Pakkereiser

Smyril Line -

En av verdens mest unike øygruppe

Uansett om du foretrekker natur eller kultur, vil Færøyene gi deg flotte opplevelser. Allerede ved innseilingen vil du få det første, storslåtte inntrykket av landets uspolerte og uberørte natur. Vi tilbyr deg å oppleve det fantastiske øyhavet på én av våre mange forskjellige typer pakkereiser. På de fleste av pakkereisene planlegger du selv programmet for oppholdet ditt, og du har mulighet til å legge til en eller flere utflukter. Du kan f.eks. velge mellom øyhopping, sommerhusferie, hotellferie og rundreise med buss og guide. Vi tilbyr også mye inspirasjonsmateriale. Les f.eks. en reisedagbok fra Færøyene her, og beskrivelser av områdene med bilder her

 

På Færøyene er det sikkert og trygt. Du kan puste i verdens reneste luft, nyte den friske havbrisen, vandre, klatre, nyte autentisk nordisk mat og hygge deg og shoppe i en av verdens minste hovedsteder. En vennlig befolkning og 18 vakre øyer i Nord-Atlanterhavet venter på deg. Du kan oppleve hvordan naturen omgir deg med ubegrenset utsyn over uberørt natur. Se landet fra fjelltoppene. Besøke små landsbyer, møte lokalbefolkningen og oppleve kulturen. Se og føle det massive havet rundt deg. Oppleve hvor raskt været kan skifte, med sol, vind og regn på én og samme dag. I perioden fra slutten av juni til starten av august kan du oppleve lange, lyse netter, den uspolerte naturen kledt i sin fine, grønne sommerdrakt og se lundefuglene som har sommeroppholdet sitt på Færøyene. Hvis du vil orientere deg om været, kan du gjøre det her.

 

Tórshavn er en opplevelse i seg selv; en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. I området omkring havnen ligger Tinganes, hvor regjeringen holder til. Det er også her ”gamlebyen” i Tórshavn befinner seg. De små, søte husene i gamlebyen er blitt kontinuerlig restaurert de seneste årene, og området er blitt forvandlet til et hyggelig og attraktivt sted. Over havnen ligger Skansin, som er en gammel festning bygget i år 1580 for å forsvare Tórshavn mot pirater. Fem minutters gåtur fra Haven ligger Vaglið, byens sentrum. Innen gåavstand herfra finner man butikker, restauranter, hoteller og en kino. Til tross for sin bittelille størrelse har Tórshavn virkelig mye å by på.  

 

 

Reisekatalog

Catalogue (single)

Catalogue (single)

Å kjøre på Færøyene

  Meld deg på vårt nyhetsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Neste ankomst og avreise

  Ankomst
  Tórshavn. 27. jan 08:00
  Avreise
  Tórshavn. 27. jan 14:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 28. jan 09:00

  Smyril Line salgskontor

  Med forbehold om feil og rettelser.