PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - FÆRØYENE HOTELLFERIE

FÆRØYENE HOTELLFERIE

KJØR SELV PAKKEREISE

Våre pakkereiser er sammensatt av seilas t/r ombord på MS Norröna med overnatting ombord i en 2 personers lugar, din egen personbil med og overnattinger på 3 eller 4 stjernes hotell i Torshavn med frokost inkludert under hele reisen. Du kan hente inspirasjon i vårt magasin, som med utrolig flotte bilder og inspirerende tekst forteller om severdighetene vi anbefaler deg å se. Les magasinet her. Når du reiser på kjør selv-ferie planlegger du selv dagene under oppholdet på Færøyene.

Uansett om du foretrekker natur eller kultur kommer Færøyene til å gi deg minneverdige opplevelser. Naturen er uberørt, og det er sikkert og trygt. Du kan puste inn verdens reneste luft, vandre, klatre, seile og fiske. Nyte autentisk nordisk mat. Eller shoppe i én av verdens minste hovedstader. En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nord-Atlanteren venter deg. Og med utgangspunkt fra hotellet ditt i Torshavn rekker du å oppleve det meste. Kanskje skal du dra på øy-hopping på 6 av øyene, som er forbundet med broer eller tunneler. Se landet fra toppen av fjellene. Besøk små landsbyer, gå mellom hus med gress på takene, møt lokalbefolkningen og opplev kulturen. Se og føl det storslåtte havet omkring deg. Opplev hvordan været kan skifte mellom sol, vind og regn på én og samme dag.

Vi skal mer enn tusen år tilbake, helt til vikingtiden, hvor vikingene etablerte parlament på halvøyen Tinganes i år 850. Dermed ble Tórshavn hovedstad for Færøyene og har vært det siden. Byen har hatt en rask vekst siden begynnelsen av det 20. århundre og er blitt fusjonert med Argir mot sør og Hoyvík mot nord. Tórshavn er den langt største byen på Færøyene, men likevel verdens minste hovedstad: en liten hyggelig by sammensatt av små hus i allverdens farger. Byen er et sjarmerende sted fylt med kontraster.

Byen er en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regjeringen holder til. Det er også her “gamle byen” i Tórshavn befinner seg. Over de seneste år har de små søte husene i gamle byen løpende blitt restaurert, og området er forvandlet til et hyggelig og attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel festning bygget i år 1580, for å forsvare Tórshavn mot pirater. Fem minutters gange fra havnen ligger Vaglið, byens sentrum. Innenfor gåavstand fra dette er det butikker, restauranter, hoteller og en biograf. Så tross sin bittelille størrelse har Tórshavn uten tvil noe å by på.

 

SandoySandoy er en frodig øy med brede daler, der det er mange små innsjøer og lave, avrundede fjell. På vestkysten finnes det steile klipper og fuglefjell. Her kan man oppleve den autentiske, uberørte naturen, havet, landsbykulturen, frisk luft og ro. Øya er den femte største av de i alt 18 færøyske øyer. Den har et areal på 112 km og er bebodd av ca. 1300 mennesker. Det høyeste fjellet på øya, Tindur, er 476 m. Det er fergeforbindelse fra Gamlarætt til Skopun. Fergen til Skúvoy seiler fra Sandur.

 

Færøyene kan oppleves både på våren, sommeren og høsten. Fra slutten av juni til begynnelsen av august kan du oppleve lundefuglene på deres korte sommeropphold på Færøyene. Vil du orientere deg om værforholdene, kan du finne mer informasjon her. Du kan også lese om vår populære øyhopping her.


Finn de attraktive prisene til de forskjellige periodene til høyre. Ønsker du ekstra overnattinger er det mulig å utvide oppholdet. Tórshavn er vert for den store nasjonalfesten kalt Ólavsøka (Olaj-fest), som holdes i slutten av juli. I disse dager blir hovedstaden forvandlet til en fest og folk strømmer inn til Tórshavn fra alle øyene. Størstedelen er ikledd den færøyske nasjonaldrakten. Tradisjonelt avholdes det også ro-konkurranse i tradisjonelle færøyske trebåtene, hvor folk fra overalt på Færøyene deltar. På kvelden og om natten blir det danset –  både den tradisjonelle kjededansen og moderne dans. Både utenlandsk boende færinger og utenlandske turister strømmer til byen i denne perioden, og ønsker du å oppleve Olaj-festen, anbefaler vi deg å bestille ferien din så tidlig som mulig, ettersom det hurtig blir utsolgt.

 

 

Pr. person når 2 voksne reiser sammen:

 

I høysesong 2017:

 

Hotel Føroyar 7 netter: DKK 8.745

Hotel Hafnia 7 netter: DKK 9.635

 

Hotel Føroyar 4 netter: DKK 7.430

Hotel Hafnia 4 netter: DKK 7.530

Hotel Skálavík 4 netter: DKK 5.920

 

 

I lavsesong 2017:

 

Hotel Føroyar 3 netter: DKK 5.870

Hotel Hafnia 3 netter: DKK 6.250

Hotel Skálavík 3 netter: DKK 5.045

 

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00