•  
 •  
 •  
 •  

Færøyene øyhopping

Smyril Line - Færøyene øyhopping

Færøyene øyhopping

Færøyene rundt med overnatting på forskjellige øyer

Opplev verdens mest uspolerte og unike øyhav. Oppdag Færøyene – 18 øyer hvor 17 er bebodd. Opplev landskapene som du kun har sett på bilder.

 

Når dere reiser på øyhopping, får dere de beste mulighetene til å oppleve Færøyene – de forskjellige øyene, byene, landskapene og naturen. Vi har sammensatt vår øyhopping så dere kan velge mellom 4, 7, 10 eller 11 dager på Færøyene.

 

Saksun

 

4 netter på Færøyene

Velger dere firedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 2 overnattinger i Torshavn og 2 overnattinger uten for Torshavn. Avreise er fra Hirtshals tirsdag med ankomst i Torshavn onsdag. Hjemreisen finner sted på søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag. 

 

7 netter på Færøyene

Velger dere syvdagers øyhopping på Færøyene, vil det være 3 overnattinger i Torshavn og 4 overnattinger uten for Torshavn. Reisen tar i alt åtte dager. Avreise er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn søndag kveld, og hjemreisen finner sted den etterfølgende søndag. Ankomst i Hirtshals er tirsdag morgen.

 

10 netter på Færøyene 

Velger dere tidagers øyhopping på Færøyene, vil det være 4 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Reisen tar i alt 14 dager. Avreisen er fra Hirtshals lørdag, ankomst i Torshavn tidlig mandag morgen, og hjemreisen er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag.

 

11 netter på Færøyene 

Velger dere ellevedagers øyhopping på Færøyene, vil det være 5 hotellovernattinger på hotell i Torshavn og 6 hotellovernattinger utenfor Torshavn. Avreise fra Hirtshals lørdag 1/6 med ankomst i Tórshavn mandag morgen 3/6. Avreise fra Tórshavn er fredag morgen etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. Eller avreise fra Hirtshals er lørdag 17/8 med ankomst i Tórshavn søndag kveld 18/8. Hjemreisen fra Tórshavn er torsdag den etterfølgende uken med ankomst i Hirtshals lørdag. 

 

Det kan forekomme variasjon i reisen sammensetning avhengig av reisetidspunkt, varighet og ledig hotellkapasitet.

 

Viðareiði

 

De to største øyene, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undervannstunnel – det er Eysturoy og Borðoy og. Det er gode fergeforbindelser mellom Torshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspiss af Streymoy – cirka 15 minutters kjøring fra Torshavn. De fleste andre øyer kan besøkes ved sjøveien, der alle steder har etablert gode forbindelser med ferger eller små båtturer.

 

Våre reisekonsulenter har alle reist på Færøyene og gleder seg til å hjelpe deg med din bestilling på +45 96 55 85 00 og email booking@smyrilline.dk

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøyene

Prisliste (2020)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med sentral beliggenhet, midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt uutgangspunkt for å utforske en av verdens minste hovedsteder. Tórshavn byr både på den gamle bydelen, små gater, hyggelige caféer og restauranter. Eller ta en tur til havnen, nyt den salte luften og den hyggelige stemningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkringliggende parkeringsplassene og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gange fra Hafnia. Her er det soneparkering (8 timer). Det er mulig å parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bak hotellet på et begrenset antall parkeringsplasser. Det er 4 parkeringsplasser bak hotellet (kan ikke reserveres). Gjester pleier å sette fra seg bagasjen først, og deretter parkere bilen sin.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík er godt plassert med en vidunderlig utsikt over fiskerbyen Klaksvík. Hotellet var tidligere et sjømannshjem, og er ombygget til et hyggelig hotell med store værelser. Hotellet serverer frokost og kaffe. Der er gratis trådløst internett. Det er ikke mulig å spise lunsj eller middag på hotellet. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Runavík
   Contact

   Hotellet ligger godt plassert ift. by og havn. Det lille hotellet er utstyrt med heis og gratis WiFi. Runavík er en færøysk bygd på den sydlige Eysturoy med 3.700 innbyggere.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja

  Verdt å vite

  Øy-hopping

  Denne pakken gir deg mulighet for å oppleve forskjellige øyer.


  Hotellferie i Tórshavn 

  Her bor du på et av våre hoteller i sentrum av hovedstaden Tórshavn. Vi har 2 hoteller:


  Hotel Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamle og historiske bydelen. Fra hotellets takterrasse er det en unik panoramautsikt over hele byen og havnen. Les mer her: hafnia.fo 


  Hotel Brandan:
  Hotellet har en sentral beliggenhet i Tórshavn, kun få minutters gange fra byens sentrum. Les mer her: hotelbrandan.com

   

  Færøyene i feriehus

  Feriehuspakkene inkluderer overnatting i privateide feriehus. Varme og elektrisitet er inkludert samt sengetøy og sluttrengjøring. 

   

  Frokost ved tidlig ankomst

  Når du ankommer Færøyene mandag morgen, er frokosten ikke inkludert. Du kan kjøpe frokost på ankomstdagen. Prisen for ekstra frokost kan variere fra hotell til hotell.


  Spesielle behov

  Hvis du har spesielle behov, bes du informere oss ved bestilling.

   

  Vennligst bemerk

  Vi kan ikke garantere at deres spesifikke ønsker, for eksempel lugar eller pakkereise, vil være ledig ved bestilling. Vi vil dog gjøre vårt beste for å tilby deg et passende alternativ. Prisen på pakkereiser vil naturligvis gjenspeile eventuelle tilsvarende endringer.

  Catalogue (single)

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 19. okt 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 21. okt 06:00
  Avreise
  Tórshavn. 21. okt 08:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.