Tilbakemelding fra gjester på North Atlantic Cruise

Av Xenia, Iryna & Sebastian Bruchhardt fra Tyskland

Kjære alle,

Etter å ha hatt glede av et North Atlantic Cruise ombord på MS Norröna i starten av april 2018, syntes vi det ville være en god idé å gi dere en tilbakemelding samt dele våre inntrykk med dere. Først og fremst må vi innrømme at været var virkelig strålende - i hvert fall på Island, hvor solen var fremme begge dagene vi var der. Havet var også svært rolig, noe som ga de beste mulige betingelsene for en behagelig tur.

Det er nok best å ikke sammenligne Norröna med et vanlig cruiseskip, men det er likevel mange forskjellige aktivitetsmuligheter ombord på MS Norröna, slik at man aldri kjeder seg. Utvalget av restauranter er ok, selv om det i Norröna Buffet blir fylt godt opp i rushtiden – til tross for at vi var langt fra å være i nærheten av det maksimalt tillatte passasjerantallet. Maten var god, og det er selvfølgelig det viktigste. I tillegg likte vi godt butikken, som var større enn forventet. Kanskje kunne dere selge flere lokale produkter fra Færøyene og Island der, men det samlede varesortimentet ble virkelig verdsatt.

Vi nøt også virkelig å være med på bussutfluktene. Som vanlig ville vi ha foretrukket mer tid noen steder og kanskje mindre ved andre severdigheter, men programmet var ok. Ved Mývatn Nature Bath synes vi ikke det var nok tid til både å bade og spise lunsj på de 90 minuttene vi stoppet der. Stoppet ved Egilsstaðir kunne også ha vært litt lengre enn bare 30 minutter eller deromkring. Kanskje det kunne være en idé for fremtiden å tilby alternative turer på Island? Vi foreslår f.eks. en kort tur til Reyðarfjörður / Eskifjörður / Neskaupsstaður. 

La oss kort nevne hva vi syntes var svært positivt, og hvor det kanskje er rom for forbedring:

Vår tour guide på Færøyene, Ole, var virkelig den beste guiden du kan forestille deg, og dannet et kjempegodt team sammen med bussjåføren, Hans. Han fortalte oss alltid bakgrunnshistorier som turister fra utlandet ikke ville kunne finne andre steder. Og han hadde alltid tid til en liten vits også! Så en stor tommel opp for denne reiselederen!

Vi nøt også arrangementet på North Atlantic Cruise den siste kvelden, men min kone og datter foretrekker vegetarisk mat, noe vikingene ikke er kjente for. Vi spurte kelneren om det fantes et alternativ, og hun diskuterte det kort med kokken. Kort etter fikk vi en risotto som var utrolig lekker. I betraktning av at dette var uforberedt ad hoc var det virkelig flott. Denne fleksibiliteten verdsetter vi høyt!

Til slutt vil vi nevne at hele besetningen (særlig de unge damene i Norröna Buffet) er fullt fokusert på kundenes behov. De er alle sammen svært vennlige - selv i stressende situasjoner. Som gjest var det virkelig en fornøyelse å være ombord på fergen, særlig på grunn av den svært serviceinnstilte besetningen.

Men det er alltid rom for forbedring, ikke sant? Datteren vår ønsket å spille Playstation i rommet som var dedikert til dette. Dessverre var mye av utstyret skadet og til dels mangelfullt. Dette er naturligvis forårsaket av andre passasjerer, men likevel temmelig trist for dem som bare vil spille litt. Vi gledet oss også til å se filmen om Island som ble vist ombord dagen før vi ankom landet, men til vår skuffelse var filmen en gammel sak med minst 30 år på baken. Det finnes hundrevis av bedre klipp på Youtube, så kanskje kunne dere bare velge en nyere film til fremtidige turer?

For å bevise at jeg ikke snakker tull om været, har jeg vedlagt et par bilder. Vi elsker å se på dem igjen og mimre om en virkelig fantastisk reise. Vi hadde en masse moro i løpet av denne uken. Konseptet med denne ukentlige cruiseturen er kjempegodt. Vi kunne faktisk godt finne på å ta turen en gang til. Vi håper at bestillingene og kundefeedbacken er i overensstemmelse med deres forventninger.

Vi vil avslutte med å uttrykke en stor takk til hele teamet deres ombord og på land. 
Dere har gjort et svært godt stykke arbeid - takk!

De beste hilsener fra Tyskland

Xenia, Iryna & Sebastian Bruchhardt

Få en gratis katalog

Vennligst fyll ut feltene for å motta din gratis katalog