PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - ISLAND RUNDT PAKKEREISET

ISLAND RUNDT PAKKEREISET

OPPLEV VERDENS MEST FANTASTISKE NATUR

 

Island er kåret til verdens mest sikre og fredelige reisemål av Global Peace Indeks 2016 og vi har satt sammen en kjør selv-pakkereisen med fullt ruteprogram, seiltur t/r med overnatting ombord i 2 pers. lugar, overnatting på Island langs hele ruten på hotell, bondegård og gjestgiveri, frokost på hele reisen og dere kan ta med deres egen personbil ombord.

 

Våre ruteprogrammer er utarbeidet dag for dag og er stappfulle av opplevelsesmuligheter, og det er ikke mange andre steder på jorden en kan oppleve en så allsidig og storslått natur som her, for på Island utbretter naturen seg på det mest fantastiske vis. Mengden av naturopplevelser underveis er enorm og avvekslende. Vårt tilbud  av kjør-selv-programmer/rutebeskrivelser er stort (nedenfor) og vi er overbeviste om at du vil bli inspirert til en tur som innfrir ønsket om storslåtte opplevelser.

 

En kan oppleve isbreer og dampende geysirer, varme, termiske bad, svovellandskaper og brusende store fossefall. Du kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaper og isberg som driver rundt i krystallblå innsjøer, og små sjarmerende landsbyer. Bli inspirert i andre reisendes reisedagbøker, som du kan lese online her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/rejsebeskrivelser/island-explorer

 

Vi anbefaler å forhåndsbestille en eller to utflukter til reisen; vår anbefaling er hvalsafari fra Husavik, en seiltur på is-sjøen jökulsaljon og et varmt bad i Myvatn. Les mer om utfluktsmulighetene her

http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/island/udflugter-paa-island

 

Du kan også velge Explorer Plus reise, hvor ruten er utvidet med Snäfellnäs halvøyen og hvor man overnatter på litt mer autentiske boutique overnattingssteder. Vil en gjøre reisen enda mer spennende kan en utvide den med 3 dager på Færøyene på veien ut eller hjem. En ting er sikkert, uansett hvilken reise dere velger vil du få inntrykk som setter avtrykk for livet. Våre reisekonsulenter har alle selv reist på Island og gleder seg til å hjelpe dere.

 

Vi gjør oppmerksom på at avreiser i perioden 24.06-19.08.2017 blir raskt utsolgt og anbefaler å bestille raskt. Og hvorfor vente, når du kun betaler 25% av reisens pris ved bestillingen og først betaler de resterende 75% av reisens pris 32 dager før selve avreisen?  

 

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 reiser sammen: 

 

I høysesongen 2017: 

7 netter på Island fra DKK 13.970

14 netter på Island fra DKK 20.835

 

I mellomsesongen 2017: 

8 netter på Island fra DKK 13.360

15 netter på Island fra DKK 19.865

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  • Rute 1:

   Explorer Light (1 uke)

   Sommer

   Denne turen går hele veien rundt Island, hovedsakelig på hovedvei, og tilsvarer 1450-1600 kilometer. Ca. 90% av strekningen er asfaltert vei, og resten er lett fremkommelige grusveier. På denne reisen vil du besøke noen av de mest spektakulære stedene på Island - mest av Island på kort tid!

  • Rute 2:

   Explorer Light (1 uke)

   Sommer

   Denne turen går hele veien rundt Island, hovedsakelig på hovedvei, og tilsvarer ca. 1450-1600 km. Omtrent 90% av veistrekningen er på asfaltert vei, resten er på lett fremkommelig grusvei. På denne turen vil du oppleve noen av Islands mest spektakulære steder - se mest av Island på kort tid! Det er satt av to dager i hovedstaden.

  • Rute 8:

   Explorer Light (1 uke)

   Vår og høst

   Denne turen går hele veien rundt Island, hovedsakelig på hovedvei, og tilsvarer 1450-1600 kilometer. Ca. 90% av veistrekningen er asfaltert vei, og resten er lett fremkommelige grusveier. Du vil besøke de mest imponerende stedene på Island - mest av Island på kort tid!

  • Rute 16:

   Explorer Light (1 uke)

   Vår og høst

   Ligner veldig på rute 8, men istedet for en natt i Reykjavik og en natt i Bogarnes har denne ruten to netter i Reykjavik. En kort men omfattende rute som innebærer en del kjøring. I alt ca. 1450-1600 kilometer. Ruten går rundt hele Island og innom de mest spektakulære severdighetene på øya. "Mye av Island på kort tid!"

  • Dette er en veldig allsidig tur, hvor du får presentert nesten hele Island, men uten å ha dårlig tid. Den inkluderer alle Islands høydepunkter, bortsett fra det sentrale høylandet og vestfjordene. Turen er godt egnet for gjester som gjerne vil ha god tid til å se så mye av Island som mulig.

  • Denne reisen går Island rundt, inkludert Vestfjordene. Dager med mye kjøring etterfølges av dager med mindre kjøring, slik at det er mulig å hvile innimellom. Programmet er veldig intensivt og inkluderer så klart Islands hovedattraksjoner (Skaftafell, Geysir, Gullfoss, Thingvellir, halvøyen Snæfellsnes, Akureyri, Mývatn, Dettifoss) i tillegg til noen av de mindre kjente stedene (vestfjordene, Pjórsárdalur).

  • Rute 17:

   Explorer Light (2 uker)

   Vår og høst

   Denne turen tilsvarer rute 5, men tilbys både vår, tidlig sommer og høst. Dette er en avslappende tur som gir deg muligheten tl å besøke alle Islands største severdigheter, og også de mindre kjente stedene, blandt annet den nord-østlige halvøy. Du vil få oppleve både tynt befolkede områder og hovedstaden Reykjavik, hvor du skal bo i to netter. Ta en tur til Mývatn eller bad i Den Blå Lagune, nyt synet av de mange vakre fossefallene, se de boblende mudderpølene, de varme kildene og de luktende og rykende svolvekildene. I tillegg kan du få innsyn i Islands kultur på noen av de mange museene på øya, eller nyte en kveld på byen.

  Den 28.06 - 09.07.2016 reiste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for å oppleve det fantastiske landet i løpet av en uke i el-bilen sin (en BMW i3 RX) på vår Explorer Light pakkereise.

   

  Det var en fantastisk tur, og Jes og Mette beskriver Island som et vakkert og gjestfritt land.

   

  Da de var litt usikre på hvordan hotellene på Island ville håndtere behovet deres for å lade opp elbilen, sendte de en mail til alle hotellene før de dro og spurte om det ville være mulig å lade opp bilen mot betaling. På hvert sted ville de behøve maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. De fikk positivt svar fra nesten alle stedene. Ett enkelt hotell avslo da de mente de ikke kunne arrangere det.

   

  Underveis fikk Jes og Mette med et enkelt unntak fantastisk behandling. Elbilen ble ladet opp, et sted til og med via en ledning fra hotellrommet trukket ut vinduet og ned til bilen! Hotellpersonalet synes ofte det var positivt at de kjørte elbil. I Akureyri var det både gratis ladestasjoner flere steder i byen og parkeringsplasser reservert for elbiler. Det var også gratis ladestasjoner i Reykjavik. Det ble ikke funnet offisielle ladestasjoner andre steder på Island.

   

  Reisen var en så positiv opplevelse at Jes og Mette anbefaler å kjøre med elbil på rundturen, spesielt hvis du har en bil med både el- og bensinforsyning.  Gjestene ga for øvrig uttrykk for at de opplevde en godt tilrettelagt tur med god veiledning i rutebeskrivelsene og gode hoteller.