Fergetur og hotellopphold

BLI FORFØRT AV FÆRØYENES NATURSKJØNNHET OG TÓRSHAVNS SJARM
Med base i Tórshavn kan du enkelt kjøre ut til de fleste attraktive severdighetene på under én time. Opplev storslått natur på dagen og nyt godt av Tórshavns små, hyggelige kafeer og spennende restauranter på kvelden. Kanskje finner du et interessant kulturtilbud også? Du får det beste av by- og naturferie i én og samme reise. 

REISEPLAN
Avreise fra Hirtshals er lørdag, og ankomst i Tórshavn er mandag. Du bor på 4* Hotel Brandan fra mandag til torsdag. Avreise fra Tórshavn er torsdag kveld, og ankomst i Hirtshals er lørdag.

AVREISE FRA HIRTSHALS
Lørdager i perioden 20.08 – 22.10.2022

AVREISE FRA TÓRSHAVN
Torsdager i perioden 25.08 – 27.10.2022

fra DKK 4.203

Prisen pr. person, når 2 personer reiser sammen.

 • Prisen inkluderer
  • Ferge Hirtshals – Tórshavn – Hirtshals
  • Lugar uten vindu
  • Egen bil <1,9 m H & 5 m L
  • 3 overnattinger på 4* Hotel Brandan
  • Frokost på hotellet
 • Tilleggsmuligheter
  • Lugar med vindu: fra DKK 300 pr. person
  • Lugar med dobbeltseng & vindu: fra DKK 500 pr. person
  • Luksuslugar: fra DKK 800 pr. person
  • Nordic luksuslugar: fra DKK 1.000 pr. person
  • Forhåndsbestill måltidene ombord. Se priser etc. her.
  • Minibar i lugar med vindu, se mer her.
Ring +45 96 55 85 00 for å bestille, eller send en e-post til booking@smyrilline.dk Bestill reisen

Smyril Line tilbyr attraktive betalingsbetingelser: 25% av reisens pris betales ved bestilling, dog minimum 6.000 DKK. De resterende 75% av reisens pris betales 32 dager før avreise. Benytt deg av våre attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede lugartypen og avreisedato i god tid.

 

Mer informasjon & inspirasjon

 • Hotel Brandan

  Hotel Brandan.

  Hotel Brandan er et miljøvennlig 4-stjernes superior hotell med 124 dobbeltrom. Hotellet ligger kun en få minutters gåtur fra Tórshavns sentrum og byens shoppingsenter, samt det nasjonale fotballstadionet og idrettsanlegget.

  Kontakt
  Oknarvegur 2, 100 Tórshavn
  +298 309290
  hotelbrandan.com

  Les mer
 • Tórshavn

  Tórshavn.

  Med kun omkring 20 000 innbyggere er Tórshavn ikke kun en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende med en spennende blanding av gammelt og nytt. Gå inn i byen til fots og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede hus side om side. Vi anbefaler spesielt en spasertur på halvøyen Tinganes, hvor man finner både regjeringen og Reyn, som er den gamle og idylliske bydelen. Færøyenes Kunstmuseum og Nordens Hus er også steder verdt å besøkeDet nordiske kjøkkenet finnes i flere av de spennende og innbydende restaurantene i den lille hovedstaden.  

  Tips: Summartónar – konserter i hele landet hvor flere av dem er gratis!

 • Nólsoy

  Nólsoy.

  Nólsoy er den vakre, grønne øyen du kan se rett ovenfor Tórshavn. Øyen er kun ti kvadratkilometer stor, men det er mer enn nok plass til de 817 sauene, hundretusenvis av fuglene og 225 menneskene som bor på Nólsoy. Nólsoy er øyen for deg som ønsker å oppleve både natur og landsby på én og samme tid. Det er en god mulighet for å ta en gåtur i naturen, f.eks. ved den gamle vardestien over fjellet Eggjarklettur ut til fyrtårnet Borðan. Turen tar i alt fire timer. Det er flere kafeer i Nólsoys eneste bygd, som har det samme navn som øyen.

  Hvis du klikker på følgende lenke: nolsoy.fo, så kan du lese mer om turer og opplevelser på Nólsoy, og du kan se hvordan du kommer deg dit. 

 • Kirkjubøur

  Kirkjubøur.

  Den historiske bygden Kirkjubøur ligger en 10 minutters kjøretur fra Tórshavn. Kirkjubøur var bispedømmets, samt Færøyenes, åndelige og kulturelle midtpunkt. Olavkirken (1200-tallet), Magnuskatedralen (1300-tallet) og Kongsgården, hvor Patursson-familien sin 17. generasjon nå bor, er alle monumenter som vitner om en lang historie. Hvorfor ikke ta gåturen fra Tórshavn til Kirkjubøur via den gamle stien? Turen er 7 km lang og forholdsvis enkel å spasere - og utsikten er fantastisk. 

 • Vestmannabjergene

  Vestmannabjergene.

  Vestmannabergene er en av de mest populære turistattraksjonene på Færøyene. Man kommer helt tett på fuglelivet og de majestetiske omgivelsene i form av grotter og bratte klipper. Book din båttur på puffin.fo.

 • Saksun & Tjørnuvík

  Saksun & Tjørnuvík.

  Fantastiske Saksun er et populært utfluktssted som ligger i den nordvestlige delen av Streymoy. Når det er lavvann kan man gå den cirka 3 km lange turen ut til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og kafé i sommermånedene. Litt lenger nord på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunnen av en bukt med utsikt til de kjente steinsøylene «Kjempen» og «Kjellingen». På vei til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et lite stopp ved den imponerende fossen Fossá.

 • Gjógv

  Gjógv.

  Det bildeskjønne Gjógv ligger på Eysturoys nordøstkyst. Bygden er kjent for sin landingsplass i øyens naturlige kløft. Landingsplassen var bygdens livsnerve inntil veien ble bygd i 1960. Gjógv er det færøyske ordet for kløft.

  Den gamle kjøpmannsbutikken fra 1883 er åpen som både butikk og café om sommeren. Ellers har hotellet Gjáargarður en restaurant. Det er gode turmuligheter i området. Tett ved Gjógv ligger også Færøyanes høyeste fjell: Slættaratindur. Etter vandreturen opp til toppen av det 880 m høye fjellet, kan du hvile føttene og nyte den utrolige utsikten. 

 • Mykines

  Mykines.

  Mykines er øyhavets vestligste øy. Vandreturen fra bygden Mykines til holmen med fyrtårnet er en særegen opplevelse. Nyt den fantastiske utsikten over havet mot vest og andre øyer mot øst mens du vandrer ut mot øyen. Stedet blir også kalt “fuglenes paradis” på grunn av det rike fugleliv – det er hundrevis av søte lundefugler som bygger huler her i løpet av sommermånedene.

  For å bestille fergetur til Mykines og/eller å betale for adgang til vandreturen gjennom lundekolonien ut til Mykineshólmur går du inn på mykines.fo.

 • Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípan & Gásadalur.

  Trælanípa er et av de mest fotograferte stedene på Færøyene. Fra kanten av dette fjellet er der 142 m loddrett ned til havet, hvor man samtidig ser sjøen Sørvágsvatn – den største innsjøen på Færøyene. Herfra kan du også se den sydligste delen av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den andre siden kan du se fuglefjellene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur.  

  I bygden Gásadalur ligger Færøyenes mest kjente vannfall Múlafossur, som faller ned i Atlanterhavet. Blant de karakteristiske husene med gresstak ligger Gásadalsgarður, som er et gjestehus med en tilhørende kafé. Her kan du nyte landsbyidyllen og hjemmelagede færøyske spesialiteter. På vei til og fra Gásadalur passerer du landsbyen Sandavágur, hvor den hyggelige kafeen Fiskastykkið ligger. Her kan du få servert frokost, i tillegg til kaffe og kake. 

 • Klaksvík

  Klaksvík.

  Klaksvík er Færøyenes nest største by. Byen ligger i en dal i bunnen av bukten mot nord som danner havnen. Byen er omringet av høye fjell – deriblant fjellet Klakkur som byen er oppkalt etter. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur – om været et godt kan du oppleve en storslagen utsikt. Klaksvík byr på kultur, shopping i hyggelige små butikker og sjarmerende kaféer. 

 • Suðuroy

  Suðuroy.

  For ruteplan for fergen Smyril, se vennligst ssl.fo, rute 7. Vi anbefaler å ta morgenfergen fra Tórshavn og kveldsfergen tilbake. Kjør sørover til øyens sydspiss, Akraberg, hvor fyrtårnet fra 1909 står. Området ved Akraberg er utrolig naturskjønt og fredfullt. 

  Eggjarnar ved Vágur er et 350 meter høyt fjell på kysten sør for Vágur. Kjør gjennom bygden Vágur til byens sydlige del, hvor du kan fortsette opp den smale veien på åssiden som starter ved Líðarvegur. Du kan parkere bilen oppe på sletten. Fra Eggjarnar kan du nyte en fantastisk panoramautsikt.

  Fámjin er den eneste bygden som ligger på Suðuroys vestside. I bygdens gamle kirke henger færingenes aller første færøyske flagg, Merkið, som ble tegnet og sydd av færøyske studenter i København i 1919.

  For de som elsker gåturer anbefaler vi gåturen ved Hvannhagi, som er ved Tvøroyri - og som regnes for å være en av de vakreste og mest unike naturopplevelsene på Færøyene. Ønsker du å spise en lett lunsj eller nyte en kopp kaffe, anbefaler vi Café Mormor og Glasstovan i Tvøroyri og Hotel Bakkin i Vágur.

 • Hotellferie med 4 netters opphold

  Hotellferie med 4 netters opphold.
  Fergetur og hotellopphold. Avreise tirsdager i perioden 07.06-09.08.2022.
  Les mer
 • Hotellferie med 5 netters opphold

  Hotellferie med 5 netters opphold.
  Fergetur og hotellopphold. Avreise lørdager i perioden 04.06-13.08.2022.
  Les mer
 • Hotellferie med 7 netters opphold

  Hotellferie med 7 netters opphold.
  Fergetur og hotellopphold. Avreise lørdager i perioden 04.06-06.08.2022.
  Les mer
 • Hotellferie med 7 netters opphold

  Hotellferie med 7 netters opphold.
  Fergetur og hotellopphold. Avreise lørdager i perioden 04.06-06.08.2022.
  Les mer
 • Hotellferie med 10 netters opphold

  Hotellferie med 10 netters opphold.
  Fergetur og hotellopphold. Avreise lørdager i perioden 20.08 – 15.10.2022.
  Les mer

Vinn ett gavekort

Vinn et gavekort til en verdi av DKK 1.000 til din neste reise med Norröna.
Hver måned trekker vi lodd blant alle våre nyhetsbrevmottakere.

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog

Ja, jeg vil motta regelmessige nyheter og spesialtilbud fra Smyril Line direkte i innboksen min.