+45 9655 8500

Fergebilletter

Kanskje ordner du privat innkvartering på Island, eller foretrekker å selv planlegge reiserute og overnatting. Men en ting er sikkert: det er best å kjøre i egen bil når man skal kjøre i en så mangfoldig og ofte uberørt natur.

 

Derfor er det en god ide å la reisen starte ombord på M/S Norröna, hvor livet kan nytes langsomt. Du har alt tilrettelagt for en flott opplevelse når skipet krysser den store Nord-Atlanteren fra Nordjylland, opp langs den norske kysten, videre like forbi Shetlandsøyene mot Færøyene, og derfra til Island. Kapteinen ønsker deg med glede velkommen om bord på hans stolte fartøy, som også er det eneste passasjerskipet som opererer i Nord-Atlanteren hele året.   

 

Underveis er der mulig å hygge seg med god mat, nyte en drink i en av våre barer, shoppe i den moderne Tax Free butikken, oppleve den friske havluften, og stresse ned og nyte det sosiale samværet ombord. 

 

Kahyttene ombord kan bestilles med eller uten vindu, og har alle toalett med dusj, garderobeskap og TV med web cam slik at du kan følge med på utsikten fra dekk.  

Vi har ofte gode, fristende tilbud på cruiset, så du kan alltid ta en kikk på vår tilbudsside.

 

 

Online booking

Kun fergeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Tórshavn. 24. sep 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 25. sep 09:00
Avreise
Seyðisfjørð. 26. sep 20:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.