Pakkereiser - krysstokt - kjør selv-ferie

SPØRSMÅL OG SVAR LES ”GODT Å VITE”

Godt å vite

I forbindelse med reisen din kan det hende du har behov for å få svar på en del praktiske spørsmål. I guiden vår ”Godt å vite”, som du kan lese online, finner du svar på en lang rekke spørsmål.

 

Godt å vite maincol hide

Godt å vite

12 sider med mye informasjon om din reise på skipet og på Færøyene og Island.

Les online >>

Download PDF >>

   

  Betal når du ringer til oss

  Du kan velge å betale ferien din eller tilleggskjøpet ditt ved å ringe til oss. Opplys kortnummer, utløpsdato og kontrollsiffer (de tre siste sifrene på baksiden av kortet), i tillegg til bookingnummer. Legg merke til at dette tilsvarer betaling på nett (ikke fysisk handel). Vær oppmerksom på at et gebyr belastes av kortutstederen din. Gebyr varierer fra ca. 1 til 4% av kjøpsstørrelsen og legges til kjøpesummen

   

  • Visakort
  • Mastercard/Eurocard
  • JCB
  • American Express
  • Maestro
  • Visa Eletron
  • MobilePay        

   

  Hva er DIBS betaling?

  DIBS er Nordens førende leverandør av betalingsløsninger. DIBS administrerer bl.a. nettbetaling med kredittkort for mange av landets største forretninger, blant annet Smyril Line. Du kan læse om DIBS her
   
  Når du betaler med bankkortet ditt hos Smyril Line trenger du følgende data fra kortet: 
   
    

   

  Ved betaling med utenlandsk utstedte kredittkort krever vi et gebyr på 3,75 % av reisens totale pris, inkl. evt. forsikringer og andre gebyrer som tilsvarer det beløpet, som kreves av oss av kortselskapene.

   

  Overfør betalingen din via banken

  Har du en utenlandsk konto kan du overføre betalingen din til Smyril Line fra utlandet ved å bruke SWIFT STHYDK21 via SP NO DK 22, IBAN DK 85 90830000311782 til Smyril Line A/S, Dalsagervej 9 B, DK-9850 Hirtshals, Danmark.

   

  Husk alltid å markere overførselen med bookingnummeret, ellers har ikke Smyril Line mulighet til å spore hvilke reise innbetalingen gjelder. Ta hensyn til at helg og helligdager ikke regnes som bankdager, sånn at du er sikker på at betalingen skjer i innen fristen.

   

  Med forbehold om feil og rettelser.