PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

no - OPPLEV ISLAND OG FÆRØYENE PÅ ÉN UKE

OPPLEV ISLAND OG FÆRØYENE PÅ ÉN UKE

BLI MED PÅ EN UKES CRUISE OVER NORDATLANTEREN

Vi tar deg med over det mektige, nordatlantiske hav, og seiler fra Hirtshals opp langs den norske fjellryggen og videre tett forbi Shetlandsøyene opp til Færøyene og videre til Island. På kun én uke rekker du å oppleve 2 fantastiske destinasjoner, og du overnatter ombord på MS Norröna under hele cruiset. Du har flere valgmuligheter på ditt cruise; både De Luxe, Premium eller Standard.
 

På utfarten seiler MS Norröna til Island, der det er 2 dager til å udforske øya på utflukter. Det er ikke mange steder på jorden man finner så storslått og allsidig natur som hér, hvor jordplatene mellom Amerika og Europa møtes og naturen utfolder seg på en helt fantastisk måte. Island har både isbreer, dampende geysirer, varme termiske bad, brusende vannfall, ulmende vulkaner, månelandskaper av lava og hyggelige små landsbyer.

 

Underveis legger MS Norröna til kais både på veien opp og hjem fra Island i Torshavn på Færøyene, så det er 2 x ½ dag til utflukter. Torshavn ligger for dine føtter i det du går i land og er med sine 20.000 indbyggere en av verdens minste hovedstader. Færøyene er 18 vakre øyer med 1000 kilometer kystlinje ut mot Atlanterhavet og naturen er barsk, dramatisk og stille på en og samme gang.

Ombord følges våre cruisegjester av vår vennlige skandinaviske cruisevert og det finnes mulighet for å delta i et informasjonsmøte ombord ved reisens start. Stemningen ombord er avslappet og usnobbete og alle reisende ombord beundrer  det store havet, trekker inn den friske havluften, besøker restauranter og barer, shopper i den moderne Tax Free butikken og nyter livet fra dekkstolene. Fredag kveld avslutter vi den siste kvelden ombord med vårt populære North Atlantic Cruise Buffet arrangement, kun for våre cruisegjester.
 

Du kan lese mye mer om North Atlantic Cruise programmet og utfluktene i vår North Atlantic Cruise katalog 2017.

I 2017 tilbyr vi 19 avreisemuligheter for våre North Atlantic Cruise reiser. Våre reisekonsulenter har alle besøkt både Island og Færøyene og vært på North Atlantic Cruise. De gleder seg til å hjelpe dere med deres bestilling på tlf. 45  eller via e-post på booking@smyrilline.dk.

 

 

North Atlantic Cruise Rejsebeskrivelser maincol hide

North Atlantic Cruise Reisebeskrivelser

Les gjestenes
reisebeskrivelser her >>