+45 9655 8500
no - Island rundt med 4WD

Island rundt med 4WD

Explorer Highland

Har du kun brukt din 4x4 på hjemlige landeveier, da er Island virkelig det rette element for å oppleve hva bilen kan gi deg. 

 

Vi har satt sammen reisen din med fult ruteprogram dag for dag med god tid til avstikkere i rå natur, seilas t/r med overnatting ombord i 2-personslugar med eget toalett og bad, overnatting på Island langs hele ruten på hotell, bondegård og gjestgiveri, frokost under hele reisen, og du tar din egen 4X4  med ombord.

 

Slipp din indre oppdagelsesreiser løs og dra avsted gjennom det islandske høylandet og få en opplevelse på naturens premisser. Vill, uregjerlig og uberegnelig. Små grusveier, ingen broer. Du ser aldri trafikkø, og hvis du kommer til en elv må du enten kjøre gjennom den eller snu. Kjør ut i det uvisse og nyt overraskelsene. Lag mat på gassbluss under åpen himmel. Om vinteren er det ufremkommelig, og om sommeren er det kun mulig i en solid 4x4. Det er som om Island  er beregnet for å oppleves i en 4x4! 
  

Her kan dere oppleve isbreer og dampende geysirer, varme, termiske bad, svovellandskap og store, brusende fossefall. Dere kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskap og isfjell som driver rundt i krystallblå innsjøer, og små, sjarmerende landsbyer. Bli inspirert av andre reisende sine reisedagbøker som kan leses online her, og les om de forskjellige områdene her. Du kan også se en video om hvordan man kjører på Island. 

 

Vil dere gjøre reisen enda mer spennende kan den utvides med 3 dager på Færøyene på veien til eller hjem for omkring 2300 DKK ekstra pr. person. 

 

TIPS 

Vi markedsfører våre reiser i hele Europa og Skandinavia, og våre reisemål er etterspurte. Derfor gjør vi deg oppmerksom på at reiser i perioden 24/06/2018 - 19/08/2018 blir raskt utsolgt og vi anbefaler å bestille raskest mulig.

 

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 reiser sammen:

 

I høysesongen 2018: 

 

7 netter på Island fra DKK 17.475

 

14 netter på Island fra DKK 24.625

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  1-ukes rute

  2-ukers rute

  • Høylandet er det mest ubebodde og ubeboelige området på Island, ettersom vintrene er veldig harde der. Det er nesten umulig å kjøre der om vinteren, og selv om sommeren kan man kun ta seg fram med en god 4x4 bik. Det er en del breelver som renner ned fra fjellene, og disse skal du kjøre igjennom ettersom det ikke alltid finnes broer. Vi vil gi deg nødvendige instruksjoner, men du må alltid være forsiktig og bruke sunn fornuft. Når det er sagt er opplevelsene på denne turen helt enestående! Villmarken og variasjonene i høylandet er uten begrensninger, og dersom du har lurt på om det fremdeles finnes uberørt natur på jorden, så vil du finne svaret her. Denne turen kan gjennomføres fra slutten av juni til slutten av august.

   Rute 7

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 17. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 19. feb 05:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 21. feb 20:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.