+45 9655 8500

Utflukter på Færøyene

Bli med på en av våre utflukter

Smyril Line tilbyr bussutflukter med dansk- og engelsktalende guider hver uke i sommerperioden, fire dager i uken. Mandagsutflukten går til historiske Kirkjubøur og en rundtur i Tórshavn, hvor den gamle bydelen á Reyni, hvor Færøyenes landsstyre Tinganes også ligger, besøkes til fots. Onsdager tilbys utflukten til den tidligere stadsgården Garðahúsið, hvor vertsparet serverer te/kaffe og kake. Denne utflukten gir deg en unik mulighet til å oppleve den spesielle færøyske gjestfriheten og den storslåtte naturen på både Streymoy og Eysturoy. Torsdag går utflukten vår til landsbyen Gjógv på Eysturoy, som er kjent for sitt storslåtte juv, som også har gitt bygden navnet sitt. Gjógv betyr juv på færøysk. Fredagsutflukten går til den maleriske landsbyen Saksun, som er kjent for sin strand omgitt av bratte fjell, og kirken fra 1858 og gården Dúvugarður, som stammer fra 1600-tallet. 

 

Fra april til juni er det også mulig å bestille bussturen Tórshavn og Kirkjubøur samt bussturen til Gjógv. Bussturen Tórshavn og Kirkjubøur gjennomføres alle mandager i perioden 9. april til og med 4. Juni, samt 27. august til og med 22. oktober 2018. Bussturen til Gjógv er alle torsdager fra 12. april til og med 7. Juni, samt 30. august til og med 25. oktober 2018. 

 

Utfluktene kan bestilles sammen med reisen din. Du kan velge å forhåndsbestille helt frem til en måned før avreisen ved å kontakte oss på tlf. +45 96 55 85 00. Betaling av utfluktene forfaller samtidig ved forhåndsbestilling med betalingskort. 

 

Smyril Line forbeholder seg retten til å endre eller avlyse en utflukt i forbindelse med været eller andre utforutsette forhold. Såfremt Smyril Line uansett årsak skulle se seg nødt til å endre en utflukt, er det ikke mulighet for refundering av utflukten. Såfremt Smyril Line uansett årsak skulle se seg nødt til å avlyse en utflukt vil beløpet bli refundert etter hjemkomst. Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder Smyril Line seg retten til å avvise deltakere i å delta på utflukten, dersom guiden vurderer at fottøy eller bekledning ikke er velegnet for utflukten.

 

  Smyril Line utflukter 2018

  sml-productlist-2015-new-general

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 20. mar 09:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 21. mar 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 22. mar 15:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.