•  
 •  
 •  
 •  

Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Smyril Line - Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Færøyene øyhopping - Bestselger 2018!

Færøyene rundt med overnatting på forskjellige øyer

Opplev verdens mest uspolerte og unike øyhav. Oppdag Færøyene – 18 øyer hvor 17 er bebodd. Opplev landskapene som du kun har sett på bilder.

 

Når dere reiser på øyhopping, får dere de beste mulighetene til å oppleve Færøyene – de forskjellige øyene, byene, landskapene og naturen. Vi har sammensatt vår øyhopping så dere kan velge mellom 4, 7, 10 eller 11 dager på Færøyene.

 

Saksun

 

4 netter på Færøyene

Velger dere firedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 2 overnattinger i Torshavn og 2 overnattinger uten for Torshavn. Avreise er fra Hirtshals tirsdag med ankomst i Torshavn onsdag. Hjemreisen finner sted på søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag. 

 

7 netter på Færøyene

Velger dere syvdagers øyhopping på Færøyene, vil det være 3 overnattinger i Torshavn og 4 overnattinger uten for Torshavn. Reisen tar i alt åtte dager. Avreise er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn søndag kveld, og hjemreisen finner sted den etterfølgende søndag. Ankomst i Hirtshals er tirsdag morgen.

 

10 netter på Færøyene 

Velger dere tidagers øyhopping på Færøyene, vil det være 4 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Reisen tar i alt 14 dager. Avreisen er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn tidlig mandag morgen, og hjemreisen er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag.

 

11 netter på Færøyene 

Velger dere ellevedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 5 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Avreise fra Hirtshals lørdag 1/6 med ankomst i Tórshavn mandag morgen 3/6. Avreise fra Tórshavn er fredag morgen etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. Eller avreise fra Hirtshals er lørdag 17/8 med ankomst i Tórshavn søndag kveld 18/8. Hjemreisen fra Tórshavn er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. 

 

Det kan forekomme variasjon i reisen sammensetning avhengig av reisetidspunkt, varighet og ledig hotellkapasitet.

 

Viðareiði

 

De to største øyene, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undervannstunnel – det er Eysturoy og Borðoy og. Det er gode fergeforbindelser mellom Torshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspiss af Streymoy – cirka 15 minutters kjøring fra Torshavn. De fleste andre øyer kan besøkes ved sjøveien, der alle steder har etablert gode forbindelser med ferger eller små båtturer.

 

Våre reisekonsulenter har alle reist på Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med din bestilling på +45 96 55 85 00 og email booking@smyrilline.dk

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøyene

Prisliste (2019)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Skálavík
   Contact

   Hotell Skálavík ble renovert i 2015 og kan tilby alle sine overnattingsgjester en koselig og moderne innkvartering. Hotellet er også et godt utgangspunkt for ferierende. Restauranten på Hotell Skálavík tilbyr et bredt utvalg av smakfulle og enkle måltider. Restauranten kan by på en varierende lunsj og én og to-retters meny på kvelden.

    

   Restauranten kan også by på dessert for de som vil avslutte måltidet med noe søtt. Hotellet er utstyrt med 23 moderne rom i tillegg til én tre-roms leilighet. Det er dobbeltrom, familierom med dobbeltseng og to køyesenger, samt rom med fire køyer. Tre-roms leiligheten er ideell for store familier og vennepar da den består av 3 soverom, 3 bad, kjøkken, stue og egen inngang fra den vidstrakte grønne engen.
    
    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med sentral beliggenhet, midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt uutgangspunkt for å utforske en av verdens minste hovedsteder. Tórshavn byr både på den gamle bydelen, små gater, hyggelige caféer og restauranter. Eller ta en tur til havnen, nyt den salte luften og den hyggelige stemningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkringliggende parkeringsplassene og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gange fra Hafnia. Her er det soneparkering (8 timer). Det er mulig å parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bak hotellet på et begrenset antall parkeringsplasser. Det er 4 parkeringsplasser bak hotellet (kan ikke reserveres). Gjester pleier å sette fra seg bagasjen først, og deretter parkere bilen sin.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Opplev Færøyene fra sin beste side. Kombiner naturopplevelser med skandinavisk komfort når du overnatter på 4* Hotel Føroyar, som byr på høy kvalitet på kjøkkenet, utsikt over Tórshavn fra restauranten og gode parkeringsforhold. Hotellet ligger naturskjønt og fredelig, og naboene er fugler som bygger rede på taket og sauer som gomler utenfor vinduene. Likevel er det ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 min. gange på gamle stier gjennom den flotte naturen. I våren 2018 utvidet Hotel Føroyar romkapasiteten med 23 værelser i det nærliggende annekset Kerjalon. Rommene i Kerjalón har den samme standard som rommene i hovedbygningen. Halvdelen av rommene har utsikt til Tórshavn, og den andre halvdelen har utsikt over den flotte naturen som ligger rett utenfor. I hovedbygningen har samtlige rom utsikt til Tórshavn. 
     

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotel Tórshavn har en sentral beliggenhet med en flott utsikt til havnen Vágsbotn. Rådhusplassen er nærmest hotellets bakhage. 

    

   Overnatter du på Hotel Tórshavn bor du i sentrum, nært butikker, kaféer og restauranter. Hotel Tórshavn er et moderne hotell hvor du kan slappe av på de vakre lyse rommene, som er innredet i varme og feminine farger. 

    

   Hotel Tórshavn har 43 rom og 73 senger i alt. Rommene varierer i størrelse, slik at det er noe for enhver smak.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Included
   Restaurant
   Yes
   Internet access
   Wireless internet
   TV
   Yes
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík er godt plassert med en vidunderlig utsikt over fiskerbyen Klaksvík. Hotellet var tidligere et sjømannshjem, og er ombygget til et hyggelig hotell med store værelser. Hotellet serverer frokost og kaffe. Der er gratis trådløst internett. Det er ikke mulig å spise lunsj eller middag på hotellet. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Rúnavík
   Contact

   Hotellet ligger godt plassert ift. by og havn. Det lille hotellet er utstyrt med heis og gratis WiFi. Runavík er en færøysk bygd på den sydlige Eysturoy med 3.700 innbyggere.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja

  Slik kommer dere til/fra Sandoy

  Seilasen over tar ca. 30 min. og fergen hedder: M/F Teistin.  

  Priser for overfart betaler dere på returreisen fra øya. Priser finner dere her

  Seilplanen finnes her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlurætt (på denne siden av øya), Skopun (på den andre siden). Det tar ca. 20 min. å kjøre fra Tórshavn til Gomlurætt. Det tar ca. 20-30 min. å kjøre fra Skopun til Skálavík. Kjøretøyer bør være i køen minst 15 minutter før avgang.

  Inspirasjon til ditt opphold på Færøyene

  Tórshavn

  Med kun 20 000 innbyggere er Tórshavn ikke bare en av verdens minste hovedsteder, men også en av de mest sjarmerende. Denne dynamiske byen, med sin kreative, innovative og høyt utdannede befolkning, er Færøyenes politiske og kulturelle knutepunkt, og selv om innbyggerne er stolte av sine tradisjoner og kulturarv, tar de også godt imot internasjonale trender. Alt dette betyr at Tórshavn byr på en fascinerende blanding av færøysk kulturhistorie og alle fasilitetene man forventer å finne i en moderne hovedstad. Byen er en spennende blanding av gammelt og nytt, og du ser disse kontrastene når du utforsker byen. Besøk Tórshavns gamle bydel úti á Reyni, hvor små gressdekkede hus ligger langs de smale gatene. Når du kommer til utkanten av Tórshavn vil du oppdage at boligområdene blir nyere og mer moderne.

   

  Torshavn

   

  Vestmanna

  Utflukten til Vestmannafjellene starter i landsbyen Vestmanna, som ligger på Streymoys vestkyst. I høysesongen er det flere daglige avganger til de berømte fuglefjellene og grottene nær Vestmanna, Vestmannafjellene, som er en av de største turistattraksjonene på Færøyene.

   

  På seilturen til Vestmannafjellene seiler vi gjennom smale sund, inn i dype grotter formet av bølgebrytingen gjennom millioner av år, og helt nær den over 600 meter høye loddrette klippeveggen, hvor tusener av sjøfugler yngler.
  I disse majestetiske omgivelsene er man på en forunderlig måte i pakt med naturen, og du vil forstå hvorfor den færøyske kulturen er så dypt forankret i respekt for naturens krefter.

   

   

   

  Vestmanna bird cliffs

   

  Gjógv

  Den mest fotograferte landsbyen på Færøyene er sannsynligvis Gjógv, som ligger i den nordligste delen av Eysturoy. For å komme til Gjógv må du kjøre over fjellpasset hvor Færøyenes to høyeste fjell, Slættaratindur og Gráfelli, er. I bunnen av dalen ligger det fargerike hus rundt en vakker elv med en liten demning hvor barn leker hele sommeren. Landsbyen er best kjent for sin naturlige havn. Gjógv betyr kløft på færøysk, og det er nettopp i den store kløften som skjærer seg inn i landskapet, at den naturlige havnen ligger. 

   

  Gjógv

   

  De nordlige øyene

  Klaksvík er det sentrale knutepunktet på de nordlige øyene: Kalsoy, Kunoy, Borðoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. De nordlige øyene er preget av de høye fjellene i øst. Øyene heller nedover mot en kystlinje som skjærer skråningene ut i lave klipper, mens den nordlige siden er preget av robuste, majestetiske klipper. Kalsoy, Svínoy og Fugloy kan bare nås med båt eller helikopter, mens broer, demninger og tunneler forbinder Kunoy, Borðoy og Viðoy.

   

   

  Kirkjubøur

  Byen Kirkjubøur er det stedet på Færøyene hvor du finner de mest bemerkelsesverdige levn fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøyenes åndelige og kulturelle sentrum og en del av den katolske kirken i Norge. Presteseminaret i Kirkjubøur var det første og eneste på Færøyene før reformasjonen i 1538. Kong Sverri av Norge vokste opp her, hvor han også gikk på presteseminaret og ble ordinert. I dag bor det omkring 80 innbyggere i Kirkjubøur, som ligger en 15 minutters kjøretur fra Tórshavn.

   

  Kirkjubö

   

  Sandoy

  Sandoy er den femte største øya på Færøyene og utgjør sammen med Suðuroy det store sørlige øyparet. Sandoy betraktes som den flateste øya, med brede daler og mange små sjøer, lave, runde fjell og sandstrender. De mykt rullende åsene får øya til å virke grønnere enn de andre øyene, med sine mer robuste fjell.

   

  Puffin

   

  Mykines 

  Mykines er Færøyenes vestligste øy. Fuglelivet er det som særlig kjennetegner Mykines, da Mykines tiltrekker seg hundretusener av trekkfugler som yngler her om sommeren. Mykines er også hjemstedet til den eneste havsulekolonien på Færøyene, noe som i seg selv gjør øya attraktiv, men de sjarmerende små lundefuglene med sine fargerike nebb er nok øyas største attraksjon. De er vanligvis glade for å posere med nebbet fullt av fisk. Seilturen til Mykines tar litt under en time og er en av de beste måtene å se Tindhólmur på nært hold.  

   

   

  Catalogue (single)

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Tórshavn. 18. aug 23:30
  Ankomst
  Hirtshals. 20. aug 09:30
  Avreise
  Hirtshals . 20. aug 11:30

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.