•  
 •  
 •  
 •  

Hotellferie i hovedstaden Tórshavn

Smyril Line - Hotellferie i hovedstaden Tórshavn

Hotellferie i hovedstaden Tórshavn

Tórshavn er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. Den har akkurat det som skal til for å være en liten hovedstad. Vår hotellferie i Tórshavn er sammensatt av fergetur med Norröna, hvor du tar din egen bil med ombord, overnatting på 3- eller 4-stjerners hotell, og inkluderer frokost på hele reisen. Dagene på Færøyene planlegger du selv. Du kan finne en masse inspirasjon i vårt online opplevelsesmagasin, som med vakre bilder og gode områdebeskrivelser tar deg med rundt på Færøyene. Med hotellet ditt som utgangspunkt kan du velge etter vær og interesse om det skal være natur eller kultur.
 

Med base i Tórshavn kommer du enkelt rundt til de mest attraktive utfluktsmålene. Besøk små landsbyer, møt lokalbefolkningen og opplev kulturen. Se hvordan været kan skifte mellom sol, vind og regn på én og samme dag. Opplev naturen å omgi deg med ubegrenset utsyn over uberørt natur.

 

 

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne reiser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Færøyene

Prisliste (2019)

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Ring og bestill
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Føroyar
   Contact

   Opplev Færøyene fra sin beste side. Kombiner naturopplevelser med skandinavisk komfort når du overnatter på 4* Hotel Føroyar, som byr på høy kvalitet på kjøkkenet, utsikt over Tórshavn fra restauranten og gode parkeringsforhold. Hotellet ligger naturskjønt og fredelig, og naboene er fugler som bygger rede på taket og sauer som gomler utenfor vinduene. Likevel er det ikke langt til Tórshavn, kun 6 min. i bil og 25 min. gange på gamle stier gjennom den flotte naturen. I våren 2018 utvidet Hotel Føroyar romkapasiteten med 23 værelser i det nærliggende annekset Kerjalon. Rommene i Kerjalón har den samme standard som rommene i hovedbygningen. Halvdelen av rommene har utsikt til Tórshavn, og den andre halvdelen har utsikt over den flotte naturen som ligger rett utenfor. I hovedbygningen har samtlige rom utsikt til Tórshavn. 

    

   Hotell Føroyar utbygges 

   Hotell Føroyar blir på nåværende tidspunkt utbygget. Dette medfører at maskiner o.l. fra bygge- og anleggsarbeidere kan sees i den vestlige enden av hotellet og noe støy kan høres i dagtimene. Dette har dog ingen betydning for hotellgjestenes nattesøvn da det ikke utføres arbeid om natten.

     

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med sentral beliggenhet, midt i Tórshavn, er Hotel Hafnia et godt uutgangspunkt for å utforske en av verdens minste hovedsteder. Tórshavn byr både på den gamle bydelen, små gater, hyggelige caféer og restauranter. Eller ta en tur til havnen, nyt den salte luften og den hyggelige stemningen.

    

   Parkering

   Hotellet henviser til de omkringliggende parkeringsplassene og til parkeringsområdet ved Skálatrøð, som ligger ca. 3-4 minutters gange fra Hafnia. Her er det soneparkering (8 timer). Det er mulig å parkere 1 time foran hotellet og 2 timer bak hotellet på et begrenset antall parkeringsplasser. Det er 4 parkeringsplasser bak hotellet (kan ikke reserveres). Gjester pleier å sette fra seg bagasjen først, og deretter parkere bilen sin.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotel Tórshavn har en sentral beliggenhet med en flott utsikt til havnen Vágsbotn. Rådhusplassen er nærmest hotellets bakhage. Overnatter du på Hotel Tórshavn bor du i sentrum, nært butikker, kaféer og restauranter. Hotel Tórshavn er et moderne hotell hvor du kan slappe av på de vakre lyse rommene, som er innredet i varme og feminine farger. Hotel Tórshavn har 43 rom og 73 senger i alt. Rommene varierer i størrelse, slik at det er noe for enhver smak.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkludert
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spar 50%

   Reis 2, betal for 1

   Reis 2, betal for 1 (Færøyene)

   7-dagers reise til Færøyene i februar/mars inkl. seiling og 3 hotellovernattinger i Tórshavn.

  • Spar 50%

   Reis to, betal for én

   Reis to, betal for én (Færøyene)

   7-dagers reise til Færøyene i november inkl. seilas og 3 hotellovernattinger i Tórshavn.

  Verdt å vite

  Øy-hopping

  Denne pakken gir deg mulighet for å oppleve forskjellige øyer.


  Hotellferie i Tórshavn 

  Her bor du på et av våre hoteller i sentrum av hovedstaden Tórshavn. Vi har 2 hoteller:


  Hotel Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamle og historiske bydelen. Fra hotellets takterrasse er det en unik panoramautsikt over hele byen og havnen. Les mer her: hafnia.fo 


  Hotel Brandan:
  Hotellet har en sentral beliggenhet i Tórshavn, kun få minutters gange fra byens sentrum. Les mer her: hotelbrandan.com

   

  Færøyene i feriehus

  Feriehuspakkene inkluderer overnatting i privateide feriehus. Varme og elektrisitet er inkludert samt sengetøy og sluttrengjøring. 

   

  Frokost ved tidlig ankomst

  Når du ankommer Færøyene mandag morgen, er frokosten ikke inkludert. Du kan kjøpe frokost på ankomstdagen. Prisen for ekstra frokost kan variere fra hotell til hotell.


  Spesielle behov

  Hvis du har spesielle behov, bes du informere oss ved bestilling.

   

  Vennligst bemerk

  Vi kan ikke garantere at deres spesifikke ønsker, for eksempel lugar eller pakkereise, vil være ledig ved bestilling. Vi vil dog gjøre vårt beste for å tilby deg et passende alternativ. Prisen på pakkereiser vil naturligvis gjenspeile eventuelle tilsvarende endringer.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Tórshavn. 16. sep 07:00
  Avreise
  Tórshavn. 16. sep 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 17. sep 09:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.