutters kjøretur fra Tórshavn. Kirkjubøur var bispedømmes og i tillegg Færøyanes åndelige og kulturelle midtpunkt. Olavkirken (1200-tallet), Magnuskatedralen (1300-tallet) og Kongsgården hvor Paturssonfamilien nå bor på 17. generasjon er alle monumenter som vinner en lang historie. Hvorfor ikke ta gåturen fra Tórshavn til Kirkjubøur gjennom den gamle stien? Turen er 7 km lang. og forholdsvis enkel å passere - og utsikten er fantastisk. 

Saksun & Tjørnuvík

Fantastiske Saksun er et populært utfluktssted som ligger i den nordvestlige delen av Streymoy. Når det er lavvann kan man gå den cirka 3 km. lange turen ut til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånedene. Litt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunnen av en bukt med utsikt til de kjente steinsøylene «Kjempen» og «Kjellingen». På vei til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et lite stopp ved den imponerende fossen Fossá.

Gjógv

Det bildeskjønne Gjógv ligger på Eysturoys nordøstkyst. Bygden er kjent for sin landingsplass i øyens naturlige kløft. Landingsplassen var bygdens livsnerve inntil veien ble bygd i 1960.

Gjógv er det færøyske ordet for kløft. Den gamle kjøpmannsbutikken fra 1883 er åpen som både butikk og café om sommeren. Ellers har hotellet Gjáargarður en restaurant. Det er gode turmuligheter i området. Tett ved Gjógv ligger også Færøyanes høyeste berg; Slættaratindur. Etter vandreturen opp til toppen av det 880m høye berget kan du hvile føttene og nyte den utrolige utsikten. 

Trælanípan & Gásadalur

Trælanípa er et av de mest fotograferte stedene på Færøyene. Fra kanten av dette berget er der 142m loddrett ned til havet og samtidig ser du sjøen Sørvágsvatn – den største innsjøen på Færøyene. Herfra kan du også se den sydligste delen av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den andre siden kan du se fuglebergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. Vi anbefaler å ta en guidet vandretur til Trælanípa som kan bookes på excursions.fo.

I bygden Gásadalur ligger Færøyenes mest kjente vannfall Múlafossur som faller ned i Atlanterhavet. Blant de karakteristiske husene med gresstak ligger Gásadalsgarður som er et gjestehus med en tilhørende café. Her kan du nyte landsbyidyllen og hjemmelagede færøyske spesialiteter.

Klaksvík

Klaksvík er Færøyenes nest største by. Byen ligger i en dal i bunnen av bukten mot nord som danner havnen. Byen er omringet av høye fjell – deriblant fjellet Klakkur som byen er oppkalt etter. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur – om været et godt kan du oppleve en storslagen utsikt. Klaksvík byr på kultur, shopping i hyggelige små butikker, samt sjarmerende caféer. 

Sandur

Sandur, som er en av de eldste bygdene på Færøyene, er hovedbygden på Sandoy. Sandur er kjent for sin store sandstrand og klippene, samt den naturskjønne bukten Søltuvík på vestsiden av Sandoy. Dessuten er det to museer og en hyggelig café i Sandur. Det er fergeforbindelse fra Gamlarætt på Streymoy til Skopun. Besøk turistinformasjonen ved fergeleiet i Skopun for flere tips til utfluktsmål på Sandoy.

Finn forskjellige begivenheter på Færøyene på nettsiden What's On

Kør-selv program

I det følgende har vi listet fire forskellige naturoplevelser op, som du frit kan benytte, lade dig inspirere af eller sætte sammen, som du selv ønsker. Vær opmærksom på, at åbningstider kan variere efter ugedagene. 

Oplevelse 1

Bygde-besøg på Streymoy og Eysturoy

Dagens program byder på bygde-besøg, der vil give dig indtryk af, hvordan færinger, på trods af den store centralisering i Tórshavn, fortsat bor og trives i de små, charmerende bygder, der må siges være sande naturperler i øsamfundet.

Vi anbefaler at køre til de nordlige bygder på Streymoy og Eysturoy. Turen starter med et stop i Saksun, som ligger ca. 45 minutters kørsel fra Tórshavn. Saksun ligger for enden af det, der engang var en smal fjord på Streymoys nordvestkyst, med høje fjelde på begge sider. Hold til højre, der hvor vejen deler sig umiddelbart før Saksun, for at komme op til p-pladsen ved kirken. Området ved Saksun er meget naturskønt. Her kan
man gå en dejlig, lille tur ned til kirken eller besøge Dúvugarðar, som er en fredet kongsbondegård fra 1600-tallet, som i dag er omdannet til et museum.

Det er også muligt at holde til venstre, der hvor vejen deler sig. Her skal man dog betale, hvis man ønsker at spadsere langs strandbredden. Vær opmærksom på tidevandet, hvis du vælger denne tur.

Fortsæt nordover fra Saksun til Tjørnuvík, ca. 35 minutters køretur. Tjørnuvík, der er omgivet af høje fjelde, ligger på Streymoys nordøst side med udsigt til Risin og Kellingin, som er to stensøjler udfor Eysturoy. Udsigten er fantastisk flot og stemningen i Tjørnuvík er hyggelig. Udover en café, findes der også en charmerende udendørs café i bygden. Her serverer Hans Esbern kaffe og nybagte vafler. På opfordring synger Hans Esbern gerne en gammel vise eller salme. Før du kommer tilbage til hovedvejen, anbefaler vi at gøre et stop ved Fossá, som er et imponerende etage-vandfald.

Siden kører du tilbage af samme vej og fortsætter tilbage til Sundabrúgvin, som er broen, der krydser Atlanterhavet og fører dig over til Eysturoy. Turen fra Tjørnuvík til Gjógv tager 45 minutter. Gjógv ligger omkranset af høje fjelde på Eysturoys nordøst kyst. Navnet Gjógv er den færøsk betegnelse for den naturlige kløft, som fungerer som en lille naturhavn. Vi anbefaler en hyggelig spadseretur i bygden. I Gjógv er det et lille hotel, Gjáargarður Guesthouse, der også har en restaurant. Her anbefaler vi at lave en bordbestilling forud.

Når du er færdig med at besøge Gjógv, anbefaler vi at tage den snoede bjergvej ned til bygden Funningur. Turen tager kun 15 minutter. Herfra har du en skøn udsigt – også over selve bjergvejen. Du kan gøre et kort stop i Funningur, eller vælge at fortsætte til Elduvík, som er en malerisk og charmerende lille bygd og turens sidste stop. Det tager yderligere 30 minutter at køre fra Funningur til Elduvík. Herfra kører I tilbage til Tórshavn. Turen vil tage ca. 1 time. 

Oplevelse 2 

Nordøerne
Høje fjelde og dramatisk natur

Du kører fra Tórshavn til Klaksvík. Turen tager ca. en time og 10 minutter. Klaksvík er Færøernes næststørste by. Den ligger i en dal i bunden af bugten mod nord, der danner havnen. Byen er omkranset af høje fjelde – deriblandt fjeldet Klakkur, som har lagt navn til byen. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur, hvor du i godt vejr kan opleve en storslået udsigt. Kør op ad bjergskråningen, til vejen ophører. Herfra tager den moderate gåtur ca. 40 min. hver vej. Klaksvík byder på kultur, shopping i hyggelige, små butikker samt charmerende caféer.

Har du lyst til at udforske Nordøerne lidt mere, anbefaler vi, at du besøger øen Kunoy og bygden af samme navn. Køreturen tager 15 minutter. I Kunoy er der er en lille plantage, omkranset af høje fjelde, hvor du kan gå en lille tur og udforske de forskellige træarter. Videre derfra kan du fortsætte til Viðareiði på Viðoy, som er Færøernes nordligste bygd og regnes blandt en af de smukkeste bygder. Fra Viðareiði kan man se alle de seks øer, der betegnes for Nordøerne. Turen fra Kunoy til Viðareiði tager 30 minutter hver vej.

Fra Klaksvík kan du tage bilfærgen til Syðradalur på Kalsoy. Kalsoys vestkyst er stejl og utilgængelig. Bygderne findes på den lavere og mere beskyttede østkyst. Kalsoy bliver populært kaldt for blokfløjten pga. øens mange tunneller. I Mikladalur finder du den berømte statue af sælkvinden. Se venligst ssl.fo for sejlplan for bilfærgen Sam. 

Oplevelse 3

Gásadalur og Trælanípan
Oplev Gásadal og Trælanípan og Vestmannabjergene

Det tager ca. 1 time at køre til Gásadal på øen Vágar. Ved Gásadal ligger det berømte vandfald, Múlafossur, der falder lige ned i Atlanterhavet. Vi anbefaler en lille gåtur i det afmærkede område i nærheden af vandfaldet. Der er en café i bygden, Gásadalsgarður, hvor du kan få noget let at spise samt kaffe og kage.

Trælanípan er området ved Færøernes største indsø Sørvágsvatn. Her ligger et andet kendt vandfald, der også falder ned i havet, Bøsdalafossur. Du kan parkere bilen i udkanten af bygden Miðvágur. Herfra kan man gå turen ud til Trælanípan, hvorfra man har en fantastisk udsigt over de sydlige øer og over indsøen, som svæver over havet på smukkeste vis. Turen er let og tager ca. 30 minutter hver vej. Vi gør opmærksom på, at der opkræves et gebyr for at gå turen ud til Trælanípan. Se mere her: tralanipan.fo

Fiskastykkið er en hyggelig café i bygden Sandavágur. Her kan du få noget let at spise samt kaffe og kage. På tilbagevejen anbefaler vi et stop i Kvívík, som er den af de ældste bosættelser på Færøerne. Det er spændende at se på de restaurerede udgravninger, som stammer fra vikingetiden.

Turen fra Sandavágur til Kvívík tager kun godt 10 minutter. 

Dagens højdepunkt kommer til sidst
– sejltur til Vestmannabjergene

Turen bliver med rette kaldt for en af Færøernes største naturoplevelser, hvor du kan opleve Færøerne fra sin mest dramatiske side og se frem til at se fuglene helt tæt på. Turen tilbydes forskellige tre gange om dagen. Bestil dit foretrukne tidspunkt her: puffin.fo/da. Vi anbefaler rettidig bestilling for at sikre dig den ønskede plads. Prisen er kr. 165 pr. person. Vi anbefaler varmt tøj til sejlturen. Fra Vestmanna kan du tage øvejen tilbage til Tórshavn. Køreturen til Tórshavn tager ca. 30 min. Hvis vejret tillader det, anbefaler vi at stoppe ved Norðadal, hvor der er en flot udsigt til Koltur. 

Oplevelse 4 

På opdagelse i Tórshavn
Kultur og shopping

Færøernes Nationalgalleri
Vi anbefaler at besøge Færøernes Nationalgalleri, som er hjemsted for flere værker af Færøernes mest prestigefyldte kunstnere og billedhuggere. Foruden udstillinger fra galleriets permanente samling, finder du også midlertidige udstillinger med både færøske og internationale kunstnere. Museet ligger i gåafstand fra hotellet. 

Nordens hus
Nordens Hus er Tórshavns og Færøernes kulturcenter. Bygningen i sig selv er en oplevelse. Nordens Hus huser årligt talrige koncerter, udstillinger samt kunst- og kulturtilbud fra de øvrige nordiske lande. Vi anbefaler at nyde en frokost eller kaffe og kage i husets café, Systrar, der serverer velsmagende, sund og hjemmelavet mad.

Gå en tur i den gamle bydel á Reyni og ved Tinganes, hvor landsstyret holder til. Herfra kan du fortsætte til Skansin, som er en historisk fæstning beliggende på en høj ved Tórshavn. Den blev bygget omkring 1580 for at beskytte byen mod angreb. Fæstningen har haft sin nuværende form siden 1790. Vælger du at lade bilen stå ved hotellet, kan du gå turen ned til byen igennem den hyggelige plantage. 

Shopping
Er du til shopping, anbefaler vi at besøge de små butikker i byens centrum - Guðrun & Guðrun, Ullvøruhúsið og Einstakt. Østrøm, der ligger ved havnen i Tórshavn, huser flere designer brands under samme tag. Ved siden af Østrøm, finder du Steinprent, som er Færøernes grafiske værksted. Her udstilles de nye værker efterhånden, som de kommer til verden. 

Caféer i Tórshavn
Ved havnen i Tórshavn finder du de to velbesøgte caféer, Umami og Kaffihúsið. I byens centrum ligger byens måske hyggeligste café, Paname Café, der ligger i samme bygning som H.N.J. boghandel, som af de lokale øboer normalt omtales som den gamle boghandel. Se mere her: visittorshavn.fo/cafes 

Restauranter i Tórshavn
Tórshavn har oplevet en stor fremgang indenfor gastronomi i de senere år, og kan i dag bryste sig af en gastronomi i verdensklasse. Prøv sushi lavet på lokale råvarer, fermenteret lam eller færøsk tapas. Vi anbefaler rettidig bordbestilling. Se mere her: visittorshavn.fo/restaurants

Heimablídni
Heimablídni betyder direkte oversat ”hjemme gæstfrihed”. Den bedste måde at opleve enhver kultur på er, når man integrerer med de lokale. Og hvilken bedre måde at gøre dette på end over et lækkert, traditionelt måltid? Se mere her: visittorshavn.fo/home-dining 

 

Tryk på billedet for at downloade pdf:

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog