PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Vintercruise

Storslagen natur og kultur for alle

 

Uansett om man liker natur eller kultur, byr Island og Færøyene på mange muligheter. Glem alt om å tilbringe timevis på lange, kjedelige motorveier og bortkastede timer bak rattet på turen frem og tilbake. For ferien begynner så snart bilen er parkert ombord på M/S Norröna.

 

Både på Island og på Færøyene tilbyr vi ulike pakkereiser med overnatting på hotell og i feriehus, muligheten til å selv velge overnatting og også seilas med M/S Norröna.

 

Bare Smyril Line tilbyr denne enestående muligheten til å ta med egen bil på Kjør Selv-ferie til Island og Færøyene, og i tillegg få oppleve å krysse Nord-Atlanterens store hav i vikingenes opprinnelige seilrute.

 

M/S Norröna er det eneste passasjerskipet som opererer i Nord-Atlanteren året rundt, og er en naturlig forlengelse av det intereuropeiske veinettet.

Våre danske gjester kan kjøre på den gode motorveien (E45/E39), som fører nesten rett til fergen. Våre svenske gjester har bare 5 mil å kjøre mellom fergene, og de norske gjestene våre trenger bare å forflytte seg et par hundre meter, ettersom de norske fergene legger til kai på samme sted som M/S Norröna.