+45 9655 8500
Smyril Line - Færøyene pakkereise med hotell

Færøyene pakkereise med hotell

Våre pakkereiser er satt sammen med hotellovernattinger på 3* og 4* hoteller i Torshavn, seilas t/r med overnatting ombord i egen lugar med bad, toalett og TV, frokost under hele reisen og du tar din egen personbil med ombord. Uansett om du liker natur eller kultur, vil Færøyene gi deg store opplevelser. Allerede ved innseilingen vil du få det første, storslåtte møtet med naturen som er upolert og uberørt. Du legger selv programmet for oppholdet ditt, og vi tilbyr deg muligheten til å dra på en eller flere utflukter med guide og buss, som du kan lese mer om her. Vi har også en mengde inspirasjonsmateriale. Les f.eks. en reisedagbok fra Færøyene her eller se beskrivelser av områdene med bilder her.  

 

Tinganes

 

Her er det sikkert og trygt. Du kan trekke pusten dypt i verdens reneste luft. Gå tur, klatre, seile og fiske. Nyte autentisk nordisk mat. Eller shoppe i en av verdens minste hovedsteder. En vennlig befolkning og 18 flotte øyer i Nord-Atlanteren venter på deg. Og med utgangspunkt fra hotellet i Torshavn rekker du å oppleve det meste. Besøke en eller flere øyer som er forbundet med broer eller tuneller. Opplev hvordan naturen omgir deg med ubegrenset utsikt over uberørt natur. Se landet fra fjelltopper, besøke små landsbyer, møte lokalbefolkningen og oppleve kulturen. Se og føl det majestetiske havet rundt deg. Opplev hvordan været kan skifte med sol, vind og regn på en og samme dag. Og kos deg med shopping i en av verdens minste hovedsteder. Opplev hvordan været kan skifte med sol, vind og regn på en og samme dag. I perioden fra slutten av juni til starten av august kan du oppleve lange, lyse netter, upolert natur kledd i sin fine, grønne sommerdrakt, og du må få med deg lundefuglene på sommeropphold på Færøyene. Vil du orientere deg om været kan du gjøre det her

 

Tórshavn

 

Torshavn er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. I området rundt havnen ligger Tinganes, hvor regjeringen holder til. Det er også her “gamlebyen” i Tórshavn befinner seg. De små søte husene i gamlebyen er blitt restaurert de siste årene og området er forvandlet til et hyggelig og attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel festning, bygget i år 1580, for å forsvare Tórshavn mot pirater. Fem minutters gange fra Havnen ligger Vaglið, byens sentrum. Her er det gåavstand til butikker, restauranter, hoteller og en kino. Til tross for sin lille størrelse har Tórshavn virkelig noe å by på.

 

 

 

Pr. person når 2 voksne reiser sammen:

 

I høysesong 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 7 netter: 

fra DKK 7.830

 

Inkl. Hotel Føroyar i 4 netter: 

fra DKK 5.915

 

 

I lavsesong 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 3 netter: 

fra DKK 5.640

 

Prisliste (2019)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

  Hoteller

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med sentral beliggenhet, midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt uutgangspunkt for å utforske en av verdens minste hovedsteder. Tórshavn byr både på den gamle bydelen, små gater, hyggelige caféer og restauranter. Eller ta en tur til havnen, nyt den salte luften og den hyggelige stemningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet henviser til de omkringliggende parkeringsplassene og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gange fra Hafnia. Her er det soneparkering (8 timer). Det er mulig å parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bak hotellet på et begrenset antall parkeringsplasser. Det er 4 parkeringsplasser bak hotellet (kan ikke reserveres). Gjester pleier å sette fra seg bagasjen først, og deretter parkere bilen sin.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Opplev Færøyene fra sin beste side. Kombinér naturopplevelsene med skandinavisk komfort, når du overnatter på et 4-stjernet hotell, Hotell Föroyar, som tilbyr høy kvalitet på kjøkkenet, utsikt over Tórshavn fra hvert rom og P plass. Hotellet ligger naturskjønt og fredelig, naboene er fuglene, som bygger reder på taket og sausene som beiter utenfor vinduene. Allikvel er det ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 min. i gangavstand, på sauenes gamle beitestier gjennom den vakre naturen.
     

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert (eksl. mandag i mellem- og lavsesong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spar DKK 1400 pr. person

   Pakkereise avr. 29.09.2018

   Pakkereise avr. 29.09.2018 (Færøyene)

   Nyt en deilig hotellferie i Tórshavn og opplev Færøyene utenfor turistsesongen.

  • SPAR DKK 1.975 pr. person

   Pakkereise avr. 27.10.2018

   Pakkereise avr. 27.10.2018 (Færøyene)

   En ukes reise med fire dager på Færøyene og tre hotellovernattinger på Hotel Hafnia i Tórshavn.

  • Spar 50%

   Tilbudet utløper 25.9

   Novembertilbud

   Novembertilbud (Færøyene)

   Spar 50% på hotellferie i Tórshavn. Reis som par eller alene.

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Avreise
  Hirtshals. 21. jul 15:30
  Ankomst
  Tórshavn. 22. jul 22:30
  Avreise
  Tórshavn. 22. jul 23:30

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.