PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Pakkereiser

no -

En av verdens mes unika øygrupper

Omverdenen får ikke nok av å rose Færøyene og kårer de 18 vakre øyene til beste reisested i 2015. Mange anerkjente internasjonale medier har valgt Færøyene til et av 2015’s absolutt beste reisemål. Blant disse kan New York Times, CNN, TripAdvisor,  Independent, Condé Nast, National Geographic Readers Chocie,  CBS, The Independent, The Guardian, Trip Advisor, World Travel Guide, The Lady, El Pais, Sky News, The Australian , The New Daily og The Globe and Mail nevnes.

 

Hvert år blir det vanskeligere å velge hvor reisen skal gå denne gang. Når du velger en ferie til Færøyene slår du garantert planene til de rundt deg!


Færøyene er en samling av atten små øyer i Nord-Atlanteren, plassert midt mellom Norge og Island og nord for Skottland. Med en befolkning på kun ca. femti tusen er det likevel et blomstrende og travelt samfunn. Færøyene har ca. 1000 kilometer med kystlinje, og uansett hvor du befinner deg vil du aldri være mer enn en kilometere eller to fra havet.

Vi har satt sammen et variert tilbud av forskjellige former for overnatting som du kan velge mellom på din reise til Færøyene. Du velger mellom hotell, feriehus eller gjestehus. Selvfølgelig kan du også velge slik at det tilfredsstiller kravene dine i forhold til komfort, lyst og penger. Når du bestiller en pakkereise, lar du oss arangere reisen med M/S Norröna og oppholdet på Færøyene. Nedenfor finner du et utvalg av våre tilbud.

 

Turistforeningen i Tórshavn har utarbeidet ulike aktivitetsforslag til når man er på Kjør Selv-ferie på Færøyene i tre til fire dager, om våren og høsten. Se forslag  

 

www.visitfaroeislands.com
 

  sml-productlist-2015-new-general
  • i Ferie i naturen
   Færøyene

   Ferie i naturen

   Ideell for familie og venner

  • i Ø-hop
   Færøyene

   Ø-hop

   Opplev den vakre naturen på de mange færøyske øyene.

  • i Hotellferie
   Færøyene

   Hotellferie

   Opplev den sjarmerende hovedstaden på Færøyene.

  • i Prøv å lytte. Naturen kaller
   Færøyene

   Prøv å lytte. Naturen kaller

   Opplev Færøyene med et sjarmerende utgangspunkt på Guesthouse Gjáargarður i den idylliske landsbyen Gjógv.

  • i Feriehusferie
   Færøyene

   Feriehusferie

   Ta barn, familie og venner med på feriehus-ferie på Færøyene.

  sml-productlist-2015-new-general
  • Tilbudspris fra DKK 1.895

   Tilbudet utløper 9.1

   i Pakkereise hotell + ferje
   Færøyene

   Pakkereise hotell + ferje

   Reis 03.03, 10.03, 17.03 og 24.03.2018. Bestille senest 09.01.2018

  Parkering i Torshavn Kommune

   

  I Torshavn og i Argjum er det parkeringsplasser med mulighet for å parkere i avmerkede båser. Flere av parkeringsplassene er tidsbegrensede til mellom 15 minutter og 4 timer. Parkeringstiden er markert på skilt i parkeringsområdene.

   

  Parkeringsplassene i Torshavn sentrum finnes i Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta og oman á Skálatrød.

   

  Noen parkeringsområder er uten tidsbegrensning. Det finnes også noen enkelte parkeringsplasser rundt om i byen som ikke er markerte.

   

  Parkeringsområdene kontrolleres av parkeringsvakter. Prisen for ulovlig parkering var i 2016 200 kr.