Smyril Line -

Ubeskrivelige opplevelser på Island

De nordamerikanske og europeiske kontinentalplatene møtes og brytes akkurat der Island er plassert, og det har skapt spektakulære naturfenomener. På Island kan du oppleve storslått og allsidig natur med fossefall, geysirer, vulkaner, isbreer, lava- og svovellandskap, vakre innsjøer med flytende isberg og små, hyggelige landsbyer. 

 

I nesten hver landsby kan du ta et varmt bad i et av Islands mange, varme termiske bad. Kort fortalt finner du naturfenomener som nesten ikke kan beskrives med ord, men som heller må oppleves. De store opplevelsene er aller best når du tar med deg bil og kjører øya rundt.

 

Vi gir deg mange muligheter å velge mellom, og et stort tilbud av forskjellige overnattingstyper og ruter på Island. Du kan også velge mellom en, to eller flere uker på Island. Våre ruteprogram er nøye sammensatt med ruter som er proppfulle av opplevelsesmuligheter hver eneste dag.

 

Reisekonsulentene våre har alle besøkt Island, og gleder seg til å gi deg råd og hjelp ang. bestillingen din på tlf.: +45 96558500 eller via e-post booking@smyrilline.dk.

 

 

Reisekatalog

Catalogue (single)

Island veikart

Island veikart

Ved bestilling av en pakkereise til Island, sender vi et veikart over Island når reisens fulle beløp er betalt.

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avreise
Tórshavn. 27. jan 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.