•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotellferie i Tórshavn - Reis 2, betal for 1

Smyril Line - Hotellferie i Tórshavn - Reis 2, betal for 1

Hotellferie i Tórshavn - Reis 2, betal for 1

Spar 50% på hotellferie i Tórshavn til november

Reis 27.10, 03.11 og 10.11.2018. Reis som par eller alene. 

 

La din ferie til Færøyene starte til sjøs. Bli med ut på en vakker seiltur til Færøyene og nyt en deilig hotellferie i Tórshavn og opplev Færøyene utenfor turistsesongen. 

 

Pakk bilen og kjør mot Hirtshals, hvor Norröna seiler ut lørdag ettermiddag. Etter den avslappende seilturen over Nord-Atlanteren ankommer dere Tórshavn mandag morgen, hvor dere har fire dager til å bli kjent med Færøyene. Dere får tre hotellovernattinger på hotell i Tórshavn. Dere kan velge mellom 4* Hotel Føroyar, som har den vakreste utsikten over Tórshavn, Nólsoy og Nólsoyfjorden, eller 3* Hotel Hafnia, som ligger sentralt i Tórshavn, nær gamlebyen, úti á Reyni og havnen, Vágsbotn. Tórshavn er en spennende blanding av gammelt og moderne. Programmet for dagene på Færøyene får dere selv lov til å sette sammen slik at det passer til deres interesser. Dere kan finne all inspirasjon dere trenger her på siden. Torsdag kveld seiler Norröna tilbake til Hirtshals, hvor dere ankommer lørdag formiddag. På dette tilbudet tilbyr vi også et begrenset antall plasser til alenereisende. 

 

Hotel Føroyar

 

Dere kan velge mellom 3 forskjellige avreisedatoer, 5 forskjellige lugartyper og 2 hoteller. I dette supertilbudet får dere både seiltur inkl. egen personbil t/r med MS Norröna, overnatting i lugar med toalett, bad og TV, 3 hotellovernattinger på et av Færøyenes absolutt beste hoteller samt frokost på hele reisen (ekskl. mandag).

 

Vil dere spare enda mer kan vi anbefale å forhåndsbestille servering ombord til en tilbudspris på DKK 599 pr. person (dere sparer da DKK 236 pr. person ift. ombordprisene). Med i denne pakken får dere middag i The Diner lørdag kveld på utreisen samt en 2-retters meny i restaurant Simmer Dim på utreisen søndag kveld og på hjemreisen fredag kveld.  

 

 

Selve skipsreisen med Norröna gir deg mulighet til å betrakte fuglelivet fra dekket, og kanskje du får øye på en hval eller to? Ombord er det både treningssenter og kino. Våre restauranter byr på gastronomiske opplevelser fra det nordiske kjøkken. Du har også mulighet til å shoppe med gode fordeler i vår store Tax Free Shop. 

 

Færøyene – 18 øyer hvorav 17 er bebodde. De to største øyene, Streymoy og Eysturoy, er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersjøisk tunnel – det samme er Eysturoy og Borðoy. Det er gode fergeforbindelser mellom Tórshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspissen av Streymoy – en cirka 15 minutters kjøretur fra Tórshavn. De fleste andre øyene kan besøkes via sjøveien, hvor det overalt er etablert gode forbindelser med ferger eller små båtoverfarter.

 

 

Med base i Tórshavn kan du enkelt komme rundt til de mest attraktive utfluktsmålene. Besøk små landsbyer, møt lokalbefolkningen og opplev kulturen. Se hvordan været kan skifte mellom sol, blåst og regn på én og samme dag. Opplev naturen som omgir deg og få ubegrenset utsyn over uberørt natur.

 

En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nord-Atlanteren venter på deg. 

 

TIPS

 • Vil du reise alene anbefaler vi deg å bestille raskt.
 • Vil du orientere deg om været kan vi foreslå å gjøre det her.
 • Vil du lese mer om å reise med MS Norröna kan du lese her.
 • Vil du lese om ankomst og avreise kan du lese her.
 • Du kan også finne svar på en rekke praktiske spørsmål i vårt informasjonsmagasin “Verdt å Vite”, som du kan lese online her.

 

 

OBS

 • Tilbudet kan ikke bestilles online. 
 • Du kan bestille på tlf. +45 96 55 85 00 eller på e-post booking@smyrilline.dk
 • Ved bestilling opplyser du om hvor du har sett tilbudet; ønsket avreisedato og ønsket lugartype, navn, fødselsdato og passnummer på begge reisende samt bilens modell og reg.nr, din adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse.
 • De viste tilbudsprisene er fratrukket rabatten.
 • Tilbudet reguleres ikke ned i pris dersom man fravelger å ta med seg bil.
 • Rabatterte produkter kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud.
 • Tilbud kan ikke benyttes med tilbakevirkende kraft ved allerede bestilte reiser.
 • Det tas forbehold for begrenset antall åpne fasiliteter ombord under seilturen i forbindelse med antall reisende og evt. vær.

 

 

Tilbudsprisen

 

Pr. person, når 2 reiser sammen

 

I 2 pers. lugar uten vindu: 

DKK 2.320

 

I 2 pers. lugar med vindu: 

DKK 2.445

 

I lugar med dobbeltseng og vindu:

DKK 2.820

 

 

1 reisende

 

I enkelt lugar med vindu: 

DKK 3.825

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

Catalogue (single)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Seyðisfjørð. 17. okt 20:00
Ankomst
Tórshavn. 18. okt 15:00
Avreise
Tórshavn. 18. okt 21:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.