•  
 •  
 •  
 •  

Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Smyril Line - Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Færøyene rundt med overnatting på forskjellige øyer

Opplev verdens mest uspolerte og unike øyhav. Oppdag Færøyene – 18 øyer hvor 17 er bebodd. Opplev landskapene som du kun har sett på bilder.

 

Når dere reiser på øyhopping, får dere de beste mulighetene til å oppleve Færøyene – de forskjellige øyene, byene, landskapene og naturen. Vi har sammensatt vår øyhopping så dere kan velge mellom 4, 7, 10 eller 11 dager på Færøyene.

 

Saksun

 

4 netter på Færøyene

Velger dere firedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 2 overnattinger i Torshavn og 2 overnattinger uten for Torshavn. Avreise er fra Hirtshals tirsdag med ankomst i Torshavn onsdag. Hjemreisen finner sted på søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag. 

 

7 netter på Færøyene

Velger dere syvdagers øyhopping på Færøyene, vil det være 3 overnattinger i Torshavn og 4 overnattinger uten for Torshavn. Reisen tar i alt åtte dager. Avreise er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn søndag kveld, og hjemreisen finner sted den etterfølgende søndag. Ankomst i Hirtshals er tirsdag morgen.

 

10 netter på Færøyene 

Velger dere tidagers øyhopping på Færøyene, vil det være 4 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Reisen tar i alt 14 dager. Avreisen er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn tidlig mandag morgen, og hjemreisen er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag.

 

11 netter på Færøyene 

Velger dere ellevedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 5 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Avreise fra Hirtshals lørdag 1/6 med ankomst i Tórshavn mandag morgen 3/6. Avreise fra Tórshavn er fredag morgen etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. Eller avreise fra Hirtshals er lørdag 17/8 med ankomst i Tórshavn søndag kveld 18/8. Hjemreisen fra Tórshavn er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. 

 

Det kan forekomme variasjon i reisen sammensetning avhengig av reisetidspunkt, varighet og ledig hotellkapasitet.

 

Viðareiði

 

De to største øyene, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undervannstunnel – det er Eysturoy og Borðoy og. Det er gode fergeforbindelser mellom Torshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspiss af Streymoy – cirka 15 minutters kjøring fra Torshavn. De fleste andre øyer kan besøkes ved sjøveien, der alle steder har etablert gode forbindelser med ferger eller små båtturer.

 

Våre reisekonsulenter har alle reist på Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med din bestilling på +45 96 55 85 00 og email booking@smyrilline.dk

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøyene

Prisliste (2019)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Skálavík
   Contact

   Hotell Skálavík ble renovert i 2015 og kan tilby alle sine overnattingsgjester en koselig og moderne innkvartering. Hotellet er også et godt utgangspunkt for ferierende. Restauranten på Hotell Skálavík tilbyr et bredt utvalg av smakfulle og enkle måltider. Restauranten kan by på en varierende lunsj og én og to-retters meny på kvelden.

    

   Restauranten kan også by på dessert for de som vil avslutte måltidet med noe søtt. Hotellet er utstyrt med 23 moderne rom i tillegg til én tre-roms leilighet. Det er dobbeltrom, familierom med dobbeltseng og to køyesenger, samt rom med fire køyer. Tre-roms leiligheten er ideell for store familier og vennepar da den består av 3 soverom, 3 bad, kjøkken, stue og egen inngang fra den vidstrakte grønne engen.
    
    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med sentral beliggenhet, midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt uutgangspunkt for å utforske en av verdens minste hovedsteder. Tórshavn byr både på den gamle bydelen, små gater, hyggelige caféer og restauranter. Eller ta en tur til havnen, nyt den salte luften og den hyggelige stemningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkringliggende parkeringsplassene og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gange fra Hafnia. Her er det soneparkering (8 timer). Det er mulig å parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bak hotellet på et begrenset antall parkeringsplasser. Det er 4 parkeringsplasser bak hotellet (kan ikke reserveres). Gjester pleier å sette fra seg bagasjen først, og deretter parkere bilen sin.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Opplev Færøyene fra sin beste side. Kombiner naturopplevelser med skandinavisk komfort når du overnatter på 4* Hotel Føroyar, som byr på høy kvalitet på kjøkkenet, utsikt over Tórshavn fra restauranten og gode parkeringsforhold. Hotellet ligger naturskjønt og fredelig, og naboene er fugler som bygger rede på taket og sauer som gomler utenfor vinduene. Likevel er det ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 min. gange på gamle stier gjennom den flotte naturen. I våren 2018 utvidet Hotel Føroyar romkapasiteten med 23 værelser i det nærliggende annekset Kerjalon. Rommene i Kerjalón har den samme standard som rommene i hovedbygningen. Halvdelen av rommene har utsikt til Tórshavn, og den andre halvdelen har utsikt over den flotte naturen som ligger rett utenfor. I hovedbygningen har samtlige rom utsikt til Tórshavn. 
     

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotel Tórshavn har en sentral beliggenhet med en flott utsikt til havnen Vágsbotn. Rådhusplassen er nærmest hotellets bakhage. 

    

   Overnatter du på Hotel Tórshavn bor du i sentrum, nært butikker, kaféer og restauranter. Hotel Tórshavn er et moderne hotell hvor du kan slappe av på de vakre lyse rommene, som er innredet i varme og feminine farger. 

    

   Hotel Tórshavn har 43 rom og 73 senger i alt. Rommene varierer i størrelse, slik at det er noe for enhver smak.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Included
   Restaurant
   Yes
   Internet access
   Wireless internet
   TV
   Yes
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík er godt plassert med en vidunderlig utsikt over fiskerbyen Klaksvík. Hotellet var tidligere et sjømannshjem, og er ombygget til et hyggelig hotell med store værelser. Hotellet serverer frokost og kaffe. Der er gratis trådløst internett. Det er ikke mulig å spise lunsj eller middag på hotellet. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Rúnavík
   Contact

   Hotellet ligger godt plassert ift. by og havn. Det lille hotellet er utstyrt med heis og gratis WiFi. Runavík er en færøysk bygd på den sydlige Eysturoy med 3.700 innbyggere.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja

  Slik kommer dere til og fra Sandoy

  Seilasen over tar ca. 30 min. og fergen hedder: M/F Teistin.  

  Priser for overfart betaler dere på returreisen fra øya. Priser finner dere her
   

  Veiledende (2015) for bil og 1 sjåfør: Bil < 5m: NOK 160,- + prisen for voksne pr. person over 15 år er 40 kr. retur. Barn 7-15 år betaler ½ pris. Biler over 7 m. og/eller høyere enn 1,9 m, bes bestille plass på tlf. +298 293103. Veiledende for ekstra lengde på bil pr. ekstra meter over 5 er 480 kr. 

   

  Seilplanen finnes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne siden av øya), Skopun (på den andre siden). Det tar ca. 20 min. å kjøre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tar ca. 20-30 min. å kjøre fra Skopun til Skálavík. Kjøretøyer bør være i køen minst 15 minutter før avgang.

  Catalogue (single)

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Seyðisfjørð. 17. okt 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 18. okt 15:00
  Avreise
  Tórshavn. 18. okt 21:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.