PAKKEREiSER - KRYSSTOKT - KJØR SELV-FERIE

Smyril Line - Last minute tilbud - spar fra 5.710-11.110 DKK

Last minute tilbud - spar fra 5.710-11.110 DKK

Opplev Færøyene i egen campingvogn i sommer.

Med dette fantastiske tilbudet er det stor mulighet for å dra avsted og spare fra 38-53% ! Reisen gjelder fra Hirtshals hver tirsdag og lørdag i perioden 19. juni til 20. august med hjemreise fra Færøyene hver søndag i perioden 19.06-20.08.2017.

 

Campingplassene på Færøyene er litt mer primitive campingplasser i naturen enn dere kanskje er vant til hjemme. Men det er også en del av sjarmen ved kjøre rundt og oppleve uberørt og upolert natur på Færøyene. Plassene fungerer fint som base for oppholdet på de grønne øyene. For å orientere seg anbefaler vi å lese vårt campingmagasin.


Ingen steder på Færøyene er lengre enn 5 km fra havet og alle steder har utsikt til flere av de 340 fjelltoppene. Det er store områder med uberørt natur og den færøyske naturen er lett tilgjengelig. 17 av de 18 øyene er tilgjengelige og seks av øyne har forbindelse med bro eller tunnel. Det er noe av det helt spesielle ved Færøyene. Selv om du er tett på eventyrlig natur finner du alle moderne fasiliteter, selv om at du befinner deg på noen forholdsvis små øyer midt ute i Nord-Atlanteren. For inspirasjon før avreise kan dere lese eller laste ned vårt 20 siders lange magasin online med storslåtte bilder og inspirerende tekster.   

 

Tips til campingplasser 

Nå tilbyr vi også 15 campingplasser på Sandoy, færøyingenes egen ferieperle. Sandoy er en frodig øy med brede dalstrøk, mange små tjern og lave, avrundede fjell. Vestkysten byr på bratte klipper og fuglefjell. Øyen er den femte største av de i alt 18 færøyske øyene med et areal på 112 km og 1300 beboere. Øyens høyeste fjell, Tindur, er 476 meter høyt. Det er fergeforbindelse fra Gamlarætt Skopun, og fergen til Skúvoy kjører fra Sandur.
 
Bygden Sandur og øyen har navnet sitt fra en bred sandstrand med sanddyner, som er et perfekt sted for en rastepause etter en god gå- eller fisketur. Bygdene Skálavík, Húsavík og Dalur ligger på den østlige siden av Sandoy og tilbyr en storslått utsikt over det barske havet. Fra fergekaien i Skopun er det bussforbindelser til alle øyens bygder. I Sandur ligger øyens turistkontor som gir veiledning til reisende og bl.a. arrangerer guidede turer (hovedsakelig om sommeren).
 
Nedenfor kan dere under fanen ”Skalavik Camping” finne mer informasjon om campingplassen på Sandoy.

 

OBS: Under reisen med MS Norröna 

  • Det er tillatt å medbringe gassflasker ombord, det skal dog være tydelig og synlig, f.eks. ved visning av klistremerke på frontruten.
  • All medbrakt gass og brennvæske på kjøretøyet skal avkobles og lukkes innen ombordstigning. 
  • Det er ikke mulig å få strømforsyning underveis hvis dere har kjøleskap eller lignende i vognen
  • Det er ikke mulig å få adgang til dekk under reisen 

 

Bestilling

  • Det er ikke mulig å endre tilbudet i form av sammensetning og innhold. Det er ikke mulig å oppgradere til andre lugartyper enn de som tilbys eller andre avreisedatoer.
  • Tilbudet kan ikke benyttes på allerede bestilte reiser.
  • Bestiller du avreise innenfor perioden 19.6-22.07.2017 forfaller betaling 100% ved bestillingen.
  • Bestiller du med avreise i perioden fra 22.07-20.08.2017 forfaller 25% ved reisens bestilling og 75% av reisens pris senest 32 dager før din avreisedato.

 

Tilbudsprisen for 2 voksne eller 2 voksne og 2 børn (3-11 år)

 

Avreise fra Hirtshals hver tirsdag og lørdag i perioden 19.06-20.08.2017
 

Hjemreise fra Færøyene hver søndag i perioden 19.06-20.08.2017

 

 

 

Med bil og campingvogn (opptil 12 m):

DKK 9.990

 

Med autocamper (opptil 7 m):

DKK 7.990

 

Vennligst vær oppmerksom på at alle priser er i DKK.
Du kan likevel enkelt få prisen i din valuta ved å taste inn beløpet i kalkulatoren nedenfor:

DKK:
NOK:

Valutakurser er hentet fra: nationalbanken.dk

SMCMP

Prisen inkluderer:
Tilleggsmuligheter:

Ring og bestill

eller få høre mer

+45 96 55 85 00