PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - Pakkereiser til Island: Kjør Selv-ferie

Pakkereiser til Island: Kjør Selv-ferie

Les vårt kjør-selv program Island her.

Opplevelsesreisene våre baserer seg på at du kjører Island rundt, altså ca. 1400-1600 kilometer. Utvalget av Kjør Selv-reiser er stort, og vi er overbeviste om at du vil bli inspirert til akkurat den ruten, reiselengden, komforten og det kjøretøyet som appellerer mest til deg.

 

Kjør Selv-pakkereisene våre er inkluderer seilas tur/retur, overnatting i tomanns kahytt, ditt eget kjøretøy, overnatting på hotell, bondegård og gjestehus mens du er på Island, frokost under hele reisen og alle avgifter inkludert Du kan velge mellom to forskjellige programmer: Explorer Light og Explorer Plus. Vil du heller overnatte i sommerhus, foreslår vi Explorer Holiday. Alle reisene kan kombineres med ulike reiselengder. Kjører du firehjulstrekk anbefaler vi å prøve Explorer Highland-ruten vår, men denne er kun tilgjengelig om sommeren.

 

Ruteprogrammene våre inneholder ruter som er smekkfulle av opplevelsesmuligheter, dag for dag.

Lonely Planet har kåret Island som ett av verdens ti beste reisemål, og uansett hva dere velger av reiseprogram og reiselengde vil dere få gode muligheter til å oppleve den mangfoldige og enestående islandske naturen. Du kan oppleve isbreer, sprutende og dampende geysirer, termiske bad, svovellandskap, store, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelignende lavalandskap, flytende isfjell og små, hyggelige landsbyer. 

 

Det Island er mest kjent for, er sine 170 varme kilder. Disse har oppstått fordi jordskorpen er mye tynnere her enn i Europa og Amerika, og dermed er det mange muligheter for et utendørs bad i varmt vann som holder 38 grader. Vi anbefaler også å oppleve minst ett, og gjerne flere, av øyas fantastiske fossefall. For eksempel Dettifoss, Europas kraftigste. Eller hva med det mest berømte av dem alle: Gullfoss. Se hvordan fossefallet Skógafoss lager vakre regnbuer, eller prøv å gå inn under Sejlandsfossen.

 

Du kan seile på isbrelagunen Jökulsarlon, et arktisk syn i særklasse, noe vi syns er et av de største vidunderne på Island. Du kan også besøke landskapet rundt Mývatn. Først når du står der vil du forstå hvorfor NASA valgte å trene sine kommende måneastronauter akkurat der. Vil du ha flere utfordringer kan du gå på Europas største isbre, Vatnajökull, dra på guidet tur, prøve river rafting eller kjøre snøscooter.

 

Du kan også dra på hvalsafari og ri på de berømte Islandshestene. Du kan gå langs kraterkanten av vulkanen Krafla, vandre i det Nordvestlige høylandet, hvor du kan oppleve gammel saueavltradisjon, når sauene holdes adskilt. Det er mange gode grunner til å forflytte seg rundt på Island for å få oppleve så mye som mulig av den storslagne naturen, og mengden naturopplevelser underveis er stor og varierende. 

 

Reisekonsulentene våre har alle besøkt Island, og gleder seg til å gi deg råd og hjelp ang. bestillingen din på tlf.: +45 96558500 eller via e-post booking@smyrilline.dk

 

Forbes: de 10 beste stedene å besøke i 2015

Island: I tillegg til den nye Eleven Experience eiendommen Deplar Farm som åpner i 2016 sier Gaddis at det er en million andre grunner til at Island topper hans liste (og har toppet andre lister) for det lykkeligste stedet på jorden. Det stort sett ubebodde Island er stedet hvor det ryktes at troll og feer vandrer på åsene, hopper over is-sprekker og bader i de varme kildene. Han sier også at når man først er der virker det på en eller annen måte helt sannsynlig. ”Reiser til Island er litt som å komme til en parallell verden hvor hvert eneste våkne øyeblikk er fylt med eventyr, utrolige landskap, folklore og andre fornøyelser. En tur til Island vil få deg til å tro på magi” sier Gaddis og tilføyer at landet byr på aktiviteter som elverafting, fisking, dykking med snorkel, surfing og hvalsafari.

 

 

Pakkereiser til Island: Kjør Selv-ferie

sml-productlist-2015-new-general
 • i Explorer Light
 • i Explorer Holiday
  Island

  Explorer Holiday

  Kombiner opphold i feriehus med en komplett rundreise på Island.

 • i Explorer Highland
 • i Explorer Plus
  Island

  Explorer Plus

  Island-rundreise på ekstra gode hoteller.