PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - Spar 2000 DKK i alt, reis den 21.10.17

Spar 2000 DKK i alt, reis den 21.10.17

Dra på 1 ukes North Atlantic Cruise -  bare 6 tilbudsreiser tilbake.

 

I DE LUXE REISEPAKKEN får dere 7 dagers cruise t/r Island, stopp på Færøyene og overnatting ombord under hele reisen i lugar for 2 personer, 2 utflukter på Island og 2 utflukter på Færøyene, 7 x frokost, 3 x lunsj, 5 x kveldsbuffet, 1 x 3-retters kveldsmeny inkl. vinmeny, kaffe og Cognac i Simmer Dim, 1 x North Atlantic Cruise-arrangement fredag, besøk på broen fredag, 1 times opphold i boblebad, 1 cocktail lørdag kveld, 1 punch i Sky Bar onsdag kveld og 1 kaffe og kake mandag, samt 1 x skift av sengetøy og 3 x skift av håndklær underveis. Tilbudsprisene fremgår pr. person på høyre side av denne siden. Dere kan velge mellom 2 forskjellige lugarer.  

 

I PREMIUM REISEPAKKEN får dere 7 dagers cruise t/r Island med stopp på Færøyene og overnatting ombord under hele reisen i 2 personers lugar, 2 utflukter på Island og 2 utflukter på Færøyene, 7 x frokost ombord, 3 x lunsj ombord søndag/torsdag/fredag, 6 x kveldsmat i Norröna Buffet, deltagelse i North Atlantic Cruise Buffet-arrangementet fredag kveld samt 1 x skift av sengetøy og 3 x skift av håndklær underveis. Tilbudsprisene fremgår pr. person på høyre side av denne siden. Dere kan velge mellom 2 forskjellige lugarer.

 

 

Ved ankomsten til Færøyene og Island står våre turbusser klare, og deretter venter naturskjønne turer i storslåtte og fantastiske landskaper, med stopp for fotografering, og ved kulturelle eller historiske severdigheter. På utreisen seiler MS Norröna til Island, hvor man får 2 dager til å utforske øya på utflukter. Det er ikke mange steder på jorden man finner så storslått og allsidig natur som her, hvor naturen utfolder seg på det mest fantastiske vis. Underveis legger MS Norröna til kai både på veien til og fra Island, i Torshavn på Færøyene, så det er 2 x ½ dag til utflukter. Torshavn ligger rett foran deg når du stiger i land. 

 

Ombord følges våre cruisegjester av vår vennlige, skandinaviske cruisevert, og du har muligheten til å delta på et informasjonsmøte på starten av turen. Stemningen ombord er avslappet og usnobbete, og alle reisende ombord forbløffes over det store havet, trekker inn den friske havluften, besøker restauranter og barer, shopper i den moderne Tax Free-butikken og nyter livet fra dekkstolene. Fredag kveld avslutter vi den siste kvelden ombord med vårt populære North Atlantic Cruise Buffet-arrangement, kun for cruisegjestene våre.

 

Dere har også mulighet til å forhåndsbestille litt ekstra kos, da dere mot bestilling kan få levert en fruktkurv med rødvin til to personer fro kr. 199, eller sjokolade og hvitvin til 2 personer for kr. 199 ved forhåndsbestilling. Er det en helt spesiell anledning kan vi tilby en fruktkurv med champagne til 2 personer for kr. 499 ved forhåndsbestilling. Vår Tax Free-butikk tilbyr også et stort utvalg av kremer, parfyme, god vin og brennevin til attraktive priser. 

 

For å imøtekomme våre gjesters individuelle behov har vi valgt å ikke inkludere drikkevarer i våre reisepakker, dette kan kjøpes etter eget ønske og behov ombord. Alle bordsettinger om kvelden er fra kl. 19.45 og hvis dette ønskes endret kan man gjøre det ombord ved henvendelse til Table Seating. 

 

Ønsker dere å parkere bilen i Hirtshals mens dere er på tur, finnes det gode muligheter for dette for en billig penge. Les mer under fanen LANGTIDSPARKERING. 
 

Bestilling 

 • Tilbudet kan ikke bestilles online. 
 • Tilbudet kan bestilles ved henvendelse på telefon til +4596558500 eller på mail booking@smyrilline.dk.
 • Ved henvendelse skal ønsket reisepakke og ønsket lugartype oppgis.

 

Tilbudsbetingelser

 • Den oppgitte pris er fratrukket rabatten. 
 • Den oppgitte pris er rabattprisen pr. Person når 2 reiser sammen. 
 • Tilbudet gjelder kun når 2 voksne reiser sammen og tilbudet kan ikke endres til ulike antall reisende pr. tilbud.
 • Tilbudsprisen for barn er den samme som for voksne.
 • Tilbudet kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud.
 • Tilbudet kan ikke endres i dets sammensetning. Avreisedato og lugartype kan heller ikke endres.
 • Tilbudet kan ikke benyttes med tilbakevirkende kraft for allerede bestilte reiser.
 • Det er ikke mulig at bestille overnatting på et bestemt dekk eller i et bestemt lugarnummer.

 

Tilbudsprisen pr. person når 2 reiser sammen

 

Premiumpakke:

 

Lugar med vinduer (begrenset utsikt):

DKK 5.295

 

Lugar med dobbeltseng og vinduer:

DKK 5.495

 

 

De luxe-pakke:

 

Lugar med vinduer (begrenset utsikt):

DKK 5.890

 

Lugar med dobbeltseng og vinduer:

DKK 6.090

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMVCALL1/SMVCRALL

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00