+45 9655 8500
Smyril Line - Feriehus-ferie på Færøyene

Feriehus-ferie på Færøyene

Optimale rammer og plass til å kose seg sammen med familie, venner, barn og barnebarn.

Enten dere reiser som par, familie eller venner, så er en ferie i feriehus en autentisk opplevelse i private og avslappede omgivelser. Når dere kjører egen bil og bor i feriebolig, har dere friheten til å planlegge hver eneste dag akkurat slik dere har lyst til. 
 

Vi har satt sammen pakkereisen deres med seiltur ombord på fergen Norröna og overnatting i et feriehus. Sluttrengjøring utføres etter avreisen deres.  

 

 

Dagene på Færøyene planlegger dere akkurat slik det passer dere. Hjemmekos, en bytur i Torshavn eller en dagstur til en av de andre øyene. Det er deilig å kunne vende tilbake til feriehuset for felles matlaging, avslapping og samtaler om dagens opplevelser. 

 

Få inspirasjon til reisen før dere drar. Se vårt opplevelsesmagasin her, eller les reisedagbøkene fra andre reisende her
 

I høysesongen tilbyr vi 10 dagers reise med 7 overnattinger i feriehus på Færøyene. I mellomsesongen tilbyr vi 1 ukes reise med 3 overnattinger i feriehus, eller 2 ukers reise med 10 overnattinger i feriehus.

 

Saksun

 

Prisene gjelder for utvalgte feriehus. Dere kan velge mellom feriehus eller ferieleiligheter som ligger i Torshavn eller utenfor. Ved forespørsel foreslår vi at dere har valgt 3-5 ønsker til feriehus. Dere kan velge hus på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. Lugarer ombord på fergen kan dere se her.  

 
De viste prisene er veiledende og avhenger av deres valg av ledige feriehus, antall reisende, type lugar dere velger, og størrelsen på bilen dere tar med. Dere kan bestille reisen via våre reisekonsulenter, som alle har besøkt Færøyene mange ganger, på tlf. +45 96 55 85 00. Dere kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse ber vi dere være behjelpelige med å opplyse om hvor dere har sett de utvalgte husene.

 

OBS: Praktisk informasjon omkring ferieboligene: Alle feriehusene er privateide, innredet individuelt og utstyrt med stue, soverom, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap og service til antallet bookede personer. Prisen er inkl. sluttrengjøring, som er obligatorisk. Vær oppmerksom på forhold omkring sengetøy, håndklær og lignende.

 

 

TIPS

Vi markedsfører våre reiser i hele Europa og Skandinavia, og våre reisemål er etterspurte. Derfor vil vi gjerne gjøre oppmerksom på at avreiser og overnattingssteder i perioden 14.06-11.08.2018 kan bli utsolgt raskt. Vi anbefaler å bestille snarest og benytte våre attraktive betalingsbetingelser.

 

 

Pris pr. person:

 

I høysesong 2018

 

7 dagers reise med 4 netter i feriehus på Færøyene:

 

2 voksne og 2 barn (3-11 år): 

fra DKK 3.035

 

 

10 dagers reise med 7 netter i feriehus på Færøyene:

 

2 voksne:

fra DKK 6.450

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Hirtshals. 21. jul 15:30
Ankomst
Tórshavn. 22. jul 22:30
Avreise
Tórshavn. 22. jul 23:30

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.