Flere gode grunner til å se og oppleve Færøyene

I Nord-Atlanteren ligger 18 vakre øyer og venter på å bli opplevd. Færøyene er uspolert skjønnhet og uberørt natur. Nytt nordisk kjøkken. Bevart arkitektur. Verdens reneste luft og friskeste vann fra kranen. Et spennende og unikt sted fullt av natur og kultur på sitt beste.  Derfor har Lonely Planet kåret Færøyene til en av verdens beste reisedestinasjoner, og National Geographic Traveller har kåret Færøyene til verdens mest uspolerte øyer. 

Ingen steder sted på Færøyene er du lenger enn 5 km. fra havet, og overalt har du utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Det er store områder av uberørt natur. Det er enkelt å komme seg rundt i egen bil på Færøyene. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige. Seks av øyene er forbundet med bro eller tunnel. Og dette er noe av det helt spesielle ved Færøyene. For samtidig som du er helt nær den eventyrlige naturen, har du alle moderne fasiliteter, selv om du befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanteren.

Du fortjener å oppleve de grønne klippeøyene som vikingene forelsket seg i for mer enn 1000 år siden, da de slo seg ned og bygget et samfunn opp fra grunnen. Færøyingene er i dag kjent for å være gjestfrie og imøtekommende. 

Ønsker du å reise til Færøyene, har vi helt sikkert en reise som passer til deg. Vi tilbyr fergeseilturer og pakkereiser til Færøyene. På hjemmesiden vår finner du utvalget vårt av kjør-selv-pakkereiser. Du kan velge mellom å overnatte på hotell i Tórshavn eller på en av de øvrige øyene. Du kan også overnatte på et gjestgiveri eller mer privat i et feriehus. Reiser du på øyhopping, får du de beste mulighetene for å oppleve Færøyene – de forskjellige øyene, byer, landsbyer og natur. 

Våre pakkereiser er omhyggelig satt sammen, slik at ferien din starter i det øyeblikket du kjører ombord på MS Norröna, som tar deg med over Nord-Atlanteren. Vi seiler nordover langs den norske fjellryggen, og tett forbi Shetlandsøyene helt til vi ankommer Tórshavn på Færøyene. Ombord overnatter du i en lugar for to personer, og du har din egen bil med ombord. På Færøyene har du mulighet til å bo på hotell, gjestgiveri eller i feriebolig.

Våre reisekonsulenter har besøkt Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med å bestille din drømmeferie. Ring til oss på +45 96 55 85 00 eller skriv til booking@smyrilline.dk


Mer informasjon

visitfaroeislands.com
faroeislands.fo

Bli inspirert

Ønsker du å jevnlig motta informasjon om gode tilbud, er det lett! Du melder deg ganske enkelt på vårt nyhetsbrev, og får en e-mail når vi har spesielt gode tilbud og nyheter. 

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog