PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

ISLAND RUNDT MED EXPLORER PLUS

Opplev Snæfellsnes-halvøya og gi reisen det lille ekstra underveis.

Vi har satt sammen en Kjør Selv-pakkereise med fult ruteprogram dag for dag, seiling med overnatting ombord i lugar for to personer, overnatting på hotell og gjestehus på Island, hvor et eller flere underveis er boutique-overnattingssteder. Dere får frokost på hele turen og tar med egen bil ombord. På denne reisen vil du få oppleve den allsidige og storslåtte, islandske naturen og halvøya Snæfellsnes. Dere har selv mulighet for å velge reisens varighet og i hvilke sesong dere vil dra.

 

Våre ruteprogrammer er utarbeidet dag for dag og fylt til randen av ekstra opplevelsesmuligheter langs rutene. Global Peace Index 2016 kåret Island som verdens mest sikre og fredelige reisemål, blant 163 ettertraktede reisemål. Det er heller ikke mange steder på jorden man kan oppleve en så allsidig og storslått natur, på Island utfolder nemlig naturen seg på fantastisk vis. Vi foreslår at dere leser vår reisedagbok fylt med inspirasjon og gode tips til reisen. Reisebeskrivelsen finnes online her

 

Våre opplevelsesreiser er basert på å kjøre rundt på Island, rundt 1600-1800 kilometer. Mengden naturopplevelser underveis er enorme og vekslende. Våre tilbud av Kjør Selv-programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbeviste om at dere vil bli inspirert til den turen som innfrir deres egne ønsker til storslåtte opplevelser. Blant opplevelsene finner dere isbreer og dampende geysirer, varme, termiske bad, svovellandskap og store, brusende fosser. Eller kanskje frister det med hvilende og ulmende vulkaner, lavamånelandskap eller isfjell omkranset av krystallblå innsjøer og små, sjarmerende landsbyer?

 

Og det er naturligvis en opplagt mulighet for å kombinere reisen over Nord-Atlanteren med et stopp på 2-3 dager på Færøyene på veien opp eller hjem. Se mange flotte bilder og gode områdebeskrivelser fra de to landene her.

 

Når dere velger Kjør Selv-ferie begynner ferien og opplevelsene så snart bilen er parkert ombord, og MS Norröna krysser Nord-Atlanteren og seiler vikingenes 

opprinnelig seilrute ut på Atlanteren, forbi Shetlandsøyene til Færøyene og opp til Island. Ombord er det også mange muligheter for å gjøre selve reisen over havet mer komfortabel. Det er flere lugartyper å velge mellom, du kan også bestille minibar i lugaren (i lugarer med vindu). Vi foreslår at dere lar dere inspirere på http://www.smyrilline.no/cruisefaergen-ms-norrona-1

 

Våre reisekonsulenter har selv reist på Island og gleder seg til å hjelpe med rådgivning og bestilling av reise på tlf +45 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk

 

 

Om overnattingen: Noen hoteller kan være små og personlige, mens andre hoteller er spesielle i form av flotte omgivelser eller kanskje litt ekstra komfort. Alle hoteller har rom med toalett og bad, flere har også TV og telefon. * På Island er noen skoler innredet slik at lokalene blir gjort om til overnattingssteder, hvor man overnatter i et rom utstyrt med seng, skap og toalett/bad. Island er en etterspurt reisedestinasjon, noe som innebærer fulle overnattingssteder i høysesongen og det kan være lange avstander mellom forskjellige områder. Derfor har man prøvd å imøtekomme gjester som ønsker å reise rundt i landet. Dette kan føre til at et eller flere av overnattingsstedene dine underveis i høysesongen er av denne overnattingskarakteren. 

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 reiser sammen: 

 

I høysesongen 2017: 

7 netter på Island fra DKK 16.100

14 netter på Island fra DKK 25.295

 

I mellomsesongen 2017: 

8 netter på Island fra DKK 14.280

15 netter på Island fra DKK 21.290

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  • Rute 4:

   Explorer Plus (1 uke)

   Sommer

   Dette er en veldig unik reise, som gir deg anledning til å se store deler av Island, og alltid bo på de beste og mest SMAKFULLE hotellene i hvert område. Turen går hele veien rundt øya, i tillegg til halvøyen Snæfellsnes, og tilsvarer ca. 1800–2000 km. totalt.

  • Dette er en veldig spesiell rute, som gir deg mulighet for å se mye av Island, og bo på de mest SMAKFULLE hotell i hvert område. Turen innebærer cirka 1800-2000 kilometer med kjøring og ruten tar deg med Island rundt, i tillegg til ut på halvøyen Snæfellsnes.

  • Rute 12:

   Explorer Plus (2 uker)

   Sommer

   En rolig to ukers tur, der du bor på de beste hotellene tilgjengelig i hvert område, alle med EGEN karakter og med et personlig utseende. Ruten er en fullstendig sirkel, og inkluderer vestfjordene. Hvis du vil kan du også besøke den berømte øyen Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødela deler av byen i 1973.

  Den 28.06 - 09.07.2016 reiste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for å oppleve det fantastiske landet i løpet av en uke i el-bilen sin (en BMW i3 RX) på vår Explorer Light pakkereise.

   

  Det var en fantastisk tur, og Jes og Mette beskriver Island som et vakkert og gjestfritt land.

   

  Da de var litt usikre på hvordan hotellene på Island ville håndtere behovet deres for å lade opp elbilen, sendte de en mail til alle hotellene før de dro og spurte om det ville være mulig å lade opp bilen mot betaling. På hvert sted ville de behøve maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. De fikk positivt svar fra nesten alle stedene. Ett enkelt hotell avslo da de mente de ikke kunne arrangere det.

   

  Underveis fikk Jes og Mette med et enkelt unntak fantastisk behandling. Elbilen ble ladet opp, et sted til og med via en ledning fra hotellrommet trukket ut vinduet og ned til bilen! Hotellpersonalet synes ofte det var positivt at de kjørte elbil. I Akureyri var det både gratis ladestasjoner flere steder i byen og parkeringsplasser reservert for elbiler. Det var også gratis ladestasjoner i Reykjavik. Det ble ikke funnet offisielle ladestasjoner andre steder på Island.

   

  Reisen var en så positiv opplevelse at Jes og Mette anbefaler å kjøre med elbil på rundturen, spesielt hvis du har en bil med både el- og bensinforsyning.  Gjestene ga for øvrig uttrykk for at de opplevde en godt tilrettelagt tur med god veiledning i rutebeskrivelsene og gode hoteller.