•  
 •  
 •  
 •  

Island rundt på 2 hjul

Smyril Line - Island rundt på 2 hjul

Island rundt på 2 hjul

Kombiner ekstraordinær kjøreglede med Islands unike naturinntrykk!

Nyt en fantastisk tur rundt Island, hvor 95 prosent av veiene er asfalterte og tilgjengelige med vanlige personbiler eller motorsykler. Vi har skreddersydde spesialruter på én eller to uker som sikrer at du får oppleve de fleste av Islands spektakulære severdigheter: storslått natur, klipper, fossefall, lavalandskaper og sjarmerende, maleriske landsbyer.

 

Du vil bo på hoteller, gårder eller gjestgiverier, og for å gjøre deg klar til de daglige eventyrene er frokosten inkludert på hele reisen. Til slutt vil vi minne om at det å bade i de termiske kildene er den beste avslutningen på en begivenhetsrik dag. 

 

For alternative reisedatoer, send vennligst en forespørsel til booking@smyrilline.dk eller ring oss på +45 96 55 85 00. 

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen inkl. 1 motorsykkel og hoteller på Island

Prisliste (2019)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  1-uges ruter

  2-uges ruter

  Godt å vite pakkereiser

  Island – kjør selv-ruter 

  Smyril Line tilbyr både en og to ukers kjør selv-ruter rundt på Island. Kjør selv-rutene er satt sammen slik at du både får sett og opplevd ting underveis. Du velger selv den ruten og den overnattingsmuligheten som tiltaler deg mest. Du kan kjøpe hvalsafari, snøscooter turer, elverafting eller riding i tillegg. 

   

  Det finnes fire hovedkategorier: 

   

  Explorer Light

  Dette er standardruten som følger ringeveien rundt på Island. 

   

  Explorer Highland 

  Denne ruten går gjennom høylandet og kan kun bookes i sommerperioden, og forutsetter at man har en god firehjulstrekker (4WD). Denne ruten kan bookes med eller uten eget baderom. 

   

  Explorer Plus

  Dette er en svært spesiell rute som gir dere mulighet for å se utrolig mye av Island, og bo på de mest smakfulle hotellene i hvert enkelt område. Enkelte steder vil det være overnatting på bondegård med hyggelig landlig atmosfære. 

   

  Explorer Holiday 

  1 uke på Island – 3 overnattinger ved Mývatn/Akureyri og 4 overnattinger i området ved Egilsstaðir. 
  2 uker på Island – 3 overnattinger i Nordlandet, og deretter går ruten (motsatt klokkens retning) rundt om i landet. Såfremt feriehusene er ledige, er det også mulig å starte i sør og følge ruten rundt med klokkens retning. Feriehuspakkereisene omfatter innkvartering i privateide feriehus. Sengetøy, håndklær, varme og elektrisitet er inkludert i reisens pris. Feriehusene er utstyrt med kjøkkenfasiliteter, kjøleskap, dusj, toalett og stue/oppholdsrom. Du står selv for sluttrengjøring av feriehuset etter endt opphold. 

   

  Reiseplan

  Når du bestiller en rundreise får du en detaljert reiseplan for reisen, adressen på den reserverte boligen, anvisninger om hvordan du kommer deg der, og vouchere for alle bookede tjenester slik som innkvartering og utflukter.

   

  Særlig behov

  Har du særlig behov bes du meddele dette ved bestilling av reisen din. 

   

  Kjøring på Island

  Kjøring på Island kan være helt annerledes enn hva du er vant til. Vi anbefaler at du kontrollerer safetravel.is, hvor du finner beskrivelser av hva du kan forvente, og retningslinjer for hvordan du håndterer forskjellige situasjoner som måtte oppstå.

   

  Reisende med MC

  Rutene som er best egnet til MC'er er rute 1, 5, 8 og 17. Det er også mulig å gå inn på høylandet (rute 3 og rute 7) på en motorsykkel, men det er kun for erfarne sjåfører.

   

  Kjettinger

  Vi anbefaler å ta med kjettinger i perioder utenom juni, juli og august.

   

  Faste ruter

  Rutene på Island er faste. I tilfelle av fult booket overnatting i høysesongen (juni, juli og august) kan reisende forvente små endringer i reiseplanen.

   

  Island veikart

  Island veikart

  Ved bestilling av en pakkereise til Island, sender vi et veikart over Island når reisens fulle beløp er betalt.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Tórshavn. 18. aug 23:30
  Ankomst
  Hirtshals. 20. aug 09:30
  Avreise
  Hirtshals . 20. aug 11:30

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.