+45 9655 8500

Pakkereiser

no -

En av verdens mes unika øygrupper

Uansett om du foretrekker natur eller kultur, vil Færøyene gi deg flotte opplevelser. Allerede ved innseilingen vil du få det første, storslåtte inntrykket av landets uspolerte og uberørte natur. Vi tilbyr deg å oppleve det fantastiske øyhavet på én av våre mange forskjellige typer pakkereiser. På de fleste av pakkereisene planlegger du selv programmet for oppholdet ditt, og du har mulighet til å legge til en eller flere utflukter. Du kan f.eks. velge mellom øyhopping, sommerhusferie, hotellferie og rundreise med buss og guide. Vi tilbyr også mye inspirasjonsmateriale. Les f.eks. en reisedagbok fra Færøyene her, og beskrivelser av områdene med bilder her

 

På Færøyene er det sikkert og trygt. Du kan puste i verdens reneste luft, nyte den friske havbrisen, vandre, klatre, nyte autentisk nordisk mat og hygge deg og shoppe i en av verdens minste hovedsteder. En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nord-Atlanterhavet venter på deg. Du kan oppleve hvordan naturen omgir deg med ubegrenset utsyn over uberørt natur. Se landet fra fjelltoppene. Besøke små landsbyer, møte lokalbefolkningen og oppleve kulturen. Se og føle det massive havet rundt deg. Oppleve hvor raskt været kan skifte, med sol, vind og regn på én og samme dag. I perioden fra slutten av juni til starten av august kan du oppleve lange, lyse netter, den uspolerte naturen kledt i sin fine, grønne sommerdrakt og se lundefuglene som har sommeroppholdet sitt på Færøyene. Hvis du vil orientere deg om været, kan du gjøre det her.

 

Tórshavn er en opplevelse i seg selv; en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regjeringen holder til. Det er også her ”gamlebyen” i Tórshavn befinner seg. De små, søte husene i gamlebyen er blitt kontinuerlig restaurert de seneste årene, og området er blitt forvandlet til et hyggelig og attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel festning bygget i år 1580 for å forsvare Tórshavn mot pirater. Fem minutters gåtur fra Haven ligger Vaglið, byens sentrum. Innen gåavstand herfra finner man butikker, restauranter, hoteller og en kino. Til tross for sin bittelille størrelse har Tórshavn virkelig mye å by på.  

 

 

  Pakkerejser kør selv ferie

  sml-productlist-2015-new-general
  • i Ferie i naturen

   Ferie i naturen

   Ideell for familie og venner

  • i Ø-hop

   Ø-hop

   Opplev den vakre naturen på de mange færøyske øyene.

  • i Hotellferie

   Hotellferie

   Opplev den sjarmerende hovedstaden på Færøyene.

  • i Prøv å lytte. Naturen kaller

   Prøv å lytte. Naturen kaller

   Opplev Færøyene med et sjarmerende utgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsbyen Gjógv.

  • i Feriehusferie

   Feriehusferie

   Ta barn, familie og venner med på feriehus-ferie på Færøyene.

  Tilbud

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spar DKK 922 pr. person

   Tilbudet utløper 7.5

   i Pakkereise med hotel

   Pakkereise med hotel (Færøyene)

   Pakkereise med fire hotellovernattinger på 3* Hotel Tórshavn. Avreise. 31. juli 2018.

  Parkering i Tórshavn

  Parkering i Torshavn Kommune

   

  I Torshavn og i Argjum er det parkeringsplasser med mulighet for å parkere i avmerkede båser. Flere av parkeringsplassene er tidsbegrensede til mellom 15 minutter og 4 timer. Parkeringstiden er markert på skilt i parkeringsområdene.

   

  Parkeringsplassene i Torshavn sentrum finnes i Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta og oman á Skálatrød.

   

  Noen parkeringsområder er uten tidsbegrensning. Det finnes også noen enkelte parkeringsplasser rundt om i byen som ikke er markerte.

   

  Parkeringsområdene kontrolleres av parkeringsvakter. Prisen for ulovlig parkering var i 2016 200 kr.

   

  Catalogue (single)

  Catalogue (single)

  Å kjøre på Færøyene

  Meld deg på nyhetsbrevet vårt

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 20. mar 09:00
  Avreise
  Seyðisfjørð. 21. mar 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 22. mar 15:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.