+45 9655 8500
no - Færøyene Feriehus-ferie

Færøyene Feriehus-ferie

Optimale rammer og plass til å kose seg sammen med familie, venner, barn og barnebarn.

Hvis dere selv vil stå for programmet på Færøyene og ha plass til familie eller venner, så gir overnatting i et feriehus noen av de beste rammene for å samles, og for å ha plass til mer private og avslappende omgivelser.

 

Vi har satt sammen pakkereisen deres med seiltur ombord på fergen Norröna, overnatting i et feriehus, sluttrengjøring utføres etter avreisen deres, og dere tar deres egen personbil med ombord. 

 

Alle feriehusene på Færøyene er privateide og derfor også individuelt innredet, slik at dere får en autentisk ferieopplevelse. Når dere kjører i egen bil og bor i en feriebolig, har dere friheten til å gjennomføre hver eneste dag akkurat som dere har lyst til. 

 

Dagene på Færøyene planlegger dere akkurat som det passer dere. Kanskje bare med å slappe av i feriehuset eller med en tur rundt på øyene og en bytur i Torshavn, og så vende tilbake full av frisk luft og nye inntrykk, til kveldskos med felles matlaging og avslapping etter dagens opplevelser. Før reisen kan dere hente god inspirasjon både i vårt opplevelsesmagasin, som dere kan lese online her, og i andre kunders gode reisedagbøker, som dere kan lese online her

 

I sommerperioden tilbyr vi en 10-dagersreise med 7 overnattinger i feriehus på Færøyene. Om våren og høsten tilbys 1 ukes reise med 3 overnattinger i feriehus, eller 2 ukers reise med 10 overnattinger i feriehus.

 

Prisene gjelder for utvalgte feriehus. Dere kan velge mellom feriehus eller ferieleiligheter som ligger i Torshavn eller utenfor. Ved forespørsel foreslår vi at dere har valgt 3-5 ønsker til feriehus. Dere kan velge hus på visittorshavn.fo/smyrilline og greengate.fo/smyrilline. Dere kan også se de forskjellige mulighetene dere har for overnatting ombord på fergen her.  

 
De viste prisene er veiledende og avhenger av deres valg av ledige feriehus, antall reisende, type lugar dere velger, og størrelsen på bilen dere tar med. Dere kan bestille reisen via våre reisekonsulenter, som alle har besøkt Færøyene mange ganger, på tlf. +45 96 55 85 00. Dere kan også sende en mail til booking@smyrilline.dk. Ved henvendelse ber vi dere være behjelpelige med å opplyse om hvor dere har sett de utvalgte husene.

 

OBS: Praktisk informasjon omkring ferieboligene: Alle feriehusene er privateide, innredet individuelt og utstyrt med stue, soverom, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap og service til antallet bookede personer. Prisen er inkl. sluttrengjøring, som er obligatorisk. Vær oppmerksom på forhold omkring sengetøy, håndklær og lignende.

 

Pris pr. person:

 

I høysesong 2018

 

7 dagers reise med 4 netter i feriehus på Færøyene:

 

2 voksne og 2 barn (3-11 år): 

fra DKK 3.035

 

 

10 dagers reise med 7 netter i feriehus på Færøyene:

 

2 voksne:

fra DKK 6.450

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Neste ankomst og avreise

Avreise
Hirtshals. 16. jan 01:00
Ankomst
Tórshavn. 17. jan 09:00
Avreise
Tórshavn. 17. jan 11:00

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.