•  
 •  
 •  
 •  

Island rundt på 7 eller 14 dager og 3 dager på Færøyene

Smyril Line - Island rundt på 7 eller 14 dager og 3 dager på Færøyene

Island rundt på 7 eller 14 dager og 3 dager på Færøyene

Kjør-selv-ferie med overnatting

Utnytt den unike muligheten til et stop-over på Færøyene på vei til Island eller hjem fra Island. Opplev de to destinasjonene våre på én reise. Færøyene er kjent for sin naturskjønnhet og Island for sine naturfenomener. Vi har satt sammen et ruteprogram som inkluderer 7 eller 14 overnattinger på Island og 3 overnattinger på Færøyene. Du velger selv om du vil legge inn et stop-over på utreisen eller på hjemreisen

 

Turen er fylt av opplevelsesmuligheter og vi garanterer at du får inntrykk som setter avtrykk for livet.

 

Stop-over på utreisen

Avreise Hirtshals: lørdag kl. 15.30
Ankomst Tórshavn: søndag kl. 22.30
Avreise Tórshavn: onsdag kl. 18.00
Ankomst Seyðisfjörður: torsdag kl. 08.30

 

Stop-over på hjemreisen

Avreise Seyðisfjörður: torsdag kl. 10.30
Ankomst Tórshavn: fredag kl. 03.00
Avreise Tórshavn: søndag kl. 23.30
Ankomst Hirtshals: tirsdag kl. 09.30

 

Alle tider er lokaltider.

 

Alle prisene for pakkerreiser til Island er med forbehold om den islandske regjeringens eventuelle regulering av turistskatt

Pris pr. person, når 2 personer reiser sammen

 

3 dager på Færøyene og 7 dager på Island i høysesong 

 

fra DKK 16.505

 

 

3 dager på Færøyene og 14 dager på Island i høysesong

 

fra DKK 24.105

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Island rutebeskrivelse (1 uke)

  Island rutebeskrivelse (2 uker)

  Inspirasjon til ditt opphold på Færøyene

  Tórshavn

  Med kun 20 000 innbyggere er Tórshavn ikke bare en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende. Denne dynamiske byen, med sin kreative, innovative og høyt utdannede befolkning, er Færøyenes politiske og kulturelle knutepunkt, og selv om innbyggerne er stolte av sine tradisjoner og kulturarv, tar de også godt imot internasjonale trender. Alt dette betyr at Tórshavn byr på en fascinerende blanding av færøysk kulturhistorie og alle fasilitetene man forventer å finne i en moderne hovedstad. Byen er en spennende blanding av gammelt og nytt, og du ser disse kontrastene når du utforsker byen. Besøk Tórshavns gamle bydel úti á Reyni, hvor små gressdekkede hus ligger langs de smale gatene. Når du kommer til utkanten av Tórshavn vil du oppdage at boligområdene blir nyere og mer moderne.

   

  Torshavn

   

  Vestmanna

  Utflukten til Vestmannafjellene starter i landsbyen Vestmanna, som ligger på Streymoys vestkyst. I høysesongen er det flere daglige avganger til de berømte fuglefjellene og grottene nær Vestmanna, Vestmannafjellene, som er en av de største turistattraksjonene på Færøyene.

   

  På seilturen til Vestmannafjellene seiler vi gjennom smale sund, inn i dype grotter formet av bølgebrytingen gjennom millioner av år, og helt nær den over 600 meter høye loddrette klippeveggen, hvor tusener av sjøfugler yngler.
  I disse majestetiske omgivelsene er man på en forunderlig måte i pakt med naturen, og du vil forstå hvorfor den færøyske kulturen er så dypt forankret i respekt for naturens krefter.

   

   

   

  Vestmanna bird cliffs

   

  Gjógv

  Den mest fotograferte landsbyen på Færøyene er sannsynligvis Gjógv, som ligger i den nordligste delen av Eysturoy. For å komme til Gjógv må du kjøre over fjellpasset hvor Færøyenes to høyeste fjell, Slættaratindur og Gráfelli, er. I bunnen av dalen ligger det fargerike hus rundt en vakker elv med en liten demning hvor barn leker hele sommeren. Landsbyen er best kjent for sin naturlige havn. Gjógv betyr kløft på færøysk, og det er nettopp i den store kløften som skjærer seg inn i landskapet, at den naturlige havnen ligger. 

   

  Gjógv

   

  De nordlige øyene

  Klaksvík er det sentrale knutepunktet på de nordlige øyene: Kalsoy, Kunoy, Borðoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. De nordlige øyene er preget av de høye fjellene i øst. Øyene heller nedover mot en kystlinje som skjærer skråningene ut i lave klipper, mens den nordlige siden er preget av robuste, majestetiske klipper. Kalsoy, Svínoy og Fugloy kan bare nås med båt eller helikopter, mens broer, demninger og tunneler forbinder Kunoy, Borðoy og Viðoy.

   

   

  Kirkjubøur

  Byen Kirkjubøur er det stedet på Færøyene hvor du finner de mest bemerkelsesverdige levn fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøyenes åndelige og kulturelle sentrum og en del av den katolske kirken i Norge. Presteseminaret i Kirkjubøur var det første og eneste på Færøyene før reformasjonen i 1538. Kong Sverri av Norge vokste opp her, hvor han også gikk på presteseminaret og ble ordinert. I dag bor det omkring 80 innbyggere i Kirkjubøur, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Tórshavn.

   

  Kirkjubö

   

  Sandoy

  Sandoy er den femte største øya på Færøyene og utgjør sammen med Suðuroy det store sørlige øyparet. Sandoy betraktes som den flateste øya, med brede daler og mange små sjøer, lave, runde fjell og sandstrender. De mykt rullende åsene får øya til å virke grønnere enn de andre øyene, med sine mer robuste fjell.

   

  Puffin

   

  Mykines 

  Mykines er Færøyenes vestligste øy. Fuglelivet er det som særlig kjennetegner Mykines, da Mykines tiltrekker seg hundretusener av trekkfugler som yngler her om sommeren. Mykines er også hjemstedet til den eneste havsulekolonien på Færøyene, noe som i seg selv gjør øya attraktiv, men de sjarmerende små lundefuglene med sine fargerike nebb er nok øyas største attraksjon. De er vanligvis glade for å posere med nebbet fullt av fisk. Seilturen til Mykines tar litt under en time og er en av de beste måtene å se Tindhólmur på nært hold.  

   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 16. jul 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 17. jul 17:30
  Avreise
  Tórshavn. 17. jul 18:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.