+45 9655 8500

Utflukter på Færøyene

Bli med på en av våre utflukter

Smyril Line tilbyr bussutflukter med dansk og engelsktalende guide hver uke i sommerperioden. Vi har 2 ukentlige utflukter til Kirkjubøur og omkring Tórshavn, hovedstaden på Færøyene. I tillegg, har vi en bussutflukt hver søndag til landsbyen Gjógv på Eysturoy. 

 

Utfluktene kan bestilles sammen med reisen din. Du kan også velge å forhåndsbestille helt frem til en måned før avreisen ved å kontakte oss på tlf. +45 96 55 85 00, i dette tilfellet forfaller betalingen 100% ved bruk av betalingskort.  

 

Smyril Line forbeholder seg retten til å endre eller avlyse en utflukt i forbindelse med været eller andre utforutsette forhold. Såfremt Smyril Line uansett årsak skulle se seg nødt til å endre en utflukt, er det ikke mulighet for refundering av utflukten. Såfremt Smyril Line uansett årsak skulle se seg nødt til å avlyse en utflukt vil beløpet bli refundert etter hjemkomst. Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder Smyril Line seg retten til å avvise deltakere i å delta på utflukten, dersom guiden vurderer at fottøy eller bekledning ikke er velegnet for utflukten.

 

 

  Smyril Line utflukter 2018

  sml-productlist-2015-new-general

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 16. jan 01:00
  Ankomst
  Tórshavn. 17. jan 09:00
  Avreise
  Tórshavn. 17. jan 11:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.