Island Kjør Selv-ferie

Det finnes ikke mange steder på jorden hvor man finner så storslagen og mangfoldig natur som her, hvor jordplatene mellom Amerika og Europa møtes og naturen utfolder seg på det mest fantastiske vis. Du kan oppleve isbreer, eksploderende og dampende geysirer, termiske bad, svovellandskap, store, brusende fossefall, ulmende vulkaner, månelignende lavalandskap, flytende isberg, kalvende isbreer og små, hyggelige landsbyer.

  

Opplevelsesreisene våre baserer seg på å kjøre rundt Island, altså cirka 140-160 mil. Antallet naturopplevelser underveis er mange og varierende. Vi har et stort utvalg av Kjør Selv programmer/rutebeskrivelser. Når du velger en Kjør Selv-ferie begynner ferien og opplevelsene så fort du har parkert bilen ombord, når M/S Norröna krysser Nord-Atlanteren og seiler vikingenes opprinnelige reiserute ut på Atlanteren, rett forbi Shetlandsøyene, til Færøyene og deretter opp til Island. Naturligvis går det an å kombinere reisen over Nord-Atlanteren med et to- til tredagers stopp på Færøyene på veien til eller hjem.

 

Reiserådgiverne våre har selv besøkt Island og reist med MS Norröna, og ser fram til å deg råd og informasjon angående bestilling på tlf.: 96558500 eller på booking@smyrilline.dk  

 

 

Reisekatalog

Catalogue (single)

Kun fergeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Pakkereiser

sml-productlist-2015-new-general

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avreise
Tórshavn. 27. jan 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.