+45 9655 8500
Smyril Line - Færøyene. Uberørt. Uspolert. Storslått natur.

Færøyene. Uberørt. Uspolert. Storslått natur.

Kjør selv pakkereise på landsbyferie

På denne pakkereisen er ferien din sammensatt av seilas ombord på MS Norröna, hvor du overnatter i 2 personers lugar og bor på sjarmerende Gjáargardur, omgitt av malerisk natur. Stedet blir betraktet som det vakreste stedet å overnatte på Færøyene, og her er man sikret et uforglemmelig opphold med god service og stor gjestfrihet.
 

Gjógv

 

Et opphold på Gjaargardur er fjernt fra hverdagen. Her kan du nyte roen i den idylliske landsbyen Gjogv eller dra på vandring i den storslåtte naturen. Tilbake på Gjaargardur, med frisk luft i lungene, har du mulighet for å spise middag på stedet. Gjogvs plassering lukker opp for utallige muligheter; å se de lokale attraksjonene, eller å utforske øya i din egen bil.

Gjogv er kun ca en times kjørsel fra Torshavn, hvor MS Norröna legger til kai, og selv om det ikke er langt fra MS Norröna til den lille hyggelige landsbygda, så kommer du virkelig ut i naturen. Med Gjógv som base er du midt i og i nærheten av fredfylte og vakre landskap innen få minutters kjørsel. Det er steder, hvor du nærmest kan rekke armen ut og røre ved en lundefugl. Utrolig flotte grønne landskap og blått hav. Få en helt spesiell og nær opplevelse, når du bor på Guesthouse Gjáargarður, som drives med hjertet av den dansktalende eieren.

Stedet er veldig sjarmerende, med torvtak, en vennlig og personlig atmosfære samt plassering i hyggelige, fredelige og vakre omgivelser.

 

Gjógv - omringet av Færøyenes største fjell

Gjógv er omringet av Færøyenes største fjell - Slættaratindur (882m) og Gráfelli (857m) som står høyt mellom bygdene Eiði og Gjógv. Selv om bygda hører til en av de minste i innbyggertall (52), så har den et fiskerioppdrett, en betongelementfabrikk og et vandrerhjem.

Gjógv er kjent for sine maleriske hus, flotte natur og  sin landingsplass. Landingsplassen ligger beskyttet i en kløft, på færøsk Gjógv, der av navnet på bygda . Landingsplassen var livsnerven, før veien ble etablert. Fiskebåtene seiler helt inn i bunden av kløfta, hvoretter de via en rampe trekkes opp, så de ligger beskyttet, fri fra bølgene.

 

Pris pr. person når 2 reiser sammen:

Gjaargardur Faroe Islands

 

 

I lavsesong 2018

 

7 dagers reise med 3 netter på Guesthouse Gjáargarður på Færøyene:

 

fra DKK 5.040

 

 

I høysesong 2018

 

7 dagers reise med 4 netter på Guesthouse Gjáargarður på Færøyene:

 

fra DKK 5.115

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00