Island kjør selv

Smyril Line - Island kjør selv

Island kjør selv

Det er ikke mange steder på jorden hvor man finner så storslått og allsidig natur som her. Her møtes jordplatene mellom Amerika og Europa og naturen utfolder seg på en helt fantastisk måte. Man kan opplvev isbreer, eksploderende og dampende geysirer, termiske bad, svovellandskap, store, brusende fossefall, ulmende vulkaner, lava-månelandskaper, flytende isfjell, kalvende isbreer og små hyggelige landsbyer.


Prøv å seile på is-lagunen Jökulsarlon, et arktisk syn i særklasse og en av de mest spektakulære opplevelsene på Island. Eller besøk det eventyrlige landskapet, Myvatn, der NASA har trent kommende måneaustronauter. Her er landskapet fullt av lavasøyler som stikker opp over alt. Opplev de fantastiske fossefallene på Island, bl.a. Europas kraftigste; Dettifoss. Se hvordan Skogafoss  lager vakre regnskyer og prøv å gå inn under Sejlandsfossen. Og opplev den mest berømte av dem alle; Gulfoss.
 

Island er kjent for sine 170 varme kilder som har oppstått i forbindelse med at jordskorpen er tynnere og tettere på jordens indre enn i Europa og Amerika. Det er mange muligheter for et utendørsbad i 38 grader varmt vann. Kanskje vil dere på vandring langs karaterkanten av vulkanen Krafla eller oppleve gamle fåreavltradisjoner, når fårene skilles, på det nordvestlige høylandet.


Vil dere ha flere utfordringer, kan dere vandre på Europas største isbre Vatnajökull. Eller dra på guidede turer og prøve elverafting, snøscooterkjøring eller isbrevandring. Dere kan også dra på hvalsafari og ri på de berømte islandshestene.


Island byr på det nye, nordiske kjøkken og vet hvordan de skal bruke havets og øyas ressurser. Her kan man naturligvis få servert fersk fisk og islandsk lam. Skal man utforske den litt mer spesielle siden av det islandske kjøkken, så prøv f.eks. med en middag med brennevinen "Den sorte Død" til et braiseret lammelår og til dessert den lokale, berømte Skyr (yoghurt) med islandske blåbær. Tørsten kan også slukkes ved å drikke verdens reneste vann fra de islandske kildene.

Pr. person v/2 pers. t/r (2018 & 2019)

 • høysesong: fra DKK 8.135
 • mell.sesong: fra DKK 5.970
 • lavsesong: fra DKK 4.100
 • vintersesong: fra DKK 3.040

 

Se seilplan 2019

Se seilplan 2018

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDI

Prisen inkluderer:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

 

Vær oppmerksom på at man på Island anbefaler vinterdekk og kjetting hele året, unntatt juni, juli og august.

 

 

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general

  Catalogue (single)

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 17. nov 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 19. nov 06:00
  Avreise
  Tórshavn. 19. nov 14:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.