•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Reis to, betal for én – Hotellferie i Tórshavn

Smyril Line - Reis to, betal for én – Hotellferie i Tórshavn

Reis to, betal for én – Hotellferie i Tórshavn

Spar 50% på hotellferie i Tórshavn til november

Avreise fra Hirtshals: 26.10 / 02.11 / 09.11 / 16.11.2019

Retur fra Tórshavn: 31.10 / 07.11 / 14.11 / 21.11.2019

 

La ferien din til Færøyene starte til sjøs. Kom med ut på den vakre seilturen til Færøyene og nyt en deilig hotellferie i Tórshavn og opplev Færøyene utenfor turistsesongen. 

 

Dere pakker bilen og kjører mot Hirtshals, hvor Norröna går lørdag ettermiddag. Etter den avslappende seilturen over Nord-atlanteren ankommer dere til Tórshavn mandag morgen, hvor dere har fire dager til å bli kjent med Færøyene. Dere får tre hotellovernattinger på hotell i Tórshavn. Dere kan velge mellom 4* Hotel Føroyar, som med sin beliggenhet har den skjønneste utsikten over Tórshavn, Nólsoy og Nólsoyfjorden, eller 3* Hotel Hafnia, som ligger sentralt i Tórshavn, tett på den gamle bydelen úti á Reyni, og havnen Vágsbotn. Ved avreise 26. oktober er den første natten på Hotel Skálavík på øya Sandoy, og de to andre nettene på Hotel Hafnia i Tórshavn.

 

Tórshavn er en spennende blanding av gammelt og moderne. Programmet for dagene på Færøyene får dere selv lov til å sette sammen så det passer til deres interesser. Her på siden kan dere finne all den inspirasjonen dere behøver. Torsdag aften seiler Norröna tilbake til Hirtshals, hvor dere ankommer lørdag formiddag. På dette tilbudet tilbyr vi også et begrenset antall plasser til alene reisende.  

 

 

Dere kan velge mellom tre forskjellige avreisedatoer, fem forskjellige typer kahytter og to hoteller. I dette supertilbudet får dere både seilas inkl. egen personbil t/r med MS Norröna, overnatting i kahytt m. toalett, bad og TV, tre hotellovernattinger på et av Færøyenes absolutt beste hoteller samt frokost på hele reisen (ekskl. mandag).

 

Vil dere spare enda mer, kan vi anbefale å forutbestille forpleining ombord til en tilbudspris á DKK 599 pr. person (dere sparer DKK 236 pr. person ift. ombordprisene). Med i pakken får dere kveldsmat i The Diner lørdag kveld på utreisen samt en to-retters meny i restaurant Simmer Dim på utreisen søndag kveld og på hjemreisen fredag kveld.  

 

Norröna

 

Selve skipsreisen med Norröna gir deg mulighet til å betrakte fuglelivet fra dekk, og kanskje du kan se en hval eller to? Ombord er det både fitness og kino. Våre restauranter byr på gastronomiske opplevelser fra det nordiske kjøkkenet. Det er også mulighet for å shoppe med gode fordeler i vår store Tax Free Shop. 

 

Færøyene – 18 øyer hvorav 17 er bebodde. De to største øyene, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersjøisk tunnel – det samme gjelder Eysturoy og Borðoy. Det er gode fergeforbindelser mellom Tórshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspissen av Streymoy – ca 15 minutters kjøring fra Tórshavn. De fleste andre øyene kan besøkes av sjøveien, hvor det alle steder er etablert gode forbindelser med ferger eller små båtkrysninger.

 

Tórshavn

 

Med base i Tórshavn kan du enkelt nå rundt til de mest attraktive utfluktsmålene. Besøk små landsbyer, møt lokalbefolkningen og opplev kulturen. Se hvordan været kan skifte, med sol, vind og regn på én og samme dag. Opplev at naturen omfavner deg med ubegrenset utsyn over uberørt natur.

 

En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nord atlanten venter på deg. 

 

TIPS

 • Vil du avsted på singelreise anbefaler vi deg å bestille raskt.

 

OBS

 • Tilbud kan ikke bestilles online. 
 • Dere kan bestille på tlf. 96558500 eller på mail booking@smyrilline.dk
 • Ved bestilling opplyses hvor dere har sett tilbudet; ønsket avreisedato og ønsket type kahytt, navn og fødselsdato på begge reisende samt bilens modell og reg.nr, deres adresse, mobiltelefonnummer og e-mailadresse.
 • De viste tilbudspriser er fratrukket rabatten.
 • Merk vennligst at prisen ikke nedjusteres hvis du fravelger å medbringe din bil.
 • Rabatterte produkter kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud.
 • Tilbud kan ikke benyttes med bakutrettet kraft ved allerede bestilte reiser.
 • De tas forbehold for begrenset antall åpne fasiliteter ombord under seilaset i forbindelse med antall reisende og evt. vær.

Tilbudsprisen

 

Pr. person når to reiser sammen:

 

2 pers. lugar uten vindu: 

DKK 2.490

 

2 pers. lugar med vindu: 

DKK 2.590

 

Lugar med dobbeltseng & vindu: 
(utsolgt 9/11) 

DKK 2.690

 

Luksuslugar med dobbeltseng og vindu: 
(utsolgt 9/11 & 16/11) 

DKK 2.890

 
 

Én reisende

 
Enkelt lugar med vindu: 
DKK 4.090
 
 
Merk vennligst at prisen ikke nedjusteres hvis du fravelger å medbringe din bil.
 
 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

NOV

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Ankomst
Tórshavn. 16. sep 07:00
Avreise
Tórshavn. 16. sep 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 17. sep 09:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.