PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - ISLAND RUNDT MED 4DW PAKKEREISE

ISLAND RUNDT MED 4DW PAKKEREISE

OPPLEV ISLAND MED EXPLORER HIGHLAND

 

Island er kåret til verdens mest sikre og fredelige reisemål av Global Peace Indeks 2016 og vi har satt sammen en kjør-selv-pakkereise til Island t/r med seilas med overnatting ombord i 2 personers lugar, overnatting på Island langs hele ruten på hotell, bondegård og gjestgiveri, frokost på hele reisen og dere kan ta med deres 4X4 ombord.

 

Har du kun benyttet din 4X4 på norske landeveier, så er Island det rette element for å oppleve hva bilen kan gi deg. Slipp din indre oppdagelsesreisende løs og dra avsted gjennom det islandske høylandet og få en opplevelse på naturens premisser. Vill, ustyrlig og uberegnelig. Små grusveier, ingen broer, ingen moderne komfort.

 

Du ser aldri en trafikkø, og hvis du kommer til en elv, kan du kjøre gjennom den eller snu. Kjør ut i det uvisse og nyt overraskelsene. Lag mat på en gassbrenner under åpen himmel. Om vinteren er det ufremkommelig her, og om sommeren er det kun mulig i en solid 4x4. Det er som om Island nettopp er beregne for å oppleves i en 4x4.

 

Våre ruteprogrammer er utarbeidet dag for dag og er stappfulle av opplevelsesmuligheter og det er ikke mange andre steder på jorden en kan oppleve en så allsidig og storslått natur som her, for på Island utbretter naturen seg på det mest fantastiske vis. Mengden av naturopplevelser underveis er enorm og avvekslende. Vårt tilbud  av kjør-selv-programmer/rutebeskrivelser er stort og vi er overbeviste om at du vil bli inspirert til en tur som innfrir ønsket om storslåtte opplevelser.

 

En kan oppleve isbreer og dampende geysirer, varme, termiske bad, svovellandskaper og brusende store fossefall. Du kan se hvilende og ulmende vulkaner, lava-månelandskaper og isberg som driver rundt i krystallblå innsjøer, og små sjarmerende landsbyer. Bli inspirert i andre reisendes reisedagbøker, som du kan lese online her http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/rejsebeskrivelser/island-explorer

 

Vi anbefaler å forhåndsbestille en eller to utflukter til reisen; vår anbefaling er hvalsafari fra Husavik, en seiltur på is-sjøen jökulsaljon og et varmt bad i Myyvatn. Les mer om utfluktsmulighetene her

http://www.smyrilline.dk/rejsemaal/island/udflugter-paa-island

 

Vil en gjøre reisen enda mer spennende kan en utvide den med 3 dager på Færøyene på veien ut eller hjem. En ting er sikkert, uansett hvilken reise man velger, vil man få inntrykk som setter avtrykk for livet. Våre reisekonsulenter har alle selv reist på Island og gleder seg til å hjelpe dere.

 

TIPS: Vi gjør oppmerksom på at avreiser i perioden 24.06-19.08.2017 blir raskt utsolgt og vi anbefaler å bestille raskt. Og hvorfor vente, når du kun betaler 25% av reisens pris ved bestillingen og først betaler de resterende 75% av reisens pris 32 dager før selve avreisen?

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person når 2 reiser sammen:

 

I høysesongen 2017: 

 

7 netter på Island fra DKK 11.370 

 

14 netter på Island fra DKK 16.845

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDIHP

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

    • Høylandet er det mest ubebodde og ubeboelige området på Island, ettersom vintrene er veldig harde der. Det er nesten umulig å kjøre der om vinteren, og selv om sommeren kan man kun ta seg fram med en god 4x4 bik. Det er en del breelver som renner ned fra fjellene, og disse skal du kjøre igjennom ettersom det ikke alltid finnes broer. Vi vil gi deg nødvendige instruksjoner, men du må alltid være forsiktig og bruke sunn fornuft. Når det er sagt er opplevelsene på denne turen helt enestående! Villmarken og variasjonene i høylandet er uten begrensninger, og dersom du har lurt på om det fremdeles finnes uberørt natur på jorden, så vil du finne svaret her. Denne turen kan gjennomføres fra slutten av juni til slutten av august.