•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Marstilbud 2019 - Reis 2, betal for 1

Smyril Line - Marstilbud 2019 - Reis 2, betal for 1

Marstilbud 2019 - Reis 2, betal for 1

Seil til Færøyene og spar 50 % på hotellferie i Tórshavn i mars 2019. Reis som par eller alene

Reis 2., 9., 16. (utsolgt) eller 23. (utsolgt) mars 2019 fra Hirtshals. 

 

La ferien din til Færøyene starte til sjøs. Bli med ut på den vakre seilturen til Færøyene og nyt en deilig hotellferie i Tórshavn og opplev Færøyene tidlig om våren. 

 

Du pakker bilen og kjører mot Hirtshals, hvor fergen Norröna avgår lørdag ettermiddag. Etter den avslappende seilturen over Nordatlanterhavet ankommer du til Tórshavn mandag morgen, hvor du har fire dager til å bli kjent med Færøyene. Du får tre hotellovernattinger i Tórshavn, hvor du fritt kan velge mellom Hotel Hafnia og Hotel Føroyar. 3* Hotel Hafnia ligger sentralt i Tórshavn, i nærheten av den gamle bydelen úti á Reyni samt den hyggelige havnen Vágsbotn. 4* Hotel Føroyar ligger i utkanten av Tórshavn, høyt på en fjellskråning med en fantastisk utsikt over Tórshavn, Nólsoy og Nólsoyfjorden. Programmet for dagene på Færøyene får dere selv lov til å sette sammen slik at det passer til deres interesser. Du kan finne all inspirasjon du har bruk for her på siden. Torsdag kveld seiler Norröna tilbake til Hirtshals, hvor du ankommer lørdag formiddag. 

 

Vágsbotn

 

Dere kan velge mellom 4 forskjellige avreisedatoer og 5 forskjellige lugartyper. I dette supertilbudet får du både seiltur inkl. egen personbil t/r med MS Norröna, overnatting i lugar m. toalett, bad og TV, 3 hotellovernattinger på et av Færøyenes absolutt beste hoteller samt frokost på hele reisen (ekskl. mandag). På dette tilbudet tilbyr vi også et begrenset antall plasser til alenereisende. 

 

Vil du spare enda mer, kan vi anbefale å forhåndsbestille servering ombord til en tilbudspris på 599 DKK pr person (du sparer DKK 235 ift. ombordprisene). Med i denne pakken får du middag på The Diner lørdag kveld på utreisen samt en 2-retters meny på restaurant Simmer Dim på utreisen søndag kveld samt på hjemreisen fredag kveld. 

 

Simmer Dim

 

Selve skipsreisen med Norröna gir deg mulighet til å betrakte fuglelivet fra dekket, og kanskje du får øye på en hval eller to? Om bord er det både treningssenter og kino. Våre restauranter tilbyr gastronomiske opplevelser fra det nordiske kjøkken. Det er også muligheter for å shoppe med gode fordeler i vår store Tax Free Shop. 

 

Færøyene – 18 øyer hvorav 17 er bebodde. De to største øyene, Streymoy og Eysturoy, er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersjøisk tunnel - det samme gjelder Eysturoy og Borðoy. Det er gode fergeforbindelser mellom Tórshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspissen av Streymoy – cirka 15 minutters kjøretur fra Tórshavn. De fleste andre øyene kan besøkes via sjøveien, da det alle steder er etablert gode forbindelser med ferger eller små båtoverfarter.

 

Viðareiði

 

Med base i Tórshavn kan du enkelt nå rundt til de mest attraktive utfluktsmålene. Besøk små landsbyer, møt lokalbefolkningen og opplev kulturen. Se hvordan været kan skifte mellom sol, vind og regn på én og samme dag. Opplev naturen å omgi deg med ubegrenset utsikt over uberørt natur.

 

En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nordatlanterhavet venter på deg. 


TIPS

 • Vil du reise som alenereisende, anbefaler vi deg å bestille raskt.
 • Dere kan også finne svar på en rekke praktiske spørsmål i informajonsmagasinet vårt “Verdt å Vite” som dere kan lese online her.


OBS

 • Tilbud kan ikke bestilles online. 
 • Dere kan bestille på tlf. +45 96558500 eller på e-post booking@smyrilline.dk
 • Ved bestilling opplyses det om hvor dere har sett tilbudet; ønsket avreisedato og ønsket lugartype, navn, fødselsdato og passnummer på begge reisende samt bilens modell og reg.nr, deres adresse, mobiltelefonnummer og e-postadresse.
 • De viste tilbudsprisene er fratrukket rabatten.
 • Tilbudet reguleres ikke ned i pris såfremt man fravelger å ta med bil.
 • Rabatterte produkter kan ikke kombineres med andre produkter eller andre tilbud.
 • Tilbud kan ikke benyttes med tilbakevirkende kraft ved allerede bestilte reiser.
 • Det tas forbehold for begrenset antall åpne fasiliteter ombord under seilturen i forbindelse med antall reisende og evt. værforhold.

 

Tilbudsprisen med Hotel Føroyar eller Hotel Hafnia 

 

Pr. person, når 2 reiser sammen

 
I 2 pers. lugar uten vindu: 
DKK 2.490
 
I 2 pers. lugar med vindu: 
DKK 2.590 utsolgt 
 
I 2 pers. lugar med begrenset udsikt:
kr. 2.590 
 
I lugar med dobbeltseng og vindu:

DKK 2.690 kun tilgjengelig ved avreise 2.3

 
Luksuslugar:
DKK 2.890 udsolgt
 
 

1 reisende

 
Køye i 4-køyes delelugar:
DKK 2.995
 
I enkelt lugar med vindu: 
DKK 4.090 utsolgt
 
 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

MARCH

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Hirtshals. 17. nov 15:00
Ankomst
Tórshavn. 19. nov 06:00
Avreise
Tórshavn. 19. nov 14:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.