PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

no - Vintercruise

Vintercruise

Ubeskrivelige opplevelser på Island og korte besøk på Færøyene 

 

Med denne vinterreisen får du mulighet til å oppleve Island slik du kjenner det fra de populære TV-seriene ”Game of Thrones” og ”Fanget – en morder blant oss”. 

 

Du seiler fra Hirtshals og opp langs norskekysten og ut i Nord-Atlanteren forbi Shetlandsøyene, og stopper først 9 timer i Torshavn, hvor du til fots (eller med gratis bybuss) kan oppleve verdens minste hovedstad - en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. 

 

 

Deretter fortsetter reisen videre fra Torshavn til Seydisfjordur, hvor du har 36 timer til å oppleve østkysten før reisen går tilbake til Torshavn. Her har du igjen 6 timer til å oppleve byen før fergen vender hjemover.

 

Du kan velge å reise med eller uten bil ombord. For prisen får du overnatting ombord i 7 døgn under hele reisen, 2 korte stopp på Færøyene og 1 stopp på Island.

 

 

Island ble i 2016 kåret av Global Peace Index til verdens tryggeste og mest fredelige reisemål. Naturen i landet er overveldende. Det er her de nordamerikanske og europeiske kontinentalplatene møtes og brytes mot hverandre, noe som har gitt Island spektakulære naturfenomener som vulkaner, storslåtte fossefall, isbreer og varme, termiske bad, lavamarker og svovellandskaper, flotte innsjøer med flytende isfjell og hyggelige små landsbyer. 

 

Færøyene er kjent som en av verdens vakreste øygrupper, og på denne reisen kommer du til å forstå hvorfor med det samme du seiler inn mellom alle øyene. Naturen er mildere her enn på Island, og strekker seg ut foran deg, omgitt av havet. På stoppet vi gjør underveis har du tid til å få et godt inntrykk av Torshavn.

 

Vi anbefaler å ta med varme klær, lue, votter og varme sko. Vær oppmerksom på at på Island anbefales vinterdekk og kjettinger alle månedene i året ekskl. Juni, juli og august.


 

Pris pr. person uten/med bil når 2 reiser sammen

 

Avreisemuligheter: 

28.10.2017 – 09.12.2017

 

2 pers. lugar uten vindu:
DKK 3.265 / DKK 4.195

 
2 pers. lugar med vindu: 
DKK 3.845 / DKK 4.775

 
2 pers. lugar db.seng: 
DKK 3.930 / DKK 4.860

 
Deluxe-lugar: 
DKK 5.030 / DKK 5.960

 

Suite: 
DKK 5.695 / DKK 6.625

 

Singellugar:
DKK 4.540 / DKK 5.470

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMCW

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  Island

  Klimaet på Island er oseanisk  med milde vintre og kjølige somre. Gjennomsnittstemperaturen i juli er rundt 10-13 celsius grader. I juli er det dagslys nesten døgnet rundt, mens fra oktober til mars er det mørkt det meste av dagen. Dette gir en unik mulighet til å oppleve nordlyset hvis det er lett frost og været er klart. 

  Informasjon om været kan finnes på www.dmi.dk/island/vejret/byvejr eller på www.yr.noFørstnevnte er på engelsk og norsk, mens sistnevnte er på dansk. 

   

  2-dagers varsel: 

  2-døgnsudsigt

   

  3 til 9-dagers varsel:

  2-døgnsudsigt

   

  Få oppdaterte værvarsler på dmi.dk 

  Færøyene 

  Klimaet på Færøyene er preget av milde vintre og kjølige somre. Noen ganger kan det også være veldig fuktig og mye regn med hyppig tåkedannelse, dette gjelder spesielt i juni, juli og august. Været kan endre seg veldig fort, og ofte kan man oppleve samtlige årstider innenfor kort kjøreavstand på en og samme dag. 
  Informasjon om været kan finnes på www.dmi.dk/faeroerne/vejret/byvejr eller på www.yr.noFørstnevnte er på norsk og engelsk, mens sistnevnte er på dansk. 

   

  2-dagers varsel: 

  2-døgnsudsigt

   

  3 til 9-dagers varsel:

  2-døgnsudsigt

   

  Få oppdaterte værvarsler på dmi.dk