PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - Færøyene Feriehus-ferie

Færøyene Feriehus-ferie

Optimale rammer og plass til hygge med barna, familien eller vennene.

Inspirasjon til oppholdet ditt på Færøyene.

Hvis dere velger feriehus som basis for ferien på Færøyene, får dere de beste betingelsene til å samles, i tillegg til mer private og avslappede rammer enn på hotell. Hvis dere reiser på kjør selv-ferie har vi sammensatt pakkereisen deres med seilas ombord på MS Norröna i 2 eller 4-personers lugar, deres egen personbil med og overnatting i et feriehus. Feriehusene på Færøyene er alle privateide og derfor også individuelt innrettet, slik at dere får en autentisk ferieopplevelse med på kjøpet.


Før reisen kan dere planlegge noen av de severdighetene dere vil se ved at hente inspirasjon i vårt 20-siders magasin, som med flotte naturbilder og tekster guider dere gjennom de færøyske severdighetene. På denne måten kan dere bruke dagene akkurat som dere vil. Kanskje bare med å slappe av i feriehuset, eller med turer rundt på øyene og en bytur til Torshavn, for så og vende tilbake full av frisk luft og nye inntrykk til å ta inn over felles matlagning og avslapping etter dagens opplevelser. Når dere kjører i egen bil og bor i feriebolig har dere friheten til å gjennomføre hver eneste dag akkurat sånn dere selv ønsker.

I sommerperioden tilbyr vi 10 dagers reise med 7 overnattinger i feriehus på Færøyene. På våren og høsten tilbys 1 ukes reise med 3 overnattinger i feriehus eller 2 ukers reise med 10 overnattinger i feriehus. Prisene gjelder for utvalgte feriehus, og du kan velge mellom feriehus eller ferieleiligheter med beliggenhet i Torshavn eller utenfor.
 

Du kan bestille reisen hos våre reisekonsulenter, som alle selv har reist med Norröna og besøkt Færøyene, og gjerne bidrar med tips og rådgivning på tlf. 96558500 eller via mail til booking@smyrilline.dk. Ved forespørsel foreslår vi at du utvelger 3-5 ønsker til feriehus, som du velger på www.visittorshavn.fo/dk/feriehuse/smyrilline.

 

OBS: Praktisk omkring ferieboligene: Alle feriehusene er privateide, innrettet individuelt og utstyrt med stue, soverom, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenet har kjøleskap og servise til antall bookede personer. Prisen er som regel opplyst uten sluttrengjøring, som er obligatorisk. Vær oppmerksom på forhold omkring sengetøy, håndklær og lignende.

Pris pr. person:

 

I høysesong 2017:

 

10 dagers reise med 7 netter i feriehus på Færøyene:

  • 2 voksne og 2 barn (3-11 år): fra DKK 4.350
  • 2 voksne: fra DKK 7.820

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDFHP

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00