+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
no - Island med overnatting i feriehus

Island med overnatting i feriehus

Nesten alle feriehus på Island er privateide, og derfor individuelt innredet slik at dere får en autentisk ferieopplevelse. Ofte er de islandske sommerhusene utstyrt med en utendørs jacuzzi, og nord i landet er det også feriehus som er plassert nesten med utsikt over havet og med mulighet for å se hvaler. På denne reisen får dere seiltur t/r med overnatting ombord i egen lugar med bad og toalett, frokost på fergen, og dere tar deres egen bil med ombord. Dere bestemmer selv om oppholdet på Island skal vare i 1 eller 2 uker. 

 

Underveis overnatter dere langs ruten i feriehus i 3 eller 4 dager hvert sted i den nordlige, sørvestlige og sørøstlige delen av landet, noe som gir dere mer tid til å utforske de forskjellige områdene i det omfanget og tempoet som passer dere best og oppleve den forbløffende, barske og vakre naturen og gir dere muligheten til å ta deres egne avstikkere på veien. Vær oppmerksom på at du må forlate huset rengjort og innflytningsklart til neste kunde.

Vi har utarbeidet et ruteprogram langs hele ruten, og dere vil kunne oppleve svovellandskaper og brusende store fosser, ulmende vulkaner, lavalandskaper, geysirer og isbreer og små hyggelige landsbyer. Island er kanskje mest kjent for sine vulkaner og de 170 varmekildene som har oppstått i forbindelse med at jordskorpen mot klodens indre er tynnere enn i Europa og Amerika, og det er mange muligheter for et utendørs bad i 38 grader varmt vann. Nesten hver eneste landsby har sitt eget ”basseng”.  Dere kan lese ruteprogrammet nederst på denne siden.

 

TIPS 

Vi markedsfører våre reiser i hele Europa og Skandinavia, og våre reisemål er etterspurte. Derfor gjør vi deg oppmerksom på at reiser i perioden 14/06/2018 - 11/08/2018 blir raskt utsolgt og vi anbefaler å bestille raskest mulig.
 
 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen:

 

I høysesongen 2018:  

 

7 netter på Island fra DKK 14.920

14 netter på Island fra DKK 21.265

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  1-ukes ruter

  • Rute 10b:

   Explorer Holiday (1 uke)

   Vår til høst

   Denne turen er tilrettelagt slik at du ikke trenger å kjøre så langt hver dag, og har tid og frihet til å dra avsted på daglige turer. Underveis overnatter du seks netter på samme sted, enten i et feriehus eller på hotell i Akureyri/Mývatn-området. Den siste natten overnatter du i Egilsstadir-området.

   Rute 10b

  2-ukers ruter

  • Rute 10c:

   Explorer Holiday (2 uker)

   Vår til høst

   Denne feriehus-turen begynner med tre netter i nord, og fortsetter med klokka rundt øyen.

   Rute 10c

  Med elbil på Island

  Den 28.06 - 09.07.2016 reiste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for å oppleve det fantastiske landet i løpet av en uke i el-bilen sin (en BMW i3 RX) på vår Explorer Light pakkereise.

   

  Det var en fantastisk tur, og Jes og Mette beskriver Island som et vakkert og gjestfritt land.

   

  Da de var litt usikre på hvordan hotellene på Island ville håndtere behovet deres for å lade opp elbilen, sendte de en mail til alle hotellene før de dro og spurte om det ville være mulig å lade opp bilen mot betaling. På hvert sted ville de behøve maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. De fikk positivt svar fra nesten alle stedene. Ett enkelt hotell avslo da de mente de ikke kunne arrangere det.

   

  Underveis fikk Jes og Mette med et enkelt unntak fantastisk behandling. Elbilen ble ladet opp, et sted til og med via en ledning fra hotellrommet trukket ut vinduet og ned til bilen! Hotellpersonalet synes ofte det var positivt at de kjørte elbil. I Akureyri var det både gratis ladestasjoner flere steder i byen og parkeringsplasser reservert for elbiler. Det var også gratis ladestasjoner i Reykjavik. Det ble ikke funnet offisielle ladestasjoner andre steder på Island.

   

  Reisen var en så positiv opplevelse at Jes og Mette anbefaler å kjøre med elbil på rundturen, spesielt hvis du har en bil med både el- og bensinforsyning.  Gjestene ga for øvrig uttrykk for at de opplevde en godt tilrettelagt tur med god veiledning i rutebeskrivelsene og gode hoteller. 

   

   

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Reisebeskrivelse

   Island Explorer Reisebeskrivelse

   To uker på Island. Livsnyternes tur til Island.

  Hvordan kjører man på Island

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 20. mar 09:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 21. mar 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 22. mar 15:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.