+45 9655 8500
Smyril Line - Spar fra 6.360-16.260 kr, opplev Færøyene

Spar fra 6.360-16.260 kr, opplev Færøyene

Reis i perioden 09.06-19.08.2018. 

En reise med campingvogn på Færøyene gir dere friheten til å bestemme selv hvor lite og mye man vil kjøre, hvor dere vil stoppe og hva dere vil se. 
 

Campingplassene på Færøyene er litt mer primitive campingplasser i naturen enn dere kanskje er vant til hjemme. Men det er også en del av sjarmen ved kjøre rundt og oppleve uberørt og upolert natur på Færøyene. Plassene fungerer fint som base for oppholdet på de grønne øyene. For å orientere seg anbefaler vi å lese vårt campingmagasin. Smyril Line er de eneste som seiler til Færøyene (og Island) direkte med vår egen ferge Norröna, og anbefaler derfor å bestille så tidlig som mulig, da vi har stor etterspørsel fra store kjøretøy og raskt blir utsolgt. Dere betaler kun 25% av billettens pris ved bestillingen og kan vente helt frem til 32 dager før selve avreise med å betale de resterende 75% av reisens pris. Vi seiler fra Hirtshals hver lørdag hele året, og i høysesongen siler vi både tirsdag og lørdag.

 


Ingen steder på Færøyene er lengre enn 5 km fra havet og alle steder har utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Det er store områder med uberørt natur og den færøyske naturen er lett tilgjengelig.

 

17 av de 18 øyene er tilgjengelige og seks av øyene har forbindelse med bro eller tunnel. Det er noe av det helt spesielle ved Færøyene. Selv om du er tett på eventyrlig natur finner du alle moderne fasiliteter, selv om at du befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanteren.

 

Saksun

 

For inspirasjon før avreise kan dere lese eller laste ned vårt 20 siders lange magasin online med storslåtte bilder og inspirerende tekster.

 
Plassen på bildekket på MS Norröna er begrenset, så planlegger dere en reise i høysesongen anbefaler vi å være tidlig ute med bestilling, spesielt ved reservering av store kjøretøy. 

 

Tips til campingplasser 

Nå tilbyr vi også 15 plasser på Hotel Skálavík Camping. Skálavík ligger på Sandoy, færøyingenes egen ferieperle. Sandoy er en frodig øy med brede dalstrøk, mange små tjern og lave, avrundede fjell. Vestkysten byr på bratte klipper og fuglefjell. Øyen er den femte største av de i alt 18 færøyske øyer med et areal på 112 km og 1300 beboere. Øyens høyeste fjell, Tindur, er 476 meter høyt. Det er fergeforbindelse fra Gamlarætt Skopun, og fergen til Skúvoy kjører fra Sandur.
 
Bygden Sandur og øyen har navnet sitt fra en bred sandstrand med sanddyner, som er et perfekt sted for en rastepause etter en god gå- eller fisketur. Bygdene Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige siden av Sandoy og tilbyr en storslått utsikt over det barske havet. Fra fergekaien i Skopun er det bussforbindelser til alle øyens bygder. I Sandur ligger øyens turistkontor som gir veiledning til reisende og bl.a. arrangerer guidede turer (hovedsakelig om sommeren).
 
Nedenfor kan dere under fanen ”Skalavik Camping” finne mer informasjon om campingplassen på Sandoy.

 

OBS: Under reisen med MS Norröna  

  • Det er tillatt å medbringe gassflasker ombord, det skal dog være tydelig og synlig, f.eks. ved visning av klistremerke på frontruten.
  • All medbrakt gass og brennvæske på kjøretøyet skal avkobles og lukkes innen ombordstigning. 
  • Det er ikke mulig å få strømforsyning underveis hvis dere har kjøleskap eller lignende i vognen
  • Det er ikke mulig å få adgang til dekk under reisen 

 

Bestilling

  • Retur fra Færøyene må være søndag kveld for å oppnå dette tilbudet.
  • Det er ikke mulig å endre tilbudet i form av sammensetning og innhold. Det er ikke mulig å oppgradere til andre lugartyper enn de som tilbys eller andre avreisedatoer.
  • Tilbudet kan ikke benyttes på allerede bestilte reiser.
  • Det oppnås ikke medlemsrabatt på dette tilbudet.

 

 

Tilbudsprisen for 2 voksne eller 2 voksne og 2 barn (3-11 år)

 

Avreise fra Hirtshals hver tirsdag og lørdag indenfor perioden 09.06-19.08.2018

 

Hjemreise fra Færøyene hver søndag i samme perioden. 

 

 

Med bil og campingvogn (opptil 12 m):

DKK 9.990

 

Med autocamper (opptil 7 m):

DKK 7.990

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

OSMCMP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

Å kjøre på Færøyene

Velkommen til Smyril Line

Neste ankomst og avreise

Avreise
Hirtshals. 23. jun 15:30
Ankomst
Tórshavn. 24. jun 22:30

Smyril Line salgskontor

Med forbehold om feil og rettelser.