+45 9655 8500
no - Island rundt med Explorer Plus

Island rundt med Explorer Plus

Vi har satt sammen en kjør selv-pakkereise med et fullt ruteprogram dag for dag, seiltur med overnatting ombord i 2 pers. lugar, overnatting på hoteller og gjestgiverier på Island, hvor et eller flere underveis er boutique-overnattingssteder, dere får frokost på hele reisen og dere kan ta deres egen bil med ombord. På Explorer Plus kan et overnattingssted være svært lite og veldig personlig, mens andre kan være spesielle pga. deres vakre omgivelser, eller kanskje de byr på litt ekstra komfort. På alle hotellene har rommene toalett og bad, og mange steder er det fjernsyn og telefon. 

 

Våre ruteprogrammer er utarbeidet dag for dag, og er proppfulle av mulige tilvalg av opplevelsesmuligheter langs rutene. Turen tar dere med rundt på Island på en rute på 1600-1800 kilometer. Mengden av naturopplevelser underveis er enorm og variert, og dere vil oppleve isbreer og dampende geysirer, varme, termiske bad, svovellandskaper, brusende store fosser og små, islandske landsbyer. Derfor vender flere av våre reisende tilbake og forteller at de kjørte 2400 kilometer fordi de rett og slett ikke kunne la være - den fantastiske naturen overrumplet dem hele tiden.

TIP

Det er en opplagt mulighet å kombinere reisen over det nordatlantiske havet med et stopp på 2-3 dager på Færøyene på veien opp eller hjem. Se en masse flotte bilder og gode områdebeskrivelser fra de to landene her. Tilleggsprisen for å kombinere reisen med et stopp på Færøyene inkl. overnatting er lav.

 

Våre reisekonsulenter har selv reist på Island og gleder seg til å hjelpe dere med rådgiving og bestilling av reisen på tlf. +45 96 55 85 00 eller via email booking@smyrilline.dk.

 

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 reiser sammen: 

 

I høysesongen 2018: 

 

7 netter på Island fra DKK 15.685

14 netter på Island fra DKK 24.720

 

 

I mellomsesongen 2018: 

 

8 netter på Island fra DKK 15.775

15 netter på Island fra DKK 23.775

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  1-ukes ruter

  • Rute 4:

   Explorer Plus (1 uke)

   Sommer

   Dette er en veldig unik reise, som gir deg anledning til å se store deler av Island, og alltid bo på de beste og mest SMAKFULLE hotellene i hvert område. Turen går hele veien rundt øya, i tillegg til halvøyen Snæfellsnes, og tilsvarer ca. 1800–2000 km. totalt.

   Rute 4
  • Dette er en veldig spesiell rute, som gir deg mulighet for å se mye av Island, og bo på de mest SMAKFULLE hotell i hvert område. Turen innebærer cirka 1800-2000 kilometer med kjøring og ruten tar deg med Island rundt, i tillegg til ut på halvøyen Snæfellsnes.

   Rute 13

  2-ukers ruter

  • Rute 12:

   Explorer Plus (2 uker)

   Sommer

   En rolig to ukers tur, der du bor på de beste hotellene tilgjengelig i hvert område, alle med EGEN karakter og med et personlig utseende. Ruten er en fullstendig sirkel, og inkluderer vestfjordene. Hvis du vil kan du også besøke den berømte øyen Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødela deler av byen i 1973.

   Rute 12

  Med elbil på Island

  Den 28.06 - 09.07.2016 reiste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for å oppleve det fantastiske landet i løpet av en uke i el-bilen sin (en BMW i3 RX) på vår Explorer Light pakkereise.

   

  Det var en fantastisk tur, og Jes og Mette beskriver Island som et vakkert og gjestfritt land.

   

  Da de var litt usikre på hvordan hotellene på Island ville håndtere behovet deres for å lade opp elbilen, sendte de en mail til alle hotellene før de dro og spurte om det ville være mulig å lade opp bilen mot betaling. På hvert sted ville de behøve maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. De fikk positivt svar fra nesten alle stedene. Ett enkelt hotell avslo da de mente de ikke kunne arrangere det.

   

  Underveis fikk Jes og Mette med et enkelt unntak fantastisk behandling. Elbilen ble ladet opp, et sted til og med via en ledning fra hotellrommet trukket ut vinduet og ned til bilen! Hotellpersonalet synes ofte det var positivt at de kjørte elbil. I Akureyri var det både gratis ladestasjoner flere steder i byen og parkeringsplasser reservert for elbiler. Det var også gratis ladestasjoner i Reykjavik. Det ble ikke funnet offisielle ladestasjoner andre steder på Island.

   

  Reisen var en så positiv opplevelse at Jes og Mette anbefaler å kjøre med elbil på rundturen, spesielt hvis du har en bil med både el- og bensinforsyning.  Gjestene ga for øvrig uttrykk for at de opplevde en godt tilrettelagt tur med god veiledning i rutebeskrivelsene og gode hoteller. 

   

   

  Hvordan kjører man på Island

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Reisebeskrivelse

   Island Explorer Reisebeskrivelse

   To uker på Island. Livsnyternes tur til Island.

  Catalogue (single)

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 16. jan 01:00
  Ankomst
  Tórshavn. 17. jan 09:00
  Avreise
  Tórshavn. 17. jan 11:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.