•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Feriehus-ferie på Færøyene

Smyril Line - Feriehus-ferie på Færøyene

Feriehus-ferie på Færøyene

Optimale rammer og plass til å kose seg sammen med familie, venner, barn og barnebarn

Når dere velger feriehus som ramme for ferien på Færøyene, får dere de beste betingelsene for å samles og ha private og avslappende rammer for oppholdet deres. Feriehusene er privateide og derfor også individuelt innrettet, slik at dere får en autentisk ferieopplevelse. Dere kan bruke dagene akkurat som dere vil. Kanskje dere bare vil slappe av, gå turer i naturen eller nyte en bytur i Tórshavn. Dere kan alltid vende tilbake til huset fylt med frisk luft og nye inntrykk. I feriehuset har dere mulighet for å samles over felles matlagning og avslapning etter dagens opplevelser.

 

Vi har satt sammen pakkereisen deres med seiltur ombord på fergen Norröna og overnatting i et feriehus. Sluttrengjøring utføres etter avreisen deres. I høysesongen tilbyr vi 10 dagers reise med 7 overnattinger i feriehus på Færøyene og i mellomsesongen tilbyr vi 2 ukers reise med 10 overnattinger i feriehus.

 

 

Dere kan velge mellom feriehus eller ferieleiligheter som ligger i Torshavn eller utenfor. Ved forespørsel foreslår vi at dere har valgt 3-5 ønsker til feriehus. Dere kan velge hus på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. Lugarer ombord på fergen kan dere se her.  

 
De viste prisene er veiledende og avhenger av deres valg av ledige feriehus, antall reisende, type lugar dere velger, og størrelsen på bilen dere tar med. Dere kan bestille reisen via våre reisekonsulenter, som alle har besøkt Færøyene mange ganger, på tlf. +45 96 55 85 00. Dere kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse ber vi dere være behjelpelige med å opplyse om hvor dere har sett de utvalgte husene.

 

OBS: Praktisk informasjon omkring ferieboligene: Alle feriehusene er privateide, innredet individuelt og utstyrt med stue, soverom, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap og service til antallet bookede personer. Prisen er inkl. sluttrengjøring og sengetøy, som er obligatorisk. 

 

 

  Verdt å vite

  Øy-hopping

  Denne pakken gir deg mulighet for å oppleve forskjellige øyer.


  Hotellferie i Tórshavn 

  Her bor du på et av våre hoteller i sentrum av hovedstaden Tórshavn. Vi har 2 hoteller:


  Hotel Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamle og historiske bydelen. Fra hotellets takterrasse er det en unik panoramautsikt over hele byen og havnen. Les mer her: hafnia.fo 


  Hotel Brandan:
  Hotellet har en sentral beliggenhet i Tórshavn, kun få minutters gange fra byens sentrum. Les mer her: hotelbrandan.com

   

  Færøyene i feriehus

  Feriehuspakkene inkluderer overnatting i privateide feriehus. Varme og elektrisitet er inkludert samt sengetøy og sluttrengjøring. 

   

  Frokost ved tidlig ankomst

  Når du ankommer Færøyene mandag morgen, er frokosten ikke inkludert. Du kan kjøpe frokost på ankomstdagen. Prisen for ekstra frokost kan variere fra hotell til hotell.


  Spesielle behov

  Hvis du har spesielle behov, bes du informere oss ved bestilling.

   

  Vennligst bemerk

  Vi kan ikke garantere at deres spesifikke ønsker, for eksempel lugar eller pakkereise, vil være ledig ved bestilling. Vi vil dog gjøre vårt beste for å tilby deg et passende alternativ. Prisen på pakkereiser vil naturligvis gjenspeile eventuelle tilsvarende endringer.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Tórshavn. 27. jan 08:00
  Avreise
  Tórshavn. 27. jan 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.