Pakkereiser - krysstokt - kjør selv-ferie

no - Ta bussen!

Ta bussen!

En tur til Færøyene avhenger ikke av at du har ditt eget kjøretøy. For når reisen ombord på MS Norröna er slutt, kan du enkelt benytte det deg av det færøyske bussystemet!

Færøyene er et lite samfunn, hvor det ikke er behov for Interrail eller jernbane. Derimot tilbys det et fremragende bussystem, som du enkelt kommer rundt med. Og så kan du forøvrig kjøre gratis med bussen i Tórshavn.

 

Er reisebudsjettet stramt eller er dit fokus mer på opplevelser enn på komfort, så er overnatting ombord i en couchette kanskje aktuelt for deg. En couchette er køyesenger/liggeplasser i 9-manns lugarer, hvor det er adgang til felles toalett-faciliteter. Og du kan leie en bagasjeboks til en liten sum.

 

Mangler du inspirasjon til hva du bør oppleve, kan vi foreslå Politikens “Turen går til Færøerne” og å kikke nærmere på bussenes reiseplan på www.ssl.fo.

 

Ønsker du å grave deg dypere ned i Færøyenes historie, samfunn, kunst og kultur kan Ingrid Falktoft Andersens bok Færøyene” fra 2012 kanskje gi deg innsikt i dette lille, men allsidige øy-samfunnet som byr på både natur og kultur.


www.visitfaroeislands.com

 

Pr. person t/r (2018)

  • høysesong: fra DKK 2.620
  • mell.sesong: fra DKK 2.260
  • lavsesong: fra DKK 1.790
  • vintersesong: fra DKK 1.350

 

Se seilplanen 2018

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMDF

Prisen inkluderer:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

Med forbehold om feil og rettelser.