Til Island om vinteren

MS Norröna seiler til Island hele året – også om vinteren

Island er et spennende land å besøke. Ikke bare om sommeren, men også om vinteren. MS Norrona seiler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. Langs ruten til Island stopper MS Norröna 8 timer på Færøyene; Mandag morgen mellom kl 06 og kl 14 og under dette oppholdet er det en god mulighet til å gå i land og oppleve Torshavn; en av verdens minste hovedsteder; en sjarmerende blanding av gammelt og nytt, før fergen seiler videre til Island mandag ettermiddag og fortsetter til Island, hvor vi ankommer tirsdag morgen.

 

Seyðisfjörður ligger på østkysten av Island og fungerer som en havn for fergen vår. Den østlige delen av Island er rik på historie og kultur, fra tilbake i tiden og frem til i dag. I hver fjord, på hver gård, og i hver by, selv i det fjerntliggende høyland, kommer historien til syne i form av ruiner, et kultursenter eller andre historiske steder.

 

Østkysten er også hjemmet til landets største skogsområde, fruktbare landbruksområder og en rekke små fjorder og øyer. Hvis dere vil lese mer om Island, så kan dere gjøre dette i vårt opplevelsesmagasin. Her blir dere tatt med på en reise rundt Island med spennende områdetekster og flotte bilder. Dere kan lese magasinet online her. Dere kan også lese om Island på Visit Islands hjemmeside her.

 

Vinteren på Island kan være tøff, men også en vakker opplevelse. Den største opplevelsen om vinteren er nordlyset, også kalt Aurora Borealis. Dette spektakulære synet kan dere være heldige å oppleve fra september til april. Sjansen for å se nordlyset er størst når været er klart med lett frost og på steder langt borte fra bebodde opplyste områder.

 

Om vinteren når man seiler mellom Færøyene og Island, så er det bare kantinen (The Diner) som holder åpent. Her kan man få dagens rett.  

 

Vi er glade for å hjelpe med overnatting på Island, og dersom dere ønsker forslag til priser, er dere velkommen til å kontakte oss på tlf. +45 96558500 eller på e-post: booking@smyrilline.dk.


 

Viktig: vinterdekk er nødvendig på Island i perioden september til mai!


Nyttige lenker:

Reiser til Island i vinterhalvåret

Reiser til Island i vinterhalvåret

Se spesifikke vilkår vedrørende seilas til Island i vinterhalvåret. 

Reiser til Island i vinterhalvåret

Bli inspirert av Island

Hvordan kjører man på Island

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avreise
Tórshavn. 27. jan 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.